Horoscopul săptămânii 27 iulie-2 august. Scorpionul va fi atins de vraja iubirii

Scorpion, s-ar putea ca în această săptămână să te lași atins de vraja iubirii. Dacă ești singur, astrele te împing spre relații pasionale.

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Liniștea cu care era obișnuită viața te de cuplu ar putea fi întreruptă în această săptămână de acțiunile și comentariile tale nepotrivite. Nevoia de a seduce cu orice preț te va determina să iei decizii greșite. Astrele te sfătuiesc să reflectezi mai mult asupra vieții tale amoroase și să nu te lași purtat/ă de val atât de rău.

În ceea ce privește munca și banii, nu vor exista conflicte la vedere. Cu toate acestea, ele sunt acolo și art mocnit. Evită să fii egoist/ă, deoarece, dacă ai o situație materială bună, e normal să îi ajuți și pe ceilalți care au nevoie. Dacă nu cu bani, atunci măcar cu sfaturi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Personalitatea ta te ajută să fii un bun psiholog. În general, descifrezi foarte bine intențiile oamenilor din jurul tău. Dar, în această săptămână, nu te lăuda prea mult cu această abilitate, deoarecere te-ai putea confrunta cu o eroare reală, în special când vine vorba de dragoste sau de relația în care ești implicat/ă. Încearcă să te bazezi pe acțiunile concrete ale partenerului/ei de viață în loc să te încrezi în sentimentele tale.

Optimismul tău va câștiga admirația celor din jurul tău la locul de muncă. Nimic nu îți stă în cale atunci când îți propui ceva. În aceste zile, scopul tău este să câștigi mai mulți bani și vei reuși, chiar dacă nu atât de rapid precum ți-ai dori. Rămâi deschis/ă la posibilitățile care îți ies în cale. O oportunitate de schimbare în carieră merită pe deplin atenția ta. 

Citește și: Femeie tânără sau femeie cu experiență? Ce preferă bărbații în funcție de zodia lor

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ceea ce privește dragostea, nu încerca să controlezi situația din cuplu cu orice preț. Trebuie să depui un efort considerabil pentru a te adapta. Dacă ești singur/ă, fii cu picioarele pe pământ și cât mai realist/ă, astfel încât să poți începe din nou o relație. Vei întâlni oportunități pentru a demonstra amploarea sentimentelor tale.

Ar trebui să fii prudent/ă și să stai cât mai departe de conflicte în această săptămână, cel puțin la locul de muncă sau în mediul de afaceri. Chiar dacă te simți capabil/ă să rezolvi intervenind într-un fel sau altul, adevărul este că doar ai turna benzină pe foc. Influențele săptămânii nu sunt deloc bune în ceea ce privește banii și cariera.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Resentimentele pe care le-ai acumulat în ultima vreme din cauza unui eveniment sau unei persoane din trecutul tău au devenit o povară pentru tine. Ar trebui să alungi toți acești demoni și să întorci pagina, mai ales dacă are legătură cu dragostea. Gândește-te că a sosit timpul să-i ierți pe cei care ți-au greșit și te-au făcut să suferi.

În această săptămână vor avea loc întâlniri deosebit de interesante pe plan profesional. Vei avea ocazia de a intra în legătură cu o persoană care te poate ajuta să evoluezi în carieră și, implicit, din punct de vedere financiar. Interacțiunile din aceste zile îți pot transforma puțin viața și, în plus, este timpul să îți îndrepți ochii spre viitor.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această săptămână să treci printr-un moment critic în ceea ce privește relația în care ești implicat/ă. Dacă ești singur/ă, există posibilitatea să te revezi cu o persoană din trecutul tău amoros și să fii tentat/ă să reînnozi legătura, poate chiar să vă căsătoriți sau să aveți un copil. Cel mai înțelept lucru este să începi să te gândești serios la asta începând din acel moment.

Situația ta financiară nu este deloc roz și, se pare, că traversezi un moment de cumpănă în ceea ce privește cariera și locul tău de muncă. Ai nevoie de încurajarea și dragostea celor dragi. Tu îi sprijini mereu și din inimă pe cei care au nevoie, însă nu primești întotdeauna același tratament.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Personalitatea ta, în general discretă și modestă, va ieși în evidență și îți va favoriza întâlnirile de dragoste. Farmecul tău sobru va atinge inimile oamenilor și, mai ales, inima celui/celei pe care o placi. Vei fi în măsură să obții o favoare, o promisiune sau să ți se laude punctele forte.

La locul de muncă, vei fi mai iscusit/ă decât de obicei și vei profita la maximum de toate resursele pentru a te dezvolta și evolua profesional și financiar. E necesar să te deschizi în fața celorlalți și să împărtășești ideile tale cu ei. Cu cât ești mai flexibil/ă, cu atât vei fi mai aproape de succes. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână ar putea fi un moment bun pentru a face un pas în față în viața ta amoroasă. Dacă te întâlnești cu cineva de ceva timp și simți că sentimentele se aprofundează, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să spui deschis acest lucru. Nu îți fie teamă de respingere, pentru că nu vei reuși să construiești nimic solid fără să îți asumi riscuri.

Rutina ta zilnică de la locul de muncă e din ce în ce mai apăsătoare. Din fericire, în această săptămână vei avea ocazia să schimbi puțin lucrurile și să fii mai activ/ă. Un stil sedentar nu este bun pentru tine, de fapt, nu este bun pentru nimeni. Ai nevoie de mișcare pentru a putea da randament!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea ca în această săptămână să te lași atins/ă de vraja iubirii. Dacă ești singur/ă, astrele te împing spre relații pasionale. Lasă-te purtat/ă de val fără să îți pui prea multe întrebări. De asemenea, încearcă să fii cât mai natural/ă cu soțul/soția ta, nu contează dacă sunteți căsătoriți de multă vreme sau de curând. Vorbește liber despre dragoste!

În această săptămână vei primi răspunsurile pe care ți le doreai în ceea ce privește cariera ta. E posibil să obții suma de bani cerută în urma unui interviu sau să fii acceptat/ă într-un proiect promițător. Cu toate acestea, ia-ți timpul necesar înainte de a lua decizii importante.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nevoia ta de stabilitate emoțională te împiedică să apreciezi cu adevărat ocaziile fericite ale prezentului. Un apel telefonic din partea unui prieten se poate transforma într-o discuție lungă despre sensul vieții. Îți vei schimba sentimentele cu privire la un animit subiect și fiecare va fi un bun consilier pentru celălalt. A vorbi atât de deschis despre lucruri și a uita experiențele anterioare îți vor permite să-ți recâștigi optimismul obișnuit.

Conștientizarea abilităților tale profesionale te va conduce spre o reorganizare corectă a planurilor. Fă-ți munca și eforturile respectate, nu munci mai mult fără să fii plătit/ă și renunță la statul peste program doar, doar vei câștiga mai mulți bani. Situația ta financiară nu este una rea, așa că nu ai niciun motiv să acționezi altfel.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Reproșurile pe care le-ai putea primi din partea partenerului/ei sau reacțiile tale ar putea indica faptul că istoria se repetă. Este întotdeauna foarte enervant să realizăm că lucrurile nu s-au rezolvat. Cu toate acestea, vei avea puterea și conștiința de a rezolva o parte din aceste probleme, pur și simplu discutând despre ele.

Deși relațiile cu colegii sunt din ce în ce mai apropiate, vei avea sentimentul că ceva nu este în regulă. Ai încredere în instinctele tale și nu permite nimănui să profite de tine sau să te facă să te simți vinovat/ă. Cel mai probabil, faptul că o duci bine cu banii îi determina pe aceștia să se dea pe lângă tine, având intenții mai puțin bune.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Privitor la dragoste, pot apărea unele oportunități interesante. Așa că, astrele îți recomandă să rămâi în alertă dacă vrei să nu le ratezi. Ești conștient/ă că te afli într-o formă bună și ai face bine să profiți la maximum de asta pentru a-ți găsi fericirea!

Săptămâna aceasta vei reuși să faci un pas împortant în transformarea dorințelor tale în realitate. Astrele te sfătuiesc să fii mai curajos/oasă și să îți exprimi părerile și ambițiile pe plan profesional și financiar. Deocamdată nu vor exista schimbări concrete, însă sunt semne că acestea se vor produce în curând.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dialogul pe care îl aștepți de mult timp nu va avea loc decât dacă îl inițiezi tu. Ai vrea ca partenerul/a tău să deschidă subiectul, însă acest lucru nu se va întâmpla. Profită de orice ocazie pentru a-i explica pur și simplu ce așteptări ai de la el sau ea și ce te deranjează. Ai șansa să obții ce vrei, îți trebuie doar puțin curaj pentru a acționa. Trebuie să fii direct/ă și să nu te ascunzi după tufiș.

Vei observa și vei fi dezamăgit/ă de lipsa de autenticitate a colegilor, partenerilor de afaceri sau șefilor tăi. Dar, fii aten/ă, deoarece nu ar trebui să te întorci cu spatele la oamenii din jurul tău. Nu vei reuși să ai succes în carieră sau financiar decât cu ajutorul lor. Depinzi de ei într-un fel sau altul, așa că nu adopta o atitudine de superioritate față de ei!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod