Horoscopul săptămânii 15-21 februarie. Cine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea? Cu siguranță nu Gemenii!

Cine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea? Cu siguranță nu Gemenii!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești irezistibil/ă și nu te privezi de extercitarea puterii tale de seducție. Dacă ești singur/ă, nu te lăsa rugat/ă de insistențele admiratorilor. Dacă ești implicat/ă într-o relație, pasiunea revine în cuplu, iar nopțile vor fi incendiare. Nu rata aceste mari oportunități, bucură-te de plăcerile simple ale vieții, fără să complici nimic!

Situația ta financiară e în top. Conturile sunt într-o creștere clară, așa că îți poți face mici mofturi și nebunii. Nu îți va lua mult timp pentru a realiza că această săptămână este săptămâna tuturor dorințelor. Cumpărături, mese și ieșiri, nu îți refuza nimic. Ia în considerare o investiție, chiar dacă e mică, pentru că aceasta îți poate face surprize plăcute.

Citește și: 10 adevăruri dure despre bărbatul din zodia Berbec

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunță o săptămână nostalgică în ceea ce privește dragostea. Între întrebări delicate și gânduri apăsătoare, viața ta sentimentală și relația ta sunt pline de îndoieli. Dacă te-ai despărțit recent de cineva ori ați luat o pauză, astrele nu favorizează pentru moment reconcilierea. Acordă-ți timpul necesar pentru a îmbunătăți ceea ce poate fi îmbunătățit și canalizează-ți energia către alte aspecte ale vieții tale.

O situație confuză privitoare la bani te neliniștește și nu îndrăznești să vorbești despre asta cu cineva din jurul tău. Cu toate acestea, va trebui să o faci pentru că întâmpini probleme cu găsirea soluțiilor. Înainte de sfârșitul săptămânii, ai șansa de a profita de unele oportunități care apar la orizont. Deschide larg ochii și urechile!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești liniștit/ă cu privire la evoluția relației tale amoroase. Încrederea este cuvântul de bază al poveștii tale de iubire. Simți că poți prelua mai multe responsabilități, dar pentru asta trebuie să-ți asumi un angajament nou și un plan pe termen lung. Dacă ești singur/ă, ești în sfârșit pregătit/ă să uiți trecutul și să mergi mai departe. Gata cu regretele și nostalgia, privește spre viitor și te vei împlini!

Mașina ta s-a stricat? Șeful tău este mai exigent ca niciodată? Nu îți face griji, situația ta financiară îți asigură un moral infailibil și un comportament de câștigător. Ai posibilitatea de a investi într-un vehicul nou care să-ți îndeplinească mai bine așteptările, iar viața ta profesională îți sporește ambiția și salariul care vine odată cu ea. Cine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea? Cu siguranță nu tu!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cei din jurul tău te încurajează să ieși din cochilie, urmează-le sfaturile fără regret sau teamă. Dacă ești implicat/ă într-o relație, este posibil să nu stai prea bine la capitolul colaborare și să te grăbești cu partenerul/a de viață. Nu crea probleme false care își au adevărata sursă în indoieli și suspiciuni. Acest lucru dezvăluie o lipsă de încredere în tine.

Situația ta financiară nu mai este fragilă. Odată ce datoriile tale sunt onorate, îți vor mai râmâne bani și pentru plăceri. Ai făcut eforturi mari, dar voința ta a dat roade. Activitățile noi contribuie la o viață de zi cu zi mai confortabilă și mai puțin chinuitoare. Te poți bucura săptămâna aceasta cheltuind din abundență, iar cei dragi vor beneficia de măreția ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele sunt generoase cu tine. Dacă ești singur/ă, ai norocul de a primi o invitație de la persoana perfectă. Nu este niciodată prea târziu să dai o șansă celor pe care i-ai refuzat cândva. Nu trebuie să te temi de ce este nou, ci din contră, să îmbrățișezi schimbarea.

Ești norocos/oasă și o știi prea bine. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii prudent/ă în această săptămână și să nu iei decizii impulsive legate de bani. Orice investiție sau achiziție majoră poate să producă pierderi semnificative și neregenerabile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Zâmbește! Iubirea domnește în viața ta de zi cu zi, nicio problemă nu se zărește pe plan sentimental pentru tine. Dimpotrivă, dacă nu te-ai căsătorit deja, acest moment va veni în curând. Partenerul/a de viață te-a fermecat cu răbdarea lui/ei, iau tandrețea de care dă dovadă îți crește libidoul și serile voastre sunt extrem de senzuale. Iubirea este combustibilul tău!

Se anunță o mică scădere a veniturilor, așadar fii mai puțin generos/oasă. Trebuie să limitezi imediat cheltuielile, altfel te îndrepți spre dezastru. Dacă ți se datorează bani, cere-i fără rușine, sunt ai tăi! Bugetul tău va crește mai ușor dacă începi să vânezi toate ofertele excelente care te pot scoate rapid din nevoie.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Căuți independența în această săptămână. Temperamentul tău își revendică ferm spațiul de exprimare. Acest lucru îți va oferi mai multă încredere, mai ales în felul tău de a iubi. Ești într-o formă bună, iar acest lucru tinde să se schimbe și mai mult pe măsură ce iubirea se adâncește. Dacă ești singur/ă, întâlnirile promit să fie bogate în provocări.

În ceea ce privește banii, este o săptămână foarte bună. Portofelul tău își recapătă forma mult dorită. Dacă trebuie să faci o cheltuială majoră, nu te reține, ai de unde! De asemenea, vei da dovadă de generozitatea față de cei dragi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta îți vei redescoperi partenerul/a de viață și îți vei reaminti motivele pentru care te-ai îndrăgostit. Deși, e posibil ca un eveniment neplăcut să îți deschidă ochii asupra acestor lucruri. Nu ezita să fii mai tolerant/ă și mai dispus/ă la compromisuri pentru ca lucrurile să funcționeze bine în relația ta.

Muncești din greu pentru a-ți reveni din punct de vedere financiar. Din păcate, o forță malefică ar putea pune totul în pericol, obligându-te să suporți o cheltuială pe care nu ai prevăzut-o. Săptămâna aceasta păstreză discreția cu privire la situația ta, care este încă șubredă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai bănuieli acolo unde nu e nevoie să le ai, nu este rodul instinctului tău, ci al temerilor tale. Ești sfătuit/ă să le depășești pentru a-ți atinge obiectivele în ceea ce privește dragostea. Predicând falsul pentru a afla adevărul, riști să provoci reacții neobișnuite. Nu te mira, va trebui doar să te învinovățești!

Investițiile tale dau roade în această săptămână. Se pare că a fost rentabil ceea ce ai făcut. Săptămâna aceasta este plasată sub semnul oportunităților, deoarece câștigi bani fără să miști un deget. Datorită noilor activități în care te-ai implicat, ai șansa de a lega relații pozitive la nivel profesional și de afaceri. Acest lucru va genera venituri suplimentare.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta sentimentală traversează o perioadă frumoasă, care se anunță a fi mai lungă decât te-ai aștepta. În aceste zile ai toate șansele să primești o invitație specială, fie de la iubit/ă, fie de la admiratori/oare. Dacă ești căsătorit/ă sau ai copii, viața ta va fi plină, fericită, dar și obositoare în același timp.

Putem spune că financiar stai bine. Într-adevăr, un nou flux numerar îți va permite să întrezărești noi perspective. Indiferent de surse, banii curg. Obții stabilitatea la care doar tânjeai acum câteva luni de zile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta sentimentală nu e nici roz, dar nici gri. Cumva te complaci în situația în care ești, chiar dacă nu ești fericit/ă precum ți-ai dori. Atât timp cât lucrurile sunt frumoase per total, trebuie să fii mulțumit/ă. Niciodată nu vei găsi perfecțiunea!

O săptămână de februarie fără nori. Un sentiment de siguranță te animă, pentru că banii nu îți creează probleme deloc în acest moment. Ai muncit mult pentru a obține acest echilibru, așa că savurează-ți victoria așa cum trebuie!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă obiectivele tale în dragoste nu au fost încă atinse, săptămâna aceasta totul se schimbă. Proiecte actuale, ambiții și aspirații, tu ai puterea de a schimba situația foarte repede. Viața ta sentimentală ia o întorsătură radicală, sentimentele sunt sincere, iar relațiile sănătoase. Totul îți zâmbește!

În această săptămână ți se oferă oportunități financiare incredibile. Investițiile tale îți aduc mai mult decât te-ai așteptat. Viitorul tău arată bine, iar în cele din urmă îți vei permite acea achiziție majoră la care visezi de multă vreme. De asemenea, încearcă-ți norocul și la loto!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod