Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie. Comunicarea este esențială pentru Capricorn, iar Săgetătorul parcă ar fi în Rai

Comunicarea este esențială pentru Capricorn, iar Săgetătorul parcă ar fi în Rai în această săptămână.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Ai trecut prin multe în ultima perioadă și acum este chiar ciudat să fii văzut/ă fericit/ă. Deciziile pe care le-ai luat în ultima vreme par să fi dat roade.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, ar trebui să profiți de faptul că e liniște pentru a face lucruri care te fac să zâmbești. Ar trebui să-ți faci mai mult timp pentru tine, pentru corpul, inima și mintea ta. Nu e un gest egoist, este normalitate!

Dacă ești singur/ă, nu se zăresc șanse de relații serioase, ci doar de aventuri nebunești.

Bani

Pe parcursul acestei săptămâni vei simți că ești în formă maximă. Cu toate acestea, nu uita să fii precaut/ă, deoarece banii pot fi în continuarea o problemă dacă nu ai grijă.

Oamenii din jurul tău sunt mai receptivi și te vei înțelege mult mai bine cu partenerii, colegii sau șefii tăi.

În aceste zile ar trebui să profiți de orice oportunitate pe care o întâlnești pentru a obține un venit suplimentar, deoarece ești plin/ă de energie și poți face multe.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Toată inteligența din lume nu ar fi de ajuns pentru a-ți stăpâni emoțiile în această săptămână. Ego-ul tău va fi foarte mare și te va duce în tărâmuri misterioase în care sentimentele au prioritate față de orice considerație rațională.

Ai putea face greșeli în dragoste, dar este mai important să îți urmezi sentimentele cele mai profunde. Oferă senzația că vrei cu adevărat să-ți mulțumești partenerul/a, deoarece e un moment foarte bun pentru asta.

Bani

Ar trebui să lași deoparte lumea materială pentru a-ți oferi timp de odihnă și pentru a fugi puțin de ritmul agitat din mediul tău de lucru.

Deoarece zilele acestea tind să îți distorsioneze percepția asupra lucrurilor, ar fi bine să te uiți de două ori la ceea ce faci și la cum faci, mai ales dacă sunt bani la mijloc.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Este o săptămână bună pentru noi întâlniri. Dacă te vezi pentru prima oară cu cineva, încearcă să fii cât poți de natural/ă, deoarce dacă relația avansează, persoana din fața ta va vedea că ai fost falsă în ideea de a o impresiona.

Dacă ești singur/ă, o ceartă cu o rudă apropiată sau un prieten te poate face să realizezi că ai nevoie și de altcineva în viața ta. Uneori, ai nevoie de cineva care să țină cu tine și să te apere!

Bani

Să muncești cu pasiune îți poate aduce oportunități de succes. Vei vorbi cu încredere și convingere, așa că este o săptămână ideală pentru interviuri de angajare sau întâlniri de afaceri. Expune-ți ideile și vezi unde te duc!

Cu toate acestea, cuvintele tale ți-ai putea aduce și o mulțime de conflicte. O anumită ceartă îți poate zdruncina cu adevărat încrederea, mai ales dacă ai un partener de afaceri. 

Citește și: Ce zodie are cea mai puternică personalitate? Iată clasamentul aici!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Vei avea parte de un adevărat conflict în această săptămână, deoarece familia ta se opune la ceea ce vrei să faci, punându-te să faci niște alegeri dificile.

Trebuie să vorbești mai deschis și să fii blând/ă și, astfel, cei dragi se vor raporta la tine cu compasiune și mai multă înțelegere. Permite-ți să fii vulnerabil/ă dacă îți dorești cu adevărat acel lucru!

Bani

Fă ceea ce îți place în această săptămână. Astrele te vor ajuta să-ți realizezi visurile secrete și te va încuraja să fii mândru/ă de munca ta. Arată lumii ce ai făcut în privat.

E posibil ca cei din jur să îți aprecieze eforturile, ba chiar pe unii să îi uimești sau chiar dacă îi convingi cu abilitățile tale, astfel încât să-ți propună un parteneriat de afaceri.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Ești dispus/ă să-ți asumi unele riscuri în această săptămână în ceea ce privește dragostea și ești deschis/ă către o mică aventură personală.

Configurația astrală din aceste zile scoate la iveală drăcușorul din tine și ești pregătit/ă să spui da unei relații promițătoare de la care poate te-ai abținut de teamă să nu fii rănit/ă.

Unii pot fi uimți de îndrăzneala ta, dar nu îți pasă!

Bani

Aceasta este o săptămână bună să fii TU. Ești frumos/oasă pe dinăuntru și pe dinafară și ai mijloacele și inspirația pentru a schimba ce nu merge bine în viața ta, în special în ceea ce privește cariera și banii.

Vei atrage oportunități de a câștiga mai mult, de a obține influență asupra altora și de a-ți satisface capriciile. Profită de această energie astrală care te sprijină!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Persoana de lângă tine te poate duce în această săptămână într-o călătorie ciudată. S-ar putea să mergi în locuri în care nu ai mai fost niciodată, dar pe care cu aiguranță vei dori să le vizitezi din nou.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să întâlnești pe cineva răpitor într-un loc neașteptat. Mergi unde este neobișnuit sau diferit și îl/o vei întâlni!

Bani

Săptămâna aceasta, Universul deschide canalele de comunicare pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a face următoarea mișcare. Nu fi surprins/ă dacă ești puțin visător/oare acum.

Nu stai prea bine cu banii în acest moment, dar săptămâna viitoare vei reveni pe calea financiară dorită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

În mod normal, te bucuri de un sentiment de apropiere și familiaritate cu partenerul/a de viață, dar în această săptămână s-ar putea să te îndepărtezi de toată lumea și să ai nevoie de puțin timp și spațiu pentru tine.

Acest lucru ar putea fi destul de important, chiar dacă persoanei de lângă tine nu îi va conveni acest lucru, deoarece îți vei încărca bateriile și îți va oferi șansa de a-ți transforma perspectiva și atitudinea față de câteva lucruri.

Bani

Pentru tine, săptămâna aceasta este despre visele tale și s-ar putea să descoperi că ai un talent despre care nu știai. S-ar putea ca acest lucru să îți aducă imediat bani.

Atât timp cât îți asculți vocea interioară, este greu să-ți imaginezi un moment mai norocos ca acesta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

S-ar putea să nu-ți pese care sunt șansele, cât de mare este pariul sau că vei pierde ceva. În aceste zile te interesează doar să faci curte cuiva.

Ești dispus/ă să faci tot ce este necesar pentru a face persoana visurilor tale să fie la fel de interesată de tine precum ești și tu de ea, chiar dacă asta implică să faci sau să spui ceva scandalos.

Bani

Norocul va fi de partea ta în această săptămână atât în ceea ce privește banii, cât și pentru că a-ți extinde influența în lume.

Ai șefii de partea ta, așa că profită de această conjunctură. Există multă puterea pe care o exerciți și care te va ajuta să obții numeroase beneficii. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Dacă ești singur/ă și cauți dragoste, atunci ar fi de folos să te duci într-un loc străin, chiar dacă acesta este la kilometri distanță.

Configurația astrală din această săptămână sugerează că, dacă te pierzi într-o altă cultură sau într-un set diferit de credințe, cel/cea pe care îl/o cauți s-ar putea să fie acolo și să te aștepte.

Bani

Ești în raiul carierei săptămâna aceasta. Îți asumi o poziție ai puternică la locul de muncă și te bucuri de salariul și beneficiile care vin odată cu acesta.

Se întâmplă atât de multe în mintea ta inconștientă încât s-ar putea să fii surprins/ă de câte idei grozave ai când ies la suprafață.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Comunicarea este esențială în această săptămână, mai ales dacă vrei să transmiți un mesaj important persoanei iubite.

Poate că trebuie să-ți asumi un risc și, pentru a fi remarcat/ă, poate trebuie să te exprimi în moduri care să te scoată în evidență.

Originalitatea este cheia de această dată!

Bani

Săptămâna aceasta ți se deschid tot felul de uși, cea mai importantă având legătură cu banii. Pentru a obține ceea ce ți-ai dorit, trebuie să te pasioneze cu adevărat ceea ce faci.

Ia în considerare aprofundarea cunoștințelor tale prin cursuri și seminarii diverse. Spectrul tău social se extinde.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Dacă vrei să-ți impresionezi iubitul/a sau să faci pe cineva să devină iubirea din viața ta, atunci va trebui să-i cumperi un cadou special.

Nu trebuie să fie ceva scump, dar ar trebui să fie foarte original și să transmită exact mesajul pe care ți-l dorești. De fapt, cu cât este mai bizar, cu atât mai bine.

Bani

Ești concentrat/ă pe cariera ta și cum să te apropii de obiectivele tale. Îți dorești mai multă siguranță în acest moment al vieții tale și un salariu din care știi că poți trăi confortabil.

Deși acest lucru presupune mai multă responsabiltate sau să lucrezi mai multe ore, ești pe drumul cel bun pentru a-ți atinge obiectivele.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Tot ce trebuie să faci astăzi pentru a impresiona pe cineva este să fii absolut tu însuți. Nu este nevoie să te reții și să încerci să pari altfel decât ești.

Poți să spui toate glumele tale, chiar și cele mai proaste, să spui acele lucruri pe care nu ar trebui să le spui și rezultatul va fi unul excelent, spre surprinderea ta. Greu de crezut, dar adevărat!

Bani

Te gândești cum să creezi mai mult oportunități financiare în viața ta în acest moment și ești pregătit/ă să treci la treabă. Relațiile tale vor deveni și mai importante la locul de muncă și în viața ta financiară.

Există mult noroc în viața ta în acest moment, noroc care te va împinge spre un parteneriat foarte profitabil. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod