Motivul pentru care te-ar putea înșela, în funcție de zodia lui

Uneori, nesiguranța are mult de-a face cu motivul pentru care o persoană înșală. Toată lumea devine nesigură la un moment dat, dar asta nu e o scuză pentru a fi infidel!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul vrea un lucru și îl vrea cât mai repede cu putință.

Odată ce a pus ochii pe ceva sau cineva, problema lui nu e dacă va obține, ci când va obține. El este foarte inteligent și rezistent. Berbecului nu îi place să i se spună că nu poate realiza ceva. Nesiguranța este ultimul lucru din mintea lui, dar din când în când poate avea mici scăpări. Poate avea tendința de a înșela dacă nu este mulțumit de ceea ce are. Întotdeauna oportunist, va părăsi o persoană pentru a ajunge la una mai bună, chiar dacă nu este moral și corect. Infidelitatea nu este exclusă în cazul lui, însă există o șansă mică să se întâmple.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este o persoană extrem de motivată.

Dacă are o țintă, face orice pentru a o atinge și nu îi pasă ce crede lumea despre el. Taurul este dur și nu se va lăsa intimidat sau supus. El pare invincibil la exterior, însă interiorul stă cu totul altfel. Cu numeroase nesiguranțe în inimă, el ar putea să-și înșele partenera pentru a simți din nou că deține controlul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din zodia Gemeni este foarte libertin.

E sufletul petrecerii și vrea ca toată lumea să știe asta despre el. Geamănul prezintă un risc crescut de a înșela, pentru că e foarte deschis și apropiat. Oamenii îi pot înțelege greșit intențiile, dorința lui de a conversa poate fi ușor confundată cu flirtul. Va ceda ușor tentației de a fi infidel din moment ce cucerește aproape toate femeile din jurul lui. Infidelitatea nu ar exista dacă ar spune oamenilor că e implicat într-o relație și ar face lucrurile să fie clare încă de la început.
 

Citește și: Femeie tânără sau femeie cu experiență? Ce preferă bărbații în funcție de zodia lor

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este bunătatea întruchipată. Rar lasă impresia că nu îi pasă de sentimentele altor oameni.

Racul adoră oamenii și ar face orice pentru ei. Nu este deloc egoist și este foarte conștient de suferințele oamenilor, astfel că încearcă să îi ajute cât și cum poate. Infidelitatea este prea puțin probabilă în cazul lui, dar niciodată să nu spui niciodată. Dacă bărbatul Rac este împins prea departe, cine știe ce va face.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul are încrederea și fala necesare pentru a face pe oricine să se îndrăgostească de el.

Dacă are vreo nesiguranță, nu o va dezvălui niciodată. Încrederea pe care o emană te face să crezi ceea ce spune sau face fără a-l pune sub semnul întrebării. Nu te mira dacă un Leu minte despre ceea ce face sau cine este. Dorind mereu să fie pe placul oamenilor, poate are deja o altă iubită și tu nici măcar nu observi. Să te întâlnești cu un Leu poate fi o treabă complicată, deoarece acesta te poate minți oricând în față. Nu toți nativii din această zodie sunt așa, însă mai bine să fii precaută!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară tinde să fie mai nesigur decât alte semne zodiacale.

Mereu întreabă și analizează lucrurile și situațiile, iar încrederea în el pare să nu existe deloc. Cu o nervozitate și o gândire îndoielnică, relațiile lui nu încep niciodată bine sau nu se termină deloc bine. Acest bărbat are tendința de a înșela mai des pentru că e foarte nesigur pe el. Indidelitatea îl face să se simtă mai puternic și mai deștept. Ar trebui să știe că nu va căpăta mai multă încredere făcând rău altora, dar până va afla acest lucru, va căuta în continuare modalități de validare precum înșelatul.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță știe să atragă oamenii și să îi păstreze în viața lui.

Nu se ferește să le vorbească celor dispuși să îl asculte. Își dorește atenție și îi place când oamenii i se alătură și îl urmează. Natura lui sociabilă îl poate determina să se lase purtat de val și să-și înșele partenera. E un magnet pentru creativitate și distracție. Oamenii simt nevoia să stea în jurul lui. Cu aspectul său plăcut și abilitățile sale fabuloase de comunicare, e în centrul atenției mereu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul are un scop în viață, acela de a-și urmări obiectivele cu orice preț.

Adoră provocările și e încântat să apară obstacole în calea lui, astfel încât să își dea seama cum să le depășească. Chiar dacă un Scorpion este implicat într-o relație, el va avea ochi și pentru altcineva doar pentru distracție. Îi place aventura în loc să se mulțumească cu ceea ce are deja. Un Scorpion este predispus la infidelitate, dar nu știe să-și asume faptele și să înfrunte adevărul. Dacă te întâlnești cu un Scorpion, nu-l pierde din vedere și fă-i viața de cuplu interesantă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul Săgetător este încrezător și foarte sigur pe el însuși.

E un lider înnăscut care adună mereu oameni în jurul lui și care știe să ajungă într-o poziție mai bună, indiferent dacă este vorba de locul de muncă sau de un anumit cerc social. Încrederea de sine poate fi intimidantă și foarte atractivă în rândul celor cu stimă de sine scăzută și el știe foarte bine acest lucru. Săgetătorul are tendința de a profita de oameni și de situații. E predispus la infidelitate, deoarece nu vrea să-și strice imaginea și reputația. Atenție cu el!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Când un Capricorn se implică într-un proiect sau într-o relație, el o face pe viață.

El nu trăiește clipa, ci se concentrează pe o stare de bine permanentă indiferent de planul vieții lui. E hotărât și nu îi place să se abată de la rutina lui obișnuită. Când rutina lui este dată peste cap, se poate produce o perturbare. Infidelitatea este ultimul lucru la care se gândește un Capricorn, pentru că e foarte dedicat persoanei de lângă el. Chiar dacă situația din cuplu nu e roz, el va face tot ce poate pentru a menține relația pe linia de plutire. Dacă te întâlnești cu un Capricorn, ești o norocoasă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul Vărsător este predispus la infidelitate, deoarece este fericit atunci când se simte dorit și când oamenii sunt interesați de el.

Dacă partenera lui nu îi acordă atenție, îl pune pe plan secund și nu îi arată că vrea o relație serioasă, atunci el va căuta pe altcineva care să-i satisfacă nevoile. Nesiguranța Vărsătorului îl aduce în punctul de a lua cele mai proaste decizii.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești nu are prea multă încredere în el.

Din această cauză, el este predispus la infidelitate. În loc să lupte pentru relația în care este implicat, el simte că orice face sau spune nu îi va salva viața de cuplu, iar înșelatul este singura lui soluție.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Semiramida pe 22 Oct 2022, 23:31
    Ce prostii..

    Soțul meu este Rac și numai bunătate da pe dinafara, ce sa zic... E total opus celor descrise de dumneavoastră în articol. Nepăsător, crud, vulcanic, coleric, rece, rău...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod