Horoscopul săptămânii 8-14 februarie. Capricornul își va învăța lecțiile

În ceea ce privește dragostea, Capricornul își va învăța lecțiile, deoarece nu toate momentele furtunoase pot fi evitate.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Sunt necesare decizii sau încep să-și facă simțită urgența. Te vei confrunta cu situații care vor necesita o afirmare mai clară a valorilor, speranțelor și planurilor tale. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil îți vei folosi puterea de seducție pentru a obține plăcere. Aceste momente de pasiune sunt un antidot excelent pentru vindecarea trecutului. Întâlnirile sunt promițătoare.

Situația ta financiară îți va oferi satisfacție în această săptămână. Urmează să primești vești bune urmate de costuri neașteptate. Încearcă să ai o viziune cât mai clară și obiectivă asupra situației materiale reale. Ferește-te de exploziile tale de generozitate care tind să te împingă prea departe în ceea ce privește cheltuielile și ferește-te de cumpărături compulsive.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea parte de o săptămână tulburătoare în viața ta amoroasă, în care multe situații vor evoca evenimente din trecut care te vor face să te întorci din drum. Îți e teamă ca nu cumva să mai treci prin ce-ai trecut. Cu toate acestea, este o ocazie bună pentru a găsi urmele dorințelor neîmplinite, reprimare, pe care le-ai putea trăi acum cu toată seninătatea.

Cursul situației tale financiare va evolua într-un mod aparte în această săptămână. Șansa apare datorită rezolvării unor probleme legate sau administrative complexe. Pe de altă parte, mijloacele clasice de creștere a veniturilor vor fi mai greu de realizat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești într-o relație în acest moment, vei face o schimbare în viața de cuplu și vei fi mai determinat/ă și mai impulsiv/ă în ceea ce privește viața în doi. S-ar putea să fii prea direct/ă în comentariile tale, prea nerăbdător/oare și ascuțit/ă fără să-ți dai seama. Ceea ce corespunde dorințelor tale reale poate fi văzut din exterior ca o tiranie față de partenerul/a de viață. Caută să îți alegi cuvintele cu mai multă grijă.

Vei întâlni ocazii bune care îți vor permite să reduci din cheltuieli. Vei găsi o soluție pentru a-ți echilibra bugetul fără a crea griji viitoare. Dacă aștepți o chitanță de la administrație, cel mai probabil o vei prim săptămâna aceasta. Problemele legate dispar.

Citește și: Cele mai puternice 5 zodii din astrologie 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Originalitatea cuvintelor tale creează oportunități de noroc în viața ta amoroasă. Vei avea mai multe șanse de a seduce, captiva și mai ales de a-ți elibera partenerul de frânele sale personale. Iubirea și libertatea se împacă mai bine. Înțelegerea va apărea spontan în relația ta. Cu toate acestea, fii atent/ă cu umorul tău care poate răni.

Conjuncția astrelor din această săptănână vor ușura realizarea ambițiilor tale și te vor face să acționezi într-un mod constructiv. Nu vei da greș prin faptul că vrei să muncești din greu. Ești mai optimist/ă și această energie te împinge în direcțiile corecte. Proiectele în care ești implicat/ă necesită timp, fii atent/ă la detalii. Acest timp de neglijență te-ar putea face să pierzi bani, contrat a ceea ce crezi.

Leu(22 iulie - 22 august)

E greu să rămâi cu picioarele pe pământ în anumite circumstanțe pe care le vei trăi săptămâna aceasta în viața ta amoroasă. Dacă ești singur/ă, este posibil să nu știi clar ce angajament să-ți asumi. Vei avea în față mai multe opțiuni, dar mai presus de toate, trebuie să te bucuri de momentele de neglijență totală înainte de a face alegeri finale. Aceste alegeri nu sunt favorizate în acest moment.

Vei avea o perspectivă mai profundă asupra situației tale financiare, ceea ce te va face să reduci din cheltuieli. Să pui bani la ciorap este o soluție înțeleaptă și rațională. Nu ceda în fața ispitelor! Investițiile sunt favorabile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei privi în interiorul tău și vei căuta să te înțelegi mai bine. Vulberabilitatea ta te duce înapoi în trecut și acest proces te ajută să îți înțelegi frustrările. În cele din urmă, vei reuși să îți gestionezi mai bine chestiunile sentimentale. Idealismul tău te expune la întâlniri intense cu emoții extrem de puternice.

Vei avea multe de făcut pentru a-ți ține situația financiară sub control. Nevoia ta de securitate cedează în fața de a face anumite cheltuieli, lucru care va veni spontan. Ar fi prundent să eviți să te pui în fața situațiilor tentante, mai ales de miercuri încolo.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ar fi frumos să te lași purtat/ă de val în această săptămână și să te bucuri din plin de șansa care va apărea în ceea ce privește dragostea. Dacă ești singur/ă, aceste zile vor fi pozitive și bogate în oportunități de întâlniri interesante. De asemenea, ocaziile de distracție vor fi numeroase. Nu rămâne închis/ă în casă, începe să descoperi ceva nou. Astrele îți arată cea mai bună cale de urmat, aceea de evadare.

Eforturile tale financiare din ultimele lui încep să dea roade în această săptămână. Se anunță mai multe ocazii de câștig, dar și mutari importante în afaceri și carieră. Astrele îți vor deschide ochii pentru a putea vedea mai clar capcanele pe care trebuie să le eviți pentru a-ți menține echilibrul financiar.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Modul partenerului/ei de a face lucrurile îți va reaminti de unele nevoi pe care le-ai lăsat deoparte de foarte mult timp. Să negi toate aceste lucruri va fi imposibil și, indiferent de situația ta, vei decide să deții mai mult control asupra vieții tale amoroase. O persoană în care ai încredere te va ajuta să înțelegi cum trebuie să acționezi în direcția corectă.

Dacă te-ai gândit să faci un împrumut, să faci o achiziție mare pe termen lung, șansele sunt la orizont. Această săptămână este ideală pentru a te implica într-o afacere sau un proiect nou. Ceea ce trebuie să faci tu este să-ți alegi parteneri puternici, în care poți avea încredere. Ambiția și curajul nu trebuie să lipsească pentru a avea succes.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este timpul să arunci o privire atentă asupra părților mai puțin bune din relația ta. Vei avea șansa de a face lumină. Temelia cuplului tău este sensibilitatea. Cumva, conjuncția actuală a astrelor te face mai posesiv/ă și te vei activa mult mai ușor ca înainte la văzul unor gesturi la adresa partenerului/ei de viață.

Situația financiară actuală te va mobiliza și te va face să iei deciziile corecte în fața circumstanțelor externe. Îți vei anticipa spontan cheltuielile viitoare. Unele lucruri trebuie urmărite îndeaproape timp de o lună de acum înainte. Astrele îți vor activa ambiția generală și, în consecință, te vor ajuta să-ți îmbunătățești strategiile de stabilizare a poziției tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un sentiment de stăpânire mai mare, de putere, te împinge spre mai multe inițiative în viața ta sentimentală. Vei avea parte de o săptămână remarcabilă, în care nimic nu va fi neutru. Folosofia ta se extinde pozitiv în viața ta amoroasă, îți înțelegi mai bine partenerul/a. În urma momentelor furtunoase care nu pot fi întotdeauna evitate, vei învăța lecțiile necesare.

Situația ta financiară din această săptămână va fi confortabilă. Relațiile cu colegii sau partenerii devin mai armonioase. Toate succesele sunt posibile în aceste zile, atât timp cât nu lași loc pentru îndoieli cu privire la abilitățile tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele te expun la fulgere, la dorințe care schimbă radical și brusc totul în calea lor, inclusiv rațiunea. Teama de respingere îți poate diminua gesturile de afecțiune față de partener/ă. Uneori vei fi chiar lipsit/ă de diplomație, iar eforturile de după pentru a îndrepta lucrurile vor fi enorme.

Inteligența ta te va salva de la multe neplăceri în această săptămână. Există riscul ca cineva în care ai încredere să te dezamăgească. Fie că este vorba despre afaceri sau pur și simplu de o relație de colegialitate, pune punct oricărei legături cu persoanele care te trădează.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta sentimentală se anunță a fi intensă. Efectele astrale îl pun pe primul plan pe celălalt. E dificil pentru tine să nu conduci dansul. Dacă ești deja implicat/ă într-o relație, îți vei vedea partenerul/a mai receptiv/ă la seducția ta, cât și mai expansiv/ă față de tine.

Alungi confuzia și dezordinea din viața ta financiară. Astrele îți susțin inițiativele, de reorganizare a afacerilor și administrative. De asemenea, te vor ajuta să eviți să-ți asumi responsabilități care nu îți vor aduce nimic bun.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod