O lume paralelă: 9 orașe din Europa văzute în oglinda apei

Un tânăr pasionat de fotografie și de călătorii postează pe Instagram imagini în care surprinde lumea așa cum se reflectă în băltoacele de pe străzi sau pe suprafața calmă a unui râu.
Puțini au călătorit anul trecut sau au făcut-o așa cum își doreau. 2020 a fost un an greu, așa că Guido Gutierrez Ruiz și-a propus să ofere ceva pozitiv în imaginile pe care le-a făcut. Pasionat de imagine și de călătorii, el și-a făcut un nume pe Instagram prin stilul în care realizează fotografia urbană. De fiecare dată după ce plouă, el caută băltoacele de pe străzi și surprinde "lumea paralelă" pe care acestea le reflectă.

Ruiz a publicat pe contul său imagini din mai multe orașe pe care le-a vizitat înainte și în timpul carantinei, așa cum le-a văzut el prin intermediul ochiurilor de apă de pe străzi.
A pozat pe străzile orașelor din Italia, Spania, Marea Britanie și Austria, demonstrând ceea ce susține de fiecare dată, că nu ai nevoie de aparatură sofisticată și scumpă pentru a face fotografii de calitate. "Cu un simplu smartphone, oricine poate face o poză frumoasă care spune o poveste", consideră el.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod