12 imagini spectaculoase care arată de ce este Canada una dintre cele mai frumoase țări din lume

Cascade uimitoare, ghețari maiestuoși și o vale care îți taie respirația: Canada are cu ce se mândri. Natura a fost foarte darnică cu această țară.
Robin Williams spunea despre Canada că este "ca un apartament loft deasupra unei petreceri minunate". Ei bine, imaginile semnate de fotograful amator James Cliburn, din Vancouver, confirmă spusele marelui actor.

Cinci ani a rătăcit acest om pasionat de fotografie prin sălbăticia imensă a Canadei, fascinat de peisajele copleșitoare care se deschideau în fața sa. Iar printre cele mai frumoase instantanee se numără cele surprinse printre cascadele și ghețarii din Valea celor Zece Vârfuri din Parcul Național Banff.


Fiecare din cei zece munți aflați în această zonă depășește înălțimea de 3.048 de metri, iar localnicii numesc valea "panorama de 20 de dolari" pentru că între 1969 și 1979 lacul și vârfurile montane au apărut pe spatele bancnotei de 20 de dolari canadieni.

"Canada are o vastă arie de peisaje frumoase. Mi-a plăcut să vizitez piscurile canadiene, așa că cele din rezervațiile Banff, Jasper și Yoho sunt cele mai prețioase dintre peisajele pitorești"
, a spus Cliburn pentru Daily Mail.
"Dacă faceți câteva cercetări, puteți ieși din haos și să vă bucurați puțin de sălbăticia canadiană. Este un loc care rareori dezamăgește", a adăugat el.

Cele 12 fotografii cu munții Canadei pe care Daily Mail le-a publicat sunt cea mai bună demonstrație a măreției pe care natura a dăruit-o acestei țări.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod