barbatul din zodia berbec

10 adevăruri dure despre bărbatul din zodia Berbec

Dacă ești un Berbec sau ești interesată de un Berbec, aceste adevăruri despre această zodie îți vor fi foarte utile.

Cei născuți între 21 martie și 20 aprilie aparțin zodiei Berbec. Berbecul este primul semn zodiacal din astrologie și este cunoscut și sub numele de Ram.

Acest semn de Foc condus de Marte, planeta dorinței și a agresivității, este, de asemenea, un semn cardinal, acordând o mare importanță organizării și provocării.

Bărbații Berbec, în special, sunt lideri din naștere și primii care pun în general lucrurile în mișcare.

Dar, pe lângă toate aceste lucruri bine cunoscute de aproape toată lumea, mai există și câteva adevăruri dure pe care trebuie să le cunoști despre el.

  • 10 adevăruri dure despre bărbatul din zodia Berbec

 

Nu e niciodată plictisitor ca partener


Bărbatul Berbec face întotdeauna ceva și nu știe cum e să stea locului. Așadar, să fii implicată într-o relație cu el e întotdeauna e ceva distractiv.

Dar, amintește-ți, doar pentru că e mereu gata pentru orice nu înseamnă că și tu vei fi la fel.

A păstra deschisă linia de comunicare este cheia pentru a menține lucrurile fresh și confortabile.

Trebuie să știe când face o treabă bună


Bărbatul Berbec are tendința de a fi un pic egocentric, așa că atunci când face ceva corect, îi place să audă asta. Acest lucru poate conduce la o nepotrivire în cazul în care tu ești o persoană care este exact opusul lui.

Dar, o modalitate bună ca voi doi să fiți în echilibru este să te asiguri că îi mulțumești atunci când face ceva pentru tine și să-i arați că îl iubești în alte moduri. Bărbatul Berbec este foarte pasional, așa că, acordă-i un pic mai multă atenție.

Citește și: Cele mai puternice 5 zodii din astrologie 

 

Berbecul devine nervos destul de repede


Dacă stă în casă și se uită împreună cu tine la Netflix, va deveni irascibil destul de repede. După ce vă uitați câteva ore la serialele preferate, pune-ți adidașii în picioare și ieși afară pentru a-l face să se simtă ușurat.

Mergeți în parc, simțiți mirosul aerului și faceți puțină mișcare.

Trăiește departe de acele dreptunghiuri strălucitoare.

E întotdeauna pregătit pentru o aventură spontană


Bărbatul Berbec îi place afară, experimentând viața din plin. Asta înseamnă că și tu ar trebui să fii la fel de încântată de aventuri.

Este spontan și adoră să-și petreacă timpul cu oamenii pe care îi iubește cel mai mult, așa că asigură-te că inviți și alte persoane la plimbare.

Este loial partenerei potrivite


Dacă te iubește cu adevărat, se va implica în relație pe termen lung. Se gândește la viitor, așa că vrea ca și tu să ai același mod de gândire și aceleași planuri.

Întâlnirile ocazionale și aventurile sunt distractive, dar când iubește pe deplin, vrea să-și petreacă tot restul vieții cu acea persoană specială.

Berbecul are un cerc restrâns de prieteni


Acest lucru face dificilă intrarea în cercul lui social. Și, pentru că el ține să-și păstreze aproape oamenii pe care îi iubește, acesta tinde să fie foarte protector cu ei.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Este foarte muncitor


Bărbatul Berbec e muncitor. Și, pentru că lucrează atât de mult pentru a fi cel mai bun, are nevoie de recunoaștere. Asta înseamnă că va petrece mult timp la serviciu, căutând să se îmbunătățească constant.

Îi place să-și asume riscuri


Bărbatul Berbec nu are timp să se păcălească cu lucruri care nu îl pasionează și e hotărât să ducă viața pe care ți-o dorește. Iubește aventurile, vizitează țări noi, chiar încearcă parașutismul. Este impulsiv și este pregătit pentru orice și vrea ca cei la care ține să îl urmeze.

Berbecul are nevoie de spațiu pentru a respira și pentru a fi el însuși


Toată această pasiune din interiorul său poate fi epuizantă, așa că Berbecul are nevoie de spațiu pentru a se gândi, a se relaxa și a se aduna din nou.

Este greu să fii atât de entuziast tot timpul, așa că oricine stă în jurul lui va aprecia și îl va încuraja să-și reîncarce bateriile.

Este incredibil de nerăbdător

Răbdarea nu este punctul lui forte, mai ales dacă nu are timp să se deconecteze și să se liniștească. Vrea ceea ce vrea, când vrea. este simplu.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod