Horoscopul banilor pentru săptămâna 26 septembrie-2 octombrie. Vești bune pentru Scorpion

Se anunță vești bune pentru Scorpion în această săptămână.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acum este timpul să avansezi pe frontul banilor, concentrându-te pe dezvoltarea carierei tale în mai mult decât un simplu loc de muncă. Îți poți găsi un sens, precum și bani și totul se va întâmpla destul de curând.

Tot ce trebuie să faci este să ieși din zona de confort și să privești dincolo de gard.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Accentul acestei săptămâni este pe relații și modul în care acestea te pot ajuta să îți îndeplindești obiectivele. Este vorba despre a urca, indiferent de domeniul în care activezi.

Ce este foarte important este faptul că e necesar să faci și înveți ceva nou, deoarece orice îmbunătățire îți poate aduce ceva bani în plus la salariu. 

Citește și: Cele mai norocoase 3 zodii în luna octombrie 2022

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cariera ta s-ar putea bucura de o mișcare importantă înainte, dar ai grijă, deoarece poți întâmpina și unele probleme.

S-ar putea ca cineva, poate un rival, să încerce să își însușească meritele tale sau cineva să îți rănească din neatenție sentimentele.

Situația ta financiară suferă o schimbare necesară. Achită-ți datoriile și nu mai face altele și vei fi mult mai fericit/ă astfel.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Poblemele legate de carieră și banii sunt în atenția ta în această săptămână.

Dacă vrei să te bucuri de același respect, bani și admirație, va trebui să depui timp și efort pentru a-ți aduce ideile în atenția persoanelor influente.

Între timp, ține cont de felul în care te îmbraci și cum te exprimi în lume. E important să lași o impresie bună și să ai prestanță.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta te concentrezi pe nevoile familiei și ale partenerului/ei de viață. Nu e indicat să cheltuiești prea mult în acest scop, deoarece situația ta financiară este șubredă.

Fii matur/ă și asigură-te că o sumă de bani merge către studii, o casa mai confortabilă sau multe alte lucruri cu adevărat importante.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Astrele îți scot în față oameni noi pe care trebuie neapărat să îi cunoști. Aceștia te vor ajuta să formezi un grup strategic benefic pentru planurile tale profesionale pe termen lung.

Cu toate acestea, este timpul să devii foarte responsabil/ă cu privire la datoriile pe care le ai. Lăsarea facturilor neplătite nu face decât să înrăutățească situația, deoarece astrele pot aduce uneori pedepse și pierderi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Aspectele astrale fac dificil să vezi vreun progres real.

Săptămâna aceasta ți se impune să construiești totul de la zero, astfel încât să ai o bază solidă.

Universul indică o perioadă de schimbare în viața ta profesională, cel mai probabil o mutare radicală. Fii optimis/ă, deoarce doar ieșind din zona de confort vei putea câștiga mai mulți bani. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta s-ar putea să fi vizitat/ă de cineva din trecutul tău, iar această persoană ar putea deține informații importante de împărtășit. Deschide bine urechile, deoarece te pot ajuta enorm pe plan financiar.

Activitatea ta profesională se bucură de multă energie și vei putea să îți îndeplinești sarcinile la perfecție. De asemena, există șansa de a-ți schimba locul de muncă, dacă dorești.

Folosește-ți orice bani câștigați pentru a plăti o datorie existentă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru tine, această săptămână este despre bani. Expansiunea și schimările indică faptul că ai dintr-o dată mai mult sau mai puțin decât ai plănuit.

Trebuie să încetinești ritmul, să faci un bilanț al nevoilor tale imediate și să cheltuiești în consecință. Dacă asta înseamnă amânarea unor renovări a casei, așa că fie. Fă lucrurile care se pot face și mai târziu, mai târziu!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunță expansiune și noroc pentru tine, precum și schimbare și perspectivă în această săptămână.

Totul indiă faptul că ești mult mai norocos/oasă decât de obicei, mai ales în privința banilor.

Fă cunoscut faptul că intenționezi să îți schimbi locul de muncă sau povestește o parte din planurile tale profesionale și de investiții, cineva te poate ajuta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta te-ai putea simți, în sfârșit, plin/ă de energie, datorită aspectelor pozitive de pe plan financiar și profesional. Se produc mișcări bune pe frontul banilor.

Dacă ai dorit să faci unele modificări în modul în care câștigi sau economisești bani, acesta este momentul să începi sau să îți sporești eforturile. Trimite mai multe cv-uri sau fă-ți un plan de economii. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Aceasta este o săptămână bună pentru tine. Va fi mai ușor de comunicat, iar căutările de locuri de muncă și negocierile salariale ar trebui să meargă mai bine.

Dacă vrei să faci mai mulți bani, nu te gândi la ceea ce nu ai. În schimb, gândește-te la ce poți schimba în viața ta și a celorlalți cu ceea ce câștigi acum.

Ceea ce contează sunt oamenii care îți sunt alături, nu ceea ce deții.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod