Horoscopul banilor pentru săptămâna 5-11 septembrie. Scorpionul are șefii de partea lui

Scorpionul are șefii de partea lui și poate obține numeroase beneficii.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pe parcursul acestei săptămâni vei simți că ești în formă maximă. Cu toate acestea, nu uita să fii precaut/ă, deoarece banii pot fi în continuarea o problemă dacă nu ai grijă.

Oamenii din jurul tău sunt mai receptivi și te vei înțelege mult mai bine cu partenerii, colegii sau șefii tăi.

În aceste zile ar trebui să profiți de orice oportunitate pe care o întâlnești pentru a obține un venit suplimentar, deoarece ești plin/ă de energie și poți face multe.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ar trebui să lași deoparte lumea materială pentru a-ți oferi timp de odihnă și pentru a fugi puțin de ritmul agitat din mediul tău de lucru.

Deoarece zilele acestea tind să îți distorsioneze percepția asupra lucrurilor, ar fi bine să te uiți de două ori la ceea ce faci și la cum faci, mai ales dacă sunt bani la mijloc.

Citește și: Ce zodie are cea mai puternică personalitate? Iată clasamentul aici!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Să muncești cu pasiune îți poate aduce oportunități de succes. Vei vorbi cu încredere și convingere, așa că este o săptămână ideală pentru interviuri de angajare sau întâlniri de afaceri. Expune-ți ideile și vezi unde te duc!

Cu toate acestea, cuvintele tale ți-ai putea aduce și o mulțime de conflicte. O anumită ceartă îți poate zdruncina cu adevărat încrederea, mai ales dacă ai un partener de afaceri.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fă ceea ce îți place în această săptămână. Astrele te vor ajuta să-ți realizezi visurile secrete și te va încuraja să fii mândru/ă de munca ta. Arată lumii ce ai făcut în privat.

E posibil ca cei din jur să îți aprecieze eforturile, ba chiar pe unii să îi uimești sau chiar dacă îi convingi cu abilitățile tale, astfel încât să-ți propună un parteneriat de afaceri.

Leu(22 iulie - 22 august)

Aceasta este o săptămână bună să fii TU. Ești frumos/oasă pe dinăuntru și pe dinafară și ai mijloacele și inspirația pentru a schimba ce nu merge bine în viața ta, în special în ceea ce privește cariera și banii.

Vei atrage oportunități de a câștiga mai mult, de a obține influență asupra altora și de a-ți satisface capriciile. Profită de această energie astrală care te sprijină!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta, Universul deschide canalele de comunicare pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a face următoarea mișcare. Nu fi surprins/ă dacă ești puțin visător/oare acum.

Nu stai prea bine cu banii în acest moment, dar săptămâna viitoare vei reveni pe calea financiară dorită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru tine, săptămâna aceasta este despre visele tale și s-ar putea să descoperi că ai un talent despre care nu știai. S-ar putea ca acest lucru să îți aducă imediat bani.

Atât timp cât îți asculți vocea interioară, este greu să-ți imaginezi un moment mai norocos ca acesta. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Norocul va fi de partea ta în această săptămână atât în ceea ce privește banii, cât și pentru că a-ți extinde influența în lume.

Ai șefii de partea ta, așa că profită de această conjunctură. Există multă puterea pe care o exerciți și care te va ajuta să obții numeroase beneficii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești în raiul carierei săptămâna aceasta. Îți asumi o poziție ai puternică la locul de muncă și te bucuri de salariul și beneficiile care vin odată cu acesta.

Se întâmplă atât de multe în mintea ta inconștientă încât s-ar putea să fii surprins/ă de câte idei grozave ai când ies la suprafață.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ți se deschid tot felul de uși, cea mai importantă având legătură cu banii. Pentru a obține ceea ce ți-ai dorit, trebuie să te pasioneze cu adevărat ceea ce faci.

Ia în considerare aprofundarea cunoștințelor tale prin cursuri și seminarii diverse. Spectrul tău social se extinde.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești concentrat/ă pe cariera ta și cum să te apropii de obiectivele tale. Îți dorești mai multă siguranță în acest moment al vieții tale și un salariu din care știi că poți trăi confortabil.

Deși acest lucru presupune mai multă responsabiltate sau să lucrezi mai multe ore, ești pe drumul cel bun pentru a-ți atinge obiectivele.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te gândești cum să creezi mai mult oportunități financiare în viața ta în acest moment și ești pregătit/ă să treci la treabă. Relațiile tale vor deveni și mai importante la locul de muncă și în viața ta financiară.

Există mult noroc în viața ta în acest moment, noroc care te va împinge spre un parteneriat foarte profitabil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod