Horoscopul dragostei pentru săptămâna 5-11 septembrie. Balanța are nevoie de timp și spațiu de una singură

Balanța are nevoie de timp și spațiu de una singură în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai trecut prin multe în ultima perioadă și acum este chiar ciudat să fii văzut/ă fericit/ă. Deciziile pe care le-ai luat în ultima vreme par să fi dat roade.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, ar trebui să profiți de faptul că e liniște pentru a face lucruri care te fac să zâmbești. Ar trebui să-ți faci mai mult timp pentru tine, pentru corpul, inima și mintea ta. Nu e un gest egoist, este normalitate!

Dacă ești singur/ă, nu se zăresc șanse de relații serioase, ci doar de aventuri nebunești.

Citește și: Ce zodie are cea mai puternică personalitate? Iată clasamentul aici!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Toată inteligența din lume nu ar fi de ajuns pentru a-ți stăpâni emoțiile în această săptămână. Ego-ul tău va fi foarte mare și te va duce în tărâmuri misterioase în care sentimentele au prioritate față de orice considerație rațională.

Ai putea face greșeli în dragoste, dar este mai important să îți urmezi sentimentele cele mai profunde. Oferă senzația că vrei cu adevărat să-ți mulțumești partenerul/a, deoarece e un moment foarte bun pentru asta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru noi întâlniri. Dacă te vezi pentru prima oară cu cineva, încearcă să fii cât poți de natural/ă, deoarce dacă relația avansează, persoana din fața ta va vedea că ai fost falsă în ideea de a o impresiona.

Dacă ești singur/ă, o ceartă cu o rudă apropiată sau un prieten te poate face să realizezi că ai nevoie și de altcineva în viața ta. Uneori, ai nevoie de cineva care să țină cu tine și să te apere!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea parte de un adevărat conflict în această săptămână, deoarece familia ta se opune la ceea ce vrei să faci, punându-te să faci niște alegeri dificile.

Trebuie să vorbești mai deschis și să fii blând/ă și, astfel, cei dragi se vor raporta la tine cu compasiune și mai multă înțelegere. Permite-ți să fii vulnerabil/ă dacă îți dorești cu adevărat acel lucru!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești dispus/ă să-ți asumi unele riscuri în această săptămână în ceea ce privește dragostea și ești deschis/ă către o mică aventură personală.

Configurația astrală din aceste zile scoate la iveală drăcușorul din tine și ești pregătit/ă să spui da unei relații promițătoare de la care poate te-ai abținut de teamă să nu fii rănit/ă.

Unii pot fi uimți de îndrăzneala ta, dar nu îți pasă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Persoana de lângă tine te poate duce în această săptămână într-o călătorie ciudată. S-ar putea să mergi în locuri în care nu ai mai fost niciodată, dar pe care cu aiguranță vei dori să le vizitezi din nou.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să întâlnești pe cineva răpitor într-un loc neașteptat. Mergi unde este neobișnuit sau diferit și îl/o vei întâlni!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În mod normal, te bucuri de un sentiment de apropiere și familiaritate cu partenerul/a de viață, dar în această săptămână s-ar putea să te îndepărtezi de toată lumea și să ai nevoie de puțin timp și spațiu pentru tine.

Acest lucru ar putea fi destul de important, chiar dacă persoanei de lângă tine nu îi va conveni acest lucru, deoarece îți vei încărca bateriile și îți va oferi șansa de a-ți transforma perspectiva și atitudinea față de câteva lucruri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să nu-ți pese care sunt șansele, cât de mare este pariul sau că vei pierde ceva. În aceste zile te interesează doar să faci curte cuiva.

Ești dispus/ă să faci tot ce este necesar pentru a face persoana visurilor tale să fie la fel de interesată de tine precum ești și tu de ea, chiar dacă asta implică să faci sau să spui ceva scandalos.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești singur/ă și cauți dragoste, atunci ar fi de folos să te duci într-un loc străin, chiar dacă acesta este la kilometri distanță.

Configurația astrală din această săptămână sugerează că, dacă te pierzi într-o altă cultură sau într-un set diferit de credințe, cel/cea pe care îl/o cauți s-ar putea să fie acolo și să te aștepte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Comunicarea este esențială în această săptămână, mai ales dacă vrei să transmiți un mesaj important persoanei iubite.

Poate că trebuie să-ți asumi un risc și, pentru a fi remarcat/ă, poate trebuie să te exprimi în moduri care să te scoată în evidență.

Originalitatea este cheia de această dată!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă vrei să-ți impresionezi iubitul/a sau să faci pe cineva să devină iubirea din viața ta, atunci va trebui să-i cumperi un cadou special.

Nu trebuie să fie ceva scump, dar ar trebui să fie foarte original și să transmită exact mesajul pe care ți-l dorești. De fapt, cu cât este mai bizar, cu atât mai bine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Tot ce trebuie să faci astăzi pentru a impresiona pe cineva este să fii absolut tu însuți. Nu este nevoie să te reții și să încerci să pari altfel decât ești.

Poți să spui toate glumele tale, chiar și cele mai proaste, să spui acele lucruri pe care nu ar trebui să le spui și rezultatul va fi unul excelent, spre surprinderea ta. Greu de crezut, dar adevărat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod