Horoscopul dragostei pentru săptămâna 8-14 februarie. Gemenii trebuie să-și aleagă cuvintele cu mai multă grijă

Gemenii trebuie să-și aleagă cuvintele cu mai multă grijă în ceea ce privește persoana iubită.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Sunt necesare decizii sau încep să-și facă simțită urgența.

Te vei confrunta cu situații care vor necesita o afirmare mai clară a valorilor, speranțelor și planurilor tale. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil îți vei folosi puterea de seducție pentru a obține plăcere. Aceste momente de pasiune sunt un antidot excelent pentru vindecarea trecutului. Întâlnirile sunt promițătoare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea parte de o săptămână tulburătoare în viața ta amoroasă, în care multe situații vor evoca evenimente din trecut care te vor face să te întorci din drum.

Îți e teamă ca nu cumva să mai treci prin ce-ai trecut. Cu toate acestea, este o ocazie bună pentru a găsi urmele dorințelor neîmplinite, reprimare, pe care le-ai putea trăi acum cu toată seninătatea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești într-o relație în acest moment, vei face o schimbare în viața de cuplu și vei fi mai determinat/ă și mai impulsiv/ă în ceea ce privește viața în doi.

S-ar putea să fii prea direct/ă în comentariile tale, prea nerăbdător/oare și ascuțit/ă fără să-ți dai seama. Ceea ce corespunde dorințelor tale reale poate fi văzut din exterior ca o tiranie față de partenerul/a de viață. Caută să îți alegi cuvintele cu mai multă grijă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Originalitatea cuvintelor tale creează oportunități de noroc în viața ta amoroasă.

Vei avea mai multe șanse de a seduce, captiva și mai ales de a-ți elibera partenerul de frânele sale personale. Iubirea și libertatea se împacă mai bine. Înțelegerea va apărea spontan în relația ta. Cu toate acestea, fii atent/ă cu umorul tău care poate răni.
 

Citește și: Cele mai puternice 5 zodii din astrologie 

Leu(22 iulie - 22 august)

E greu să rămâi cu picioarele pe pământ în anumite circumstanțe pe care le vei trăi săptămâna aceasta în viața ta amoroasă.

Dacă ești singur/ă, este posibil să nu știi clar ce angajament să-ți asumi. Vei avea în față mai multe opțiuni, dar mai presus de toate, trebuie să te bucuri de momentele de neglijență totală înainte de a face alegeri finale. Aceste alegeri nu sunt favorizate în acest moment.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei privi în interiorul tău și vei căuta să te înțelegi mai bine.

Vulnerabilitatea ta te duce înapoi în trecut și acest proces te ajută să îți înțelegi frustrările. În cele din urmă, vei reuși să îți gestionezi mai bine chestiunile sentimentale. Idealismul tău te expune la întâlniri intense cu emoții extrem de puternice.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ar fi frumos să te lași purtat/ă de val în această săptămână și să te bucuri din plin de șansa care va apărea în ceea ce privește dragostea.

Dacă ești singur/ă, aceste zile vor fi pozitive și bogate în oportunități de întâlniri interesante. De asemenea, ocaziile de distracție vor fi numeroase. Nu rămâne închis/ă în casă, începe să descoperi ceva nou. Astrele îți arată cea mai bună cale de urmat, aceea de evadare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Modul partenerului/ei de a face lucrurile îți va reaminti de unele nevoi pe care le-ai lăsat deoparte de foarte mult timp.

Să negi toate aceste lucruri va fi imposibil și, indiferent de situația ta, vei decide să deții mai mult control asupra vieții tale amoroase. O persoană în care ai încredere te va ajuta să înțelegi cum trebuie să acționezi în direcția corectă.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este timpul să arunci o privire atentă asupra părților mai puțin bune din relația ta.

Vei avea șansa de a face lumină. Temelia cuplului tău este sensibilitatea. Cumva, conjuncția actuală a astrelor te face mai posesiv/ă și te vei activa mult mai ușor ca înainte la văzul unor gesturi la adresa partenerului/ei de viață.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un sentiment de stăpânire mai mare, de putere, te împinge spre mai multe inițiative în viața ta sentimentală.

Vei avea parte de o săptămână remarcabilă, în care nimic nu va fi neutru. Folosofia ta se extinde pozitiv în viața ta amoroasă, îți înțelegi mai bine partenerul/a. În urma momentelor furtunoase care nu pot fi întotdeauna evitate, vei învăța lecțiile necesare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele te expun la fulgere, la dorințe care schimbă radical și brusc totul în calea lor, inclusiv rațiunea.

Teama de respingere îți poate diminua gesturile de afecțiune față de partener/ă. Uneori vei fi chiar lipsit/ă de diplomație, iar eforturile de după pentru a îndrepta lucrurile vor fi enorme.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta sentimentală se anunță a fi intensă.

Efectele astrale îl pun pe primul plan pe celălalt. E dificil pentru tine să nu conduci dansul. Dacă ești deja implicat/ă într-o relație, îți vei vedea partenerul/a mai receptiv/ă la seducția ta, cât și mai expansiv/ă față de tine.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod