Jennifer Lopez nu se potolește nici la 51 de ani: Cum apare vedeta în cel mai nou videoclip

Artista a filmat câteva scene fierbinți pentru noul videoclip al piesei „In The Morning“.

Jennifer Lopez domină de mai multe decenii industria muzicală și se vede: cântăreața știe perfect cum să-și folosească toate atuurile pentru a se menține în top. Ea a filmat câteva scene nud, purtând aripi de înger, pentru noul videoclip al melodiei "In The Morning", relatează Daily Mail.

Clipul de aproape trei minute a fost publicat pe platforma video Triller și o arată pe Lopez în ipostaze provocatoare, cu o siluetă impecabilă. Vedeta își protejează zonele intime cu palmele și cu aripile masive prinse pe umeri.

Recunoscută pentru pasiunea cu care face fitness, J-Lo își etalează corpul tonifiat, de la mușchii abdominali până la bicepșii bine definiți.

Într-o scenă, artista apare îmbrăcată cu o rochie albă, creată de stilistul Rob Zangardi. În altă secvență, Lopez stă întinsă pe jos și poartă o rochie fără bretele, decorată cu diamante.

Într-un clip difuzat la începutul săptămânii, J-Lo a vorbit despre simbolistica imaginilor din ultimul ei videoclip: "Piesa este despre a-i cere cuiva să te trateze corect. Există multe simboluri în acest clip. Fata cade pradă unei relații și se scufundă în apă, apoi îi crește o coadă de sirenă. Încet, încet, ea începe să capete aripi ca să poată ieși din acea relație", a explicat ea.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Kim Kardashian și Kanye West s-a sfârșit. Divorțul este iminent


Jennifer a explicat într-o postare pe Instagram că acest videoclip este despre "o relație întunecată și despre faptul că nu poți schimba pe altcineva, te poți schimba doar pe tine!!!".

"Dezvoltă-ți propriile aripi și îndepărtează-te de oricine și de orice care nu apreciază ceea ce ai de oferit", a mai spus ea.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod