Show de modă în lanul de grâu: Jacquemus și-a prezentat noua colecție respectând distanțarea socială

Creatorul de modă francez Simon Porte Jacquemus și-a prezentat colecția pentru sezonul primăvară-vară 2021, numită „L'amour”, în mijlocul unui lan de grâu aflat la 90 de minute de Paris, într-un sat din zona Val-D'Oise.
Colecția sa pentru primăvară-vară 2020 a fost prezentată anul trecut într-un câmp de lavandă, înainte ca întreaga lume să se confrunte cu pandemia de coronavirus.

Pentru acest sezon, Jacquemus și-a dorit ca toate măsurile de siguranță să fie respectate pentru toți invitații săi, care au fost aproximativ o sută la număr, și modelele care au defilat pe podiumul improvizat pe câmp. Cu toate acestea, modelele au stat destul de aproape unele de altele, cel puțin în timpul defilării finale.

În ciuda crizei, continuăm să existăm, să supraviețuim, să celebrăm”, a spus designerul.

De la probele din backstage și până la defilare, nu am avut nicio greșeală când a venit vorba de standardele de siguranță”, a declarat Jacquemus pentru Vogue Franța.
Era important să avem acest show pentru că prezentările sunt esența brandului nostru. Strategia noastră gravitează în jurul acestor momente”, a mai spus el, făcând referire la faptul că este singurul designer care nu și-a dorit o prezentare virtuală în acest sezon. Locurile invitaților au fost așezate la o distanță de un metru și fiecare persoană a primit o mască din pânză branduită cu însemnele Jacquemus, gel dezinfectant și apă.

Citește și: Un show de modă cum nu s-a mai văzut.
Jacquemus și-a prezentat noua colecție într-un câmp de lavandă

Colecția a inclus piese sexy-șic în nuanțe neutre, din materiale precum mătase sau in. Au fost numeroase rochii albe delicate pentru miresele care vor să se căsătorească în cadrul unor ceremonii discrete, tipice acestei perioade cu multe restricții. Colecția a fost completată de printuri în tonuri pământii sau elemente inspirate din moda anilor '90. Fustele midi, rochiile little black dress și topurile au fost decorate cu ciucuri și elemente din metal, iar modelele au purtat cercei statement diferiți.



Nu este prima dată când creatorul francez vine cu soluții originale în pandemie.
Acesta și-a fotografiat bunica purtându-i creațiile, folosind pe post de studio câmpurile înflorite din orașul francez în care locuiește. Tânărul designer s-a aflat în izolare alături de familia sa, astfel că și-a rugat bunica, pe nume Liline, să fie model pentru noua sa colecție. O doamnă cât se poate de cochetă, Liline s-a ridicat la nivelul așteptărilor nepotului său. Aceasta a pozat cu o grație desăvârșită, de parcă ar fi fost născută pentru așa ceva.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod