Adevărul dur despre motivul pentru care ești singură, în funcție de zodia ta

A fi singur e o alegere. Însă, uneori, această alegere nu este deloc ușoară. Descoperă adevărul dur despre motivul pentru care ești singură, pe baza semnului tău zodiacal.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativa din Berbec este o combinație între sexualitate și independență, dar, uneori, un lucru bun se poate dovedi a fi unul rău.

Motivul pentru care ești singură este că refuzi să renunți la control atunci când relația e pregătită să treacă la un nou nivel. Poate că este timpul să reconsideri acel puternic sentiment de independență și să renunți un pic la acel zid construit în jurul tău. Intimitatea înseamnă uneori și să lași pe altcineva să-ți vadă părțile vulnerabile. Doar pentru că permiți cuiva să te ajute, nu înseamnă că ești neajutorată. Adevărul dur este că nu poți lăsa pe cineva să intre fără să-ți fie frică că te vei pierde.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai multe de oferit partenerului potrivit. Ești cunoscută pentru stabilitatea, ambiția, energia pozitivă și o latură romantică nemuritoare. Dar, să lași pe cineva pe care îl iubești să-ți trădeze încrederea înseamnă o inimă frântă care se va ascunde sub un exterior încăpățânat.

Este timpul să renunți la trecut și să mergi mai departe cu viitorul tău. Stabilitatea necesită uneori un risc mic. Dacă vrei să renunți la singurătate, trebuie să știi că singura persoana care te oprește să fii fericită ești tu.

Citește și: Cele mai puternice 5 zodii din astrologie

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când te implici într-o relație, te implici trup și suflet, dar pur și simplu nu poți decide dacă asta îți dorești. Iar situația devine destul de confuză.

Urăști să fii singură, dar de îndată ce lucrurile devin plictisitoare, ești gata să renunți. Deocamdată ești singură pentru că asta ai ales tu. Atunci când vei găsi pe cineva care îți împărtășește pasiunea pentru muncă joacă și iubire, ai putea decide că este timpul să te așezi la casa ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Intuiția și instinctul sunt superputerile tale. Ești prietenul în care oamenii se pot încrede. Îți iubești mami chiar dacă nu este tot ceea ce ai vrut să fie. Natura ta sensibilă, iubirea pentru intimitate și empatia sunt trasături atragătoare pentru cei din jur.

Dar, adevărul dur este că, în adâncul sufletului, ești foarte cinică atunci când vine vorba de dragoste. Ai fost rănită în trecut și nu știi dacă poți trece pentru pesimismul tău cu privire la dragoste și relații. Adevărul este că poți dacă ești dispusă să renunți la trecut.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești un lider amabil, generos și loial. Îți place să fii în centrul atenției. Singura problemă este că nu poți fi întotdeauna în centrul atenției și asta îți creează greutăți pe plan amoros.

Lecția destul de evidentă aici? Potolește-te și dă-ți seama că o relație nu este un spectacol cu un singur om. Un parteneriat înseamnă mai mult decât propria-ți persoană, deci asigură-te că lumina reflectoarelor pe care ți-o dorești este plasată și asupra persoanelor de care ești interesată și pe care le iubești.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești stăpâna detaliilor, uneori un pic ciudată, dar când vine vorba de a analiza o situație, nimeni nu este mai bun decât tine.

Totuși, adevărul este că ești destul de brutală când vine vorba de alții și muncești în continuu, fără să știi ce înseamnă joaca și distracția. S-ar putea să fii singură din cauza standardelor prea înalte. Deci, dacă îți dorești să poți avea o relație adevărată, va trebui să cobori de pe calul cel mai înalt și să începi să călărești la nivelul tuturor celorlalți. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești corectă, relaxată și distractivă. Îți place să socializezi cu prietenii, fie acasă, fie în oraș la o petrecere. Și, de asemenea, adevărul este că nimeni nu luptă contra nedreptății așa cum o faci tu.

Dar, dacă o persoana care îți place se dovedește a fi insensibilă sau nepoliticoasă, relația s-a încheiat înainte de a începe chiar. Ești brutal de sinceră cu privire la ceea ce simți, ceea ce e mare lucru, dar încearcă să înceți să asculți fără să intri în defensivă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul te iubește până când... până când ce? E greu ca o persoană să scoată la iveală latura ta negativă, dar cel mai rapid mod de a o face este să-ți trădeze încrederea. Nu toată lumea poate fi la fel de loială și credincioasă ca și tine, motiv pentru care ești încă singură.

Deși nu trebuie să tolerezi niciodată necinstea, nici iertarea nu este un lucru rău de pus în practică. Încearcă o dată sau de două ori și s-ar putea să realizezi că e bine. La urma urmei, toți suntem doar oameni.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Iubești să iubești, cu excepția cazului în care relația ta începe să fie restrictivă sau sufocantă. Adevărul este că prea mult timp petrecut cu partenerul este un lucru prea brutal pentru tine, din moment ce îți place independența.

Îți iubești libertatea și ai prefera să fii singură dacă relația în care ești implicată te-ar priva de ea. Dar, dacă vrei să te așezi la casa ta cu adevărat, din când în când va trebui să ieși din zona ta de confort și să renunți la independeță pentru celălalt.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai o reputație proastă pentru că ești o persoană de modă veche, dar adevărul este că îți place stabilitatea. Nu este nimic în neregulă în a fi practic, trucul este să îți dai seama cum să echilibrezi rutina și romantismul.

Nu poți fi tot timpul atât de rigidă, așa că încearcă să ții pasul cu vremurile și să ții cont și de ceea ce își doresc alții. S-ar putea să găsești ceva la care nu te aștepți la cineva. Dar nu poți decât dacă îi oferi o șansă reală. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu ești genul de persoană care ajută pe oricine are nevoie. Ești un rezolvator de probleme. Dar, când vine vorba să afli de ce ești încă singură, mai ales atunci când ai predera să nu fii, este un adevăr greu de înfruntat.

Ești adesea înțeleasă greșit și catalogată drept insensibilă atunci când vine vorba de sentimente profunde. Provocarea ta este să găsești o modalitate de a spune în cuvinte ceea ce acțiunile tale nu transmit așa cum vrei tu.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ții la timpul tău, dar ești și prima persoană care își oferă umărul pe care cei care au fost răniți pot plânge. Din exterior, s-ar putea să pară că nu ai timp pentru o relație sau că nu cauți romantism.

Dacă te-ai săturat să fii singură, s-ar putea să trebuiască să-ți depășești frica de a fi tu, adică sinceră și vulnerabilă. Este în regulă să fii așa și, crezi sau nu, există oameni pe care te poți sprijini și tu. Nu poți fi puternică întotdeauna, așa că lasă garda jos din când în când și s-ar putea să te conectezi cu cineva care te poate ridica atunci când ești cazută.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod