Horoscopul dragostei pentru săptămâna 27 iulie-2 august. Pentru Capricorn, istoria se repetă!

Capricorn, reproșurile pe care le-ai putea primi din partea partenerului/ei sau reacțiile tale ar putea indica faptul că istoria se repetă.

 

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Liniștea cu care era obișnuită viața te de cuplu ar putea fi întreruptă în această săptămână de acțiunile și comentariile tale nepotrivite.

Nevoia de a seduce cu orice preț te va determina să iei decizii greșite. Astrele te sfătuiesc să reflectezi mai mult asupra vieții tale amoroase și să nu te lași purtat/ă de val atât de rău.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Personalitatea ta te ajută să fii un bun psiholog. În general, descifrezi foarte bine intențiile oamenilor din jurul tău.

Dar, în această săptămână, nu te lăuda prea mult cu această abilitate, deoarecere te-ai putea confrunta cu o eroare reală, în special când vine vorba de dragoste sau de relația în care ești implicat/ă. Încearcă să te bazezi pe acțiunile concrete ale partenerului/ei de viață în loc să te încrezi în sentimentele tale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ceea ce privește dragostea, nu încerca să controlezi situația din cuplu cu orice preț.

Trebuie să depui un efort considerabil pentru a te adapta. Dacă ești singur/ă, fii cu picioarele pe pământ și cât mai realist/ă, astfel încât să poți începe din nou o relație. Vei întâlni oportunități pentru a demonstra amploarea sentimentelor tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Resentimentele pe care le-ai acumulat în ultima vreme din cauza unui eveniment sau unei persoane din trecutul tău au devenit o povară pentru tine.

Ar trebui să alungi toți acești demoni și să întorci pagina, mai ales dacă are legătură cu dragostea. Gândește-te că a sosit timpul să-i ierți pe cei care ți-au greșit și te-au făcut să suferi.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această săptămână să treci printr-un moment critic în ceea ce privește relația în care ești implicat/ă.

Dacă ești singur/ă, există posibilitatea să te revezi cu o persoană din trecutul tău amoros și să fii tentat/ă să reînnozi legătura, poate chiar să vă căsătoriți sau să aveți un copil. Cel mai înțelept lucru este să începi să te gândești serios la asta începând din acel moment.
 

Citește și: Femeie tânără sau femeie cu experiență? Ce preferă bărbații în funcție de zodia lor

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Personalitatea ta, în general discretă și modestă, va ieși în evidență și îți va favoriza întâlnirile de dragoste.

Farmecul tău sobru va atinge inimile oamenilor și, mai ales, inima celui/celei pe care o placi. Vei fi în măsură să obții o favoare, o promisiune sau să ți se laude punctele forte.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână ar putea fi un moment bun pentru a face un pas în față în viața ta amoroasă.

Dacă te întâlnești cu cineva de ceva timp și simți că sentimentele se aprofundează, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să spui deschis acest lucru. Nu îți fie teamă de respingere, pentru că nu vei reuși să construiești nimic solid fără să îți asumi riscuri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea ca în această săptămână să te lași atins/ă de vraja iubirii.

Dacă ești singur/ă, astrele te împing spre relații pasionale. Lasă-te purtat/ă de val fără să îți pui prea multe întrebări. De asemenea, încearcă să fii cât mai natural/ă cu soțul/soția ta, nu contează dacă sunteți căsătoriți de multă vreme sau de curând. Vorbește liber despre dragoste!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nevoia ta de stabilitate emoțională te împiedică să apreciezi cu adevărat ocaziile fericite ale prezentului.

Un apel telefonic din partea unui prieten se poate transforma într-o discuție lungă despre sensul vieții. Îți vei schimba sentimentele cu privire la un animit subiect și fiecare va fi un bun consilier pentru celălalt. A vorbi atât de deschis despre lucruri și a uita experiențele anterioare îți vor permite să-ți recâștigi optimismul obișnuit.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Reproșurile pe care le-ai putea primi din partea partenerului/ei sau reacțiile tale ar putea indica faptul că istoria se repetă.

Este întotdeauna foarte enervant să realizăm că lucrurile nu s-au rezolvat. Cu toate acestea, vei avea puterea și conștiința de a rezolva o parte din aceste probleme, pur și simplu discutând despre ele.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Privitor la dragoste, pot apărea unele oportunități interesante.

Așa că, astrele îți recomandă să rămâi în alertă dacă vrei să nu le ratezi. Ești conștient/ă că te afli într-o formă bună și ai face bine să profiți la maximum de asta pentru a-ți găsi fericirea!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dialogul pe care îl aștepți de mult timp nu va avea loc decât dacă îl inițiezi tu.

Ai vrea ca partenerul/a tău să deschidă subiectul, însă acest lucru nu se va întâmpla. Profită de orice ocazie pentru a-i explica pur și simplu ce așteptări ai de la el sau ea și ce te deranjează. Ai șansa să obții ce vrei, îți trebuie doar puțin curaj pentru a acționa. Trebuie să fii direct/ă și să nu te ascunzi după tufiș.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod