20 de lucruri pe care le vezi în filme și care n-au legătură cu realitatea

Viața ar fi minunată dacă totul s-ar întâmpla exact ca în filme. Șabloanele de la Hollywood sunt atât de răspândite, încât uneori chiar ajungem să credem în ele.
Dacă totul ar fi ca-n filme, existența noastră ar fi total diferită, aproape perfectă. Tot ce vedem pe ecrane este creat ca să ne placă și să ne convingă, dar, de fapt, imaginile și poveștile pe care ni le livrează Hollywood-ul conțin multe șabloane.

Unele dintre aceste stereotipuri sunt atât de răspândite, încât le înghițim "pe nemestecate" și le acceptăm. Altele sunt, însă, atât de grosiere încât frizează logica, devenind ținta ironiilor criticilor și cinefililor.
Cele mai multe dintre șabloanele din filme sunt arhicunoscute: bătăi cu nenumărate lovituri care "se aud" spectaculos iar protagoniștii încasează și dau fără să se resimtă, tipul bun intervine salvator în ultimul moment, poliția ajunge prea târziu la locul unei infracțiuni, cuplurile se formează după un pahar la bar, iar sufletul-pereche e chiar după colț - și câte și mai câte!

Pe Reddit există un grup de discuții despre lucrurile pe care le vedem în filme și care nu se întâmplă în viața reală.
Iar lista creată de OG_Builds pe r/AskReddit a adunat o mulțime de chestii care dau bine pe ecran, dar nu se potrivesc deloc cu ceea ce știm și vedem în jurul nostru. În doar două zile s-au strâns peste 28.300 de comentarii și peste 64.200 de reacții.

Iată 20 de lucruri pe care le vezi în filme și care n-au legătură cu realitatea!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod