Femeie tânără sau femeie cu experiență? Ce preferă bărbații în funcție de zodia lor

Pentru unii bărbați, vârsta este cu adevărat importantă atunci când vine vorba de o întâlnire cu o femeie. Iată ce preferă bărbații în funcție de zodia lor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul poate fi foarte impulsiv și poate acționa uneori ca un copil, dar îi place gândul de a se întâlni cu o persoană mai în vârstă tocmai pentru a aduce un pic mai mult control și liniște în viața lui.

Femeile cu mai multă experiență care încă pot aprecia atitudinea lui tinerească sunt potrivite pentru el. Cineva care îl poate ține la degetele de la picioare și în același timp să îl învețe ce pași să urmeze în viață, asta e ceea ce îi trebuie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul preferă să se întâlnească cu cineva mai tânăr decât el sau de vârsta lui.

Taurul mizează pe romantism, ceea ce uneori e mai simplu când e aplicat pe cineva mai neexperimentat. De asemenea, Taurului îi place gândul de a fi cel care să-și inițieze partenera și să îi deschidă calea către experiențe noi. Îi place să se întâlnească cu femei mai tinere, astfel încât să poată avea grijă de ele.
 

Citește și: Cel mai bun mod de a-l liniști atunci când e nervos, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Curiozitatea nativului din Gemeni îl va determina să se întâlnească cu femei mai în vârstă.

Femeia cu mai multă experiență nu se încadrează chiar în tiparul lui, însă e mereu pregătit să încerce lucruri noi. Bărbatul din această zodie privește femeile mai în vârstă ca fiind mai deschise când vine vorba de intimitate. Ea îl va ține cu siguranță la degetele de la picioare, dar numai pentru un timp. Odată ce va obține ce și-a dorit, va pleca la cineva cu totul nou și diferit. Relațiile lui cu femeile cu mai multă experiență vor fi scurte și intense.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul din zodia Rac este o persoană foarte grijulie și empatică.

Când se întâlnește cu o femeie, vrea să știe că el poate avea întotdeauna grijă de ea. De fapt, îi place gândul de a se întâlni cu o femeie care este un pic nevoiașă și dependentă, pentru că așa își va da seama cât contează pentru ea. Racul preferă să se întâlnească cu o persoană mai tânără decât el, deoarece știe că acesta e cel mai bun mod de a-și arăta grija și protecția. Știind că el poate fi cel care să o învețe lucruri noi și să o protejeze este exact ceea ce caută într-o relație.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leului nu îi pasă prea mult de vârsta pe care o are cea cu care se întâlnește.

Atât timp cât există dragoste și afecțiune, nimic nu mai contează. Îi place să fie în relații cu femei care știu să se distreze și care sunt încântate să-și petreacă timpul cu el. Leul nu are nevoie de o iubită care să-i poarte de grijă și nici nu se așteaptă la asta, așa că orice femeie cu care se întâlnește ar trebui să fie pregătită pentru egalitate, indiferent de vârsta ei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când vine vorba de întâlniri, bărbatul din zodia Fecioară caută o femeie liniștită.

Pentru el, o relație se referă la găsirea unei persoane cu care te poți așeza la casa ta, iar femeile mai tinere au energie ridicată și curiozitate constantă, ceva ce el nu caută. Femeile mai în vârstă au acel control pe care el îl caută. El tinde să privească dincolo de o legătură fizică, iar când vine vorba de femeile cu mai multă experiență, simte că poate găsi acea legătură emoțională și mentală dorită. Are nevoie de cineva care să aducă pace în viața lui, nu haos.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță adoră gândul de a se întâlni cu o femeie mai în vârstă, pentru că știe că astfel e mai aproape de o relație serioasă decât de o aventură.

Balanța caută dragoste de lungă durată când se întâlnește cu cineva, iar o femeie cu mai multă experiență va înțelege asta pe deplin. Bărbatul Balanță este, de asemenea, un partener foarte pasional. El își dorește ca iubita lui să fie la fel de dispusă ca și el să se arunce cu capul înainte în relație și să ofere totul. Întâlnirea cu o persoană mai tânără decât el ar putea să fie o opțiune mai bună în acest caz, deoarece cel mai probabil va fi mai spontană și neinhibată.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul nu are absolut nicio preferință atunci când vine vorba de vârsta femeilor cu care se întâlnește.

Dacă e atras de cineva, nu mai contează nimic altceva. Dacă ajungi să ai mai mult întâlniri cu el, atunci poate va încerca să te cunoască mai bine, inclusiv să te întrebe ce vârsta ai. În caz contrar, îi place să păstreze lucrurile casual. Scorpionul este condus de dorințele sale animalice. Vârsta nu influențează dacă relația va dura sau nu, deoarece femeile cu mai mult experiență pot fi la fel de spontane ca cele tinere, iar cele mai tinere pot fi la fel de înțelepte ca cele mai în vârstă. El este interesat doar de momente de calitate cu tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este genul de persoană care va încerca de toate cel puțin o dată.

S-ar putea să fie prima și singura dată când se întâlnește cu o femeie mai în vârstă, dar cel puțin vrea să vadă despre ce este vorba. Odată ce va prinde gustul de a se întâlni cu cineva cu mai multă experiență de viață decât el, va fi ceva la care va vrea să se întoarcă din nou și din nou. Săgetătorul preferă să se întâlnească cu femei în vârsta mai ales datorită încrederii lor. Se simte foarte atras de o femeie care poate ține capul sus și căreia nu îi pasă de ceea ce crede altcineva. Și, pe lângă această încredere, vine experiența, ceva ce Săgetătorul caută în toate lucrurile noi pe care le încearcă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Regula Capricornului este ca persoana cu care se întâlnește să vrea o relație de lungă durată, serioasă.

El este genul de persoană care caută femei care sunt hotărâte să se așeze la casa lor și care știu ce vor într-o relație, nu femei care încearcă să se descopere. Capricornul este, de asemenea, atras de succes. Când o femeie a obținut multe în viața ei și este familiarizată cu munca grea asociată cu succesul, el este și mai dispus să o întâlnească. Are nevoie de cineva care să-l inspire și să-i arate că există dovezi că viitorul său poate fi luminos.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul Vărsător preferă să se întâlnească cu o femeie cu experiență.

Vrea să fie cu cineva care știe ce face și care îl va învăța câteva lucruri în plus despre iubire. Vărsătorul este unul dintre cele mai înțelepte semne din întreg zodiacul, ceea ce înseamnă că are o perspectivă mai matură în ceea ce privește dragostea și relațiile amoroase. Pentru că are o înclinație pentru experiențe noi, întâlnirea cu o femeie mai în vârstă ar însemna că Vărsătorul ajunge să fie cu cineva care îl va încuraja să încerce lucruri noi. În plus, întâlnirea cu cineva diferit de el, în ceea ce privește aspectul, gândirea și nivelul de experiență, va fi o transformre imensă pentru el.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din Pești este o persoană înțeleaptă.

El caută o relație liniștită, pașnică, fără haos. Când începe o nouă relație, caută o femeie la care să poată veni acasă după o zi lungă de muncă și alături de care se poate cuibări în pat. Preferă pe cineva care și-a trăit deja anii sălbatici, decât pe cineva care se grăbește prin viață. El vrea să știe că partenera lui poate avea grijă de el și poate aduce liniștea în viața lui. Când este cu o femeie mai în vârstă, simte că și-a găsit coechipierul.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria Andreea pe 13 Aug 2020, 00:10
    Barbat din zodia Pesti

    Buna EVA! Imi place de un barbat din zodia pesti si nu stiu cum sa ma apropii de el. Imi este coleg de munca. Ce sfaturi imi oferi?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod