Horoscopul dragostei pentru săptămâna 15-21 februarie. Gemenii sunt pregătiți să uite trecutul

13 Februarie 2021

Gemenii sunt pregătiți să uite trecutul și să meargă mai departe.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești irezistibil/ă și nu te privezi de extercitarea puterii tale de seducție.

Dacă ești singur/ă, nu te lăsa rugat/ă de insistențele admiratorilor. Dacă ești implicat/ă într-o relație, pasiunea revine în cuplu, iar nopțile vor fi incendiare. Nu rata aceste mari oportunități, bucură-te de plăcerile simple ale vieții, fără să complici nimic!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunță o săptămână nostalgică în ceea ce privește dragostea.

Între întrebări delicate și gânduri apăsătoare, viața ta sentimentală și relația ta sunt pline de îndoieli. Dacă te-ai despărțit recent de cineva ori ați luat o pauză, astrele nu favorizează pentru moment reconcilierea. Acordă-ți timpul necesar pentru a îmbunătăți ceea ce poate fi îmbunătățit și canalizează-ți energia către alte aspecte ale vieții tale.
 

Citește și: 10 adevăruri dure despre bărbatul din zodia Berbec

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești liniștit/ă cu privire la evoluția relației tale amoroase.

Încrederea este cuvântul de bază al poveștii tale de iubire. Simți că poți prelua mai multe responsabilități, dar pentru asta trebuie să-ți asumi un angajament nou și un plan pe termen lung. Dacă ești singur/ă, ești în sfârșit pregătit/ă să uiți trecutul și să mergi mai departe. Gata cu regretele și nostalgia, privește spre viitor și te vei împlini!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cei din jurul tău te încurajează să ieși din cochilie, urmează-le sfaturile fără regret sau teamă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, este posibil să nu stai prea bine la capitolul colaborare și să te grăbești cu partenerul/a de viață. Nu crea probleme false care își au adevărata sursă în indoieli și suspiciuni. Acest lucru dezvăluie o lipsă de încredere în tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele sunt generoase cu tine.

Dacă ești singur/ă, ai norocul de a primi o invitație de la persoana perfectă. Nu este niciodată prea târziu să dai o șansă celor pe care i-ai refuzat cândva. Nu trebuie să te temi de ce este nou, ci din contră, să îmbrățișezi schimbarea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Zâmbește! Iubirea domnește în viața ta de zi cu zi, nicio problemă nu se zărește pe plan sentimental pentru tine.

Dimpotrivă, dacă nu te-ai căsătorit deja, acest moment va veni în curând. Partenerul/a de viață te-a fermecat cu răbdarea lui/ei, iau tandrețea de care dă dovadă îți crește libidoul și serile voastre sunt extrem de senzuale. Iubirea este combustibilul tău!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Căuți independența în această săptămână.

Temperamentul tău își revendică ferm spațiul de exprimare. Acest lucru îți va oferi mai multă încredere, mai ales în felul tău de a iubi. Ești într-o formă bună, iar acest lucru tinde să se schimbe și mai mult pe măsură ce iubirea se adâncește. Dacă ești singur/ă, întâlnirile promit să fie bogate în provocări.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta îți vei redescoperi partenerul/a de viață și îți vei reaminti motivele pentru care te-ai îndrăgostit.

Deși, e posibil ca un eveniment neplăcut să îți deschidă ochii asupra acestor lucruri. Nu ezita să fii mai tolerant/ă și mai dispus/ă la compromisuri pentru ca lucrurile să funcționeze bine în relația ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai bănuieli acolo unde nu e nevoie să le ai, nu este rodul instinctului tău, ci al temerilor tale.

Ești sfătuit/ă să le depășești pentru a-ți atinge obiectivele în ceea ce privește dragostea. Predicând falsul pentru a afla adevărul, riști să provoci reacții neobișnuite. Nu te mira, va trebui doar să te învinovățești!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta sentimentală traversează o perioadă frumoasă, care se anunță a fi mai lungă decât te-ai aștepta.

În aceste zile ai toate șansele să primești o invitație specială, fie de la iubit/ă, fie de la admiratori/oare. Dacă ești căsătorit/ă sau ai copii, viața ta va fi plină, fericită, dar și obositoare în același timp.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta sentimentală nu e nici roz, dar nici gri.

Cumva te complaci în situația în care ești, chiar dacă nu ești fericit/ă precum ți-ai dori. Atât timp cât lucrurile sunt frumoase per total, trebuie să fii mulțumit/ă. Niciodată nu vei găsi perfecțiunea!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă obiectivele tale în dragoste nu au fost încă atinse, săptămâna aceasta totul se schimbă.

Proiecte actuale, ambiții și aspirații, tu ai puterea de a schimba situația foarte repede. Viața ta sentimentală ia o întorsătură radicală, sentimentele sunt sincere, iar relațiile sănătoase. Totul îți zâmbește!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod