Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 februarie. Fecioara trebuie să ia măsuri, altfel se îndreaptă spre dezastru

Fecioara trebuie să limiteze imediat cheltuielile, altfel se îndreaptă spre dezastru.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Situația ta financiară e în top. Conturile sunt într-o creștere clară, așa că îți poți face mici mofturi și nebunii.

Nu îți va lua mult timp pentru a realiza că această săptămână este săptămâna tuturor dorințelor. Cumpărături, mese și ieșiri, nu îți refuza nimic. Ia în considerare o investiție, chiar dacă e mică, pentru că aceasta îți poate face surprize plăcute.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

O situație confuză privitoare la bani te neliniștește și nu îndrăznești să vorbești despre asta cu cineva din jurul tău.

Cu toate acestea, va trebui să o faci pentru că întâmpini probleme cu găsirea soluțiilor. Înainte de sfârșitul săptămânii, ai șansa de a profita de unele oportunități care apar la orizont. Deschide larg ochii și urechile!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Mașina ta s-a stricat? Șeful tău este mai exigent ca niciodată?

Nu îți face griji, situația ta financiară îți asigură un moral infailibil și un comportament de câștigător. Ai posibilitatea de a investi într-un vehicul nou care să-ți îndeplinească mai bine așteptările, iar viața ta profesională îți sporește ambiția și salariul care vine odată cu ea. Cine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea? Cu siguranță nu tu!
 

Citește și: 10 adevăruri dure despre bărbatul din zodia Berbec

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Situația ta financiară nu mai este fragilă.

Odată ce datoriile tale sunt onorate, îți vor mai râmâne bani și pentru plăceri. Ai făcut eforturi mari, dar voința ta a dat roade. Activitățile noi contribuie la o viață de zi cu zi mai confortabilă și mai puțin chinuitoare. Te poți bucura săptămâna aceasta cheltuind din abundență, iar cei dragi vor beneficia de măreția ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești norocos/oasă și o știi prea bine.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii prudent/ă în această săptămână și să nu iei decizii impulsive legate de bani. Orice investiție sau achiziție majoră poate să producă pierderi semnificative și neregenerabile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Se anunță o mică scădere a veniturilor, așadar fii mai puțin generos/oasă.

Trebuie să limitezi imediat cheltuielile, altfel te îndrepți spre dezastru. Dacă ți se datorează bani, cere-i fără rușine, sunt ai tăi! Bugetul tău va crește mai ușor dacă începi să vânezi toate ofertele excelente care te pot scoate rapid din nevoie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ceea ce privește banii, este o săptămână foarte bună.

Portofelul tău își recapătă forma mult dorită. Dacă trebuie să faci o cheltuială majoră, nu te reține, ai de unde! De asemenea, vei da dovadă de generozitatea față de cei dragi.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Muncești din greu pentru a-ți reveni din punct de vedere financiar.

Din păcate, o forță malefică ar putea pune totul în pericol, obligându-te să suporți o cheltuială pe care nu ai prevăzut-o. Săptămâna aceasta păstreză discreția cu privire la situația ta, care este încă șubredă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Investițiile tale dau roade în această săptămână. Se pare că a fost rentabil ceea ce ai făcut.

Săptămâna aceasta este plasată sub semnul oportunităților, deoarece câștigi bani fără să miști un deget. Datorită noilor activități în care te-ai implicat, ai șansa de a lega relații pozitive la nivel profesional și de afaceri. Acest lucru va genera venituri suplimentare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Putem spune că financiar stai bine.

Într-adevăr, un nou flux numerar îți va permite să întrezărești noi perspective. Indiferent de surse, banii curg. Obții stabilitatea la care doar tânjeai acum câteva luni de zile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

O săptămână de februarie fără nori.

Un sentiment de siguranță te animă, pentru că banii nu îți creează probleme deloc în acest moment. Ai muncit mult pentru a obține acest echilibru, așa că savurează-ți victoria așa cum trebuie!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână ți se oferă oportunități financiare incredibile.

Investițiile tale îți aduc mai mult decât te-ai așteptat. Viitorul tău arată bine, iar în cele din urmă îți vei permite acea achiziție majoră la care visezi de multă vreme. De asemenea, încearcă-ți norocul și la loto!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod