Chestiune de perspectivă: 40 de imagini în care un singur detaliu schimbă tot

În fotografie, ca și în viață, perspectiva contează enorm. E de ajuns un singur detaliu pentru a schimba cu totul o imagine.
Fotograful portughez Hugo Suissas creează iluzii optice surprinzătoare, schimbând perspectiva și unghiurile. El transformă podurile și peisajele în locuri și lucruri fantastice, folosindu-se de obiecte obișnuite, precum jucării sau fructe. Simpla juxtapunere la locul și la distanța potrivite a acestor obiecte pe un plan răsucește complet percepția privitorului, dând un alt sens unei scene originale.

Fiecare fotografie pe care o face Suissas are altă poveste și altă idee, ajutându-ne să vedem altfel lumea decât o facem în mod normal.

"Ceea ce mă inspiră în viață ca artist este să știu că arta și ideile sunt capabile să producă miracole.
Cred că creativitatea poate fi magică și poate contribui la schimbări mărețe în lume. Mintea mea nu știe ce înseamnă <<stop>> și cum lumea nu se oprește niciodată. aș spune că asta e o combinație grozavă. Sunt tun tip simplu, îmi plac simplitatea și viața simplă"
, a declarat Hugo Suissas pentru Bored Panda.

Iată câteva dintre iluziile optice pe care acest artist genial le prezintă pe site-ul său și pe Instagram!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod