Tunsori bob scurt: 40 de idei pentru un nou look

Nu putem ignora faptul că tunsoarea bob este „pe val” și că cele mai multe femei care vor să se tundă aleg acest stil.
De ce este bobul atât de popular? Răspunsul e simplu: este una dintre puținele tunsori care se potrivește oricui, indiferent de forma feței și de textura părului.

Iar dacă vrei să încerci o tunsoare scurtă, atunci bobul scurt este alegerea ideală. În general, bobul scurt ajunge până la nivelul bărbiei și există în numeroase forme și stiluri. Cel mai cunoscut este bobul drept, cu vârfuri tăiate la același nivel. Creează un efect de volum chiar și în cazul părului fin sau rar și în același timp se potrivește și părului creț sau ondulat.

Citește și: Cele mai frumoase tunsori bob cu vârfuri drepte. 60 de idei pentru un nou look


Bretonul este un alt trend important al acestui an, iar tunsorile bob cu breton arată excelent. Poți opta pentru un breton gros și drept, dar și pentru un breton pe o parte sau unul de tip cortină, care este subțire, mai lung și împărțit pe mijloc.

Dacă ai părul drept în mod natural, atunci poți opta pentru un breton unghiular, cu o cărare pe mijloc.
Creează un efect de simetrie perfectă și pune trăsăturile în evidență. Pentru părul ondulat sau cu fire rebele, bobul texturat, cu cărare pe o parte este de preferat în locul celui cu linii geometrice.

Descoperă în galerie 40 de tunsori bob scurt din care să te inspiri.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod