Horoscopul banilor pentru săptămâna 27 iulie-2 august. Situația financiară a Leului lasă de dorit

Leu, situația ta financiară nu este deloc roz și se pare că traversezi un moment de cumpănă în ceea ce privește cariera și locul tău de muncă.

 

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește munca și banii, nu vor exista conflicte la vedere.

Cu toate acestea, ele sunt acolo și art mocnit. Evită să fii egoist/ă, deoarece, dacă ai o situație materială bună, e normal să îi ajuți și pe ceilalți care au nevoie. Dacă nu cu bani, atunci măcar cu sfaturi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Optimismul tău va câștiga admirația celor din jurul tău la locul de muncă.

Nimic nu îți stă în cale atunci când îți propui ceva. În aceste zile, scopul tău este să câștigi mai mulți bani și vei reuși, chiar dacă nu atât de rapid precum ți-ai dori. Rămâi deschis/ă la posibilitățile care îți ies în cale. O oportunitate de schimbare în carieră merită pe deplin atenția ta.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ar trebui să fii prudent/ă și să stai cât mai departe de conflicte în această săptămână, cel puțin la locul de muncă sau în mediul de afaceri.

Chiar dacă te simți capabil/ă să rezolvi intervenind într-un fel sau altul, adevărul este că doar ai turna benzină pe foc. Influențele săptămânii nu sunt deloc bune în ceea ce privește banii și cariera.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână vor avea loc întâlniri deosebit de interesante pe plan profesional.

Vei avea ocazia de a intra în legătură cu o persoană care te poate ajuta să evoluezi în carieră și, implicit, din punct de vedere financiar. Interacțiunile din aceste zile îți pot transforma puțin viața și, în plus, este timpul să îți îndrepți ochii spre viitor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Situația ta financiară nu este deloc roz și, se pare, că traversezi un moment de cumpănă în ceea ce privește cariera și locul tău de muncă.

Ai nevoie de încurajarea și dragostea celor dragi. Tu îi sprijini mereu și din inimă pe cei care au nevoie, însă nu primești întotdeauna același tratament.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

La locul de muncă, vei fi mai iscusit/ă decât de obicei și vei profita la maximum de toate resursele pentru a te dezvolta și evolua profesional și financiar.

E necesar să te deschizi în fața celorlalți și să împărtășești ideile tale cu ei. Cu cât ești mai flexibil/ă, cu atât vei fi mai aproape de succes.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Rutina ta zilnică de la locul de muncă e din ce în ce mai apăsătoare.

Din fericire, în această săptămână vei avea ocazia să schimbi puțin lucrurile și să fii mai activ/ă. Un stil sedentar nu este bun pentru tine, de fapt, nu este bun pentru nimeni. Ai nevoie de mișcare pentru a putea da randament!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână vei primi răspunsurile pe care ți le doreai în ceea ce privește cariera ta.

E posibil să obții suma de bani cerută în urma unui interviu sau să fii acceptat/ă într-un proiect promițător. Cu toate acestea, ia-ți timpul necesar înainte de a lua decizii importante.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Conștientizarea abilităților tale profesionale te va conduce spre o reorganizare corectă a planurilor.

Fă-ți munca și eforturile respectate, nu munci mai mult fără să fii plătit/ă și renunță la statul peste program doar, doar vei câștiga mai mulți bani. Situația ta financiară nu este una rea, așa că nu ai niciun motiv să acționezi altfel.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Deși relațiile cu colegii sunt din ce în ce mai apropiate, vei avea sentimentul că ceva nu este în regulă.

Ai încredere în instinctele tale și nu permite nimănui să profite de tine sau să te facă să te simți vinovat/ă. Cel mai probabil, faptul că o duci bine cu banii îi determina pe aceștia să se dea pe lângă tine, având intenții mai puțin bune.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei reuși să faci un pas împortant în transformarea dorințelor tale în realitate.

Astrele te sfătuiesc să fii mai curajos/oasă și să îți exprimi părerile și ambițiile pe plan profesional și financiar. Deocamdată nu vor exista schimbări concrete, însă sunt semne că acestea se vor produce în curând.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei observa și vei fi dezamăgit/ă de lipsa de autenticitate a colegilor, partenerilor de afaceri sau șefilor tăi.

Dar, fii aten/ă, deoarece nu ar trebui să te întorci cu spatele la oamenii din jurul tău. Nu vei reuși să ai succes în carieră sau financiar decât cu ajutorul lor. Depinzi de ei într-un fel sau altul, așa că nu adopta o atitudine de superioritate față de ei!
 

Citește și: Femeie tânără sau femeie cu experiență? Ce preferă bărbații în funcție de zodia lor

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod