Jocul cu soarele: 27 de imagini spectaculoase făcute la răsărit

Imaginația unui fotograf stă la originea unor fotografii ingenioase care au făcut înconjurul lumii. Soarele este personajul principal al acestor cadre neobișnuite.

Krutik Thakur a început să facă fotografii la nivel de amator în 2017. Pe atunci își dorea să studieze arhitectura, dar întrucât nu avea pregătirea necesară, a trebuit să aleagă altceva, așa că s-a orientat spre o latură creativă. Absolvent al unei școli de film și destul de introvertit, el a renunțat la studii și și-a instalat în computer programele de editare Photoshop și Premiere Pro. Apoi a învățat de pe YouTube toate trucurile, dar și cum să folosească o cameră foto DSLR.

Thakur a devenit cunoscut în toată lumea când una dintre creațiile sale foarte ingenioase, în care folosea soarele pe post de minge de fotbal, a devenit virală.

El povestește cum a evoluat munca lui de atunci: "În decembrie 2019, am început să-mi împărtășesc creațiile cu prietenii care m-au susținut la debut. Poza aceea cu fotbalul în timpul răsăritului a devenit virală, așa că nu m-am oprit acolo. Am închiriat o cameră ca să pozez mai multe siluete și am creat mai multe și mai multe, iar în final mi-am luat camera mea (...)."

Tânărul își prezintă imaginile pe Instagram, dar și-a făcut un site ca să poată vinde postere cu fotografiile din portofoliul său și speră că în curând va putea să se susțină financiar folosindu-și pasiunea ca sursă de venit.
Iată 27 de imagini în care fotograful a folosit în mod inteligent răsăritul!

 

Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod