Cum să faci un Berbec să se îndrăgostească de tine?

Vrei să afli ce trebuie să faci pentru ca un Berbec să se îndrăgostească de tine? Acum ai răspunsul!

Născut între 21 martie și 20 aprilie, Berbecul este un primul semn al zodiacului, iar prezența sa în astrologie simbolizează începutul a ceva plin de energie.

Un bărbat născut în această zodie caută dinamică și viteză. Este competitiv și vrea să fie primul în toate. Un bărbat Berbec tinde să conducă instinctiv. E foarte hotărât odată ce știe ce vrea, mai ales în dragoste.

Cu ajutorul astrologiei, poți descoperi dorințele ascunse ale unui Berbec pentru a-i atrage atenția.

Bărbatul Berbec este cel mai activ din zodiac și este firesc ca acestuia să îi placă acțiunea. Momentul în care începe să te curteze este momentul în care știi că i-ai captat interesul.

Cum să faci un Berbec să se îndrăgostească de tine? - Flirtează mult cu el


Nu fi timidă și flirtează din greu! Berbecul este o zodie foarte pasională și fierbinte.

Deci, începe să flirtezi direct și nu te opri. În ochii unui Berbec, flirtul poate menține lucrurile extrem de interesante. Încearcă să te joci puțin, să îmini ambiguitatea cu jocurile de cuvinte subtile.

Citește și: Cum să faci fericit un bărbat din zodia Scorpion 

 

Fii receptivă


Limbajul corpului este foarte important. Bărbatul Berbec tinde să fie atent cu propriul corp, așa că țintește spre această latură a sa. De exemplu, dacă mergi lângă el, atinge-l pentru o fracțiune de secundă. Berbecul e destul de senzual și se va bucura de un astfel de gest. Cu toate acestea, acest nativ nu își dorește doar contact fizic, el vrea ca femeia de lângă el să îl stimuleze și mental.

Arată-i că ești puternică


Arată-i cea mai încrezătoare latură a ta. Pentru a-și echilibra entuziasmul și impulsivitatea, Berbecul are nevoie de o femeie cu o personalitate puternică.

Chiar dacă acest nativ tinde să fie atras de o femeie neajutorată, ar dori totuși o femeie independentă. Asigură-te să-i arăți că te iubești pe tine însăți înainte de toate și că nu ai neapărat nevoie de altcineva care să o facă.

Cum să faci un Berbec să se îndrăgostească de tine? - Fii aventuroasă


Spontaneitatea trebuie să curgă prin venele tale. Berbecului îi place să exploreze lucruri și locuri noi și și-ar dori pe cineva care să se bucure alături de el de toate astea. Un bărbat Berbec planifică întotdeauna următoarea aventură și, dacă te invită, nu ar trebui să refuzi. Dacă încă nu te-a invitat, spune-i că îți plac pasiunile și interesele lui. Se întâmplă rar ca un bărbat Berbec să găsească pe cineva care să se bucure de aceleași lucruri sau să împărtășească entuziasmul său. Acesta este motivul pentru care te-ar aprecia și mai mult dacă ai avea aceleași interese ca și el.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

 

Prețuiește libertatea


Independența este cheia. Un bărbat Berbec se va îndrăgosti de tine dacă îi vei arăta că ai propria ta viață. Acest lucru îl va face mai curios cu privire la ceea ce faci atunci când nu ești în preajma lui. Chiar dacă trebuie să te implici în viața sa aveturoasă și spontană, ar trebui să ai și una doar a ta. Asigură-te că investești în tine și în viața pe care ți-ai construit-o pentru tine.

Fii optimistă


Nu fi critică sau negativistă atunci când se deschide în fața ta. Bărbatul Begec tinde să aibă exteriorul dur, dar, de fapt, să fie un ursuleț de pluș pe interior. Deci, va dura ceva până își va ridica barierele. Când o face, încearcă să fii umărul pe care poate plânge. După ce se deschide în fața ta, nu-l judeca.

Acceptă-l pentru cine este și va aprecia asta. El își va exprima această apreciere prin loialitatea sa.

Cum să faci un Berbec să se îndrăgostească de tine? - Stimulează-i mintea


Provoacă-l cu inteligența ta. Bărbatului Berbec îi place provocarea, deoarece este o modalitate excelentă de a arăta cât e de bun și priceput. Un bărbat Berbec nu dă niciodată înapoi și nu vrea să piardă, dar apreciază provocarea și competiția. Îi place când cineva îi poate depăși limitele intelectuale. În plus, Berbecul adoră să poți purta o conversație susținută cu el.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod