Horoscopul săptămânii 26 septembrie-2 octombrie. Se anunță haos în viața Balanței

Se anunță haos în viața Balanței în această săptămână.

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

În această săptămână vei reveni la viață după o perioadă relativ retrasă și celibatară.

Ceea ce se întâmplă poate fi brusc și cu siguranță neașteptat, dar va funcționa pentru tine.

Vei întâlni o persoană superbă cu o personalitate slipitoare, care va crede că ești cea mai minunată ființă din lume. Ieși în lume și distrează-te!

Bani

Acum este timpul să avansezi pe frontul banilor, concentrându-te pe dezvoltarea carierei tale în mai mult decât un simplu loc de muncă. Îți poți găsi un sens, precum și bani și totul se va întâmpla destul de curând.

Tot ce trebuie să faci este să ieși din zona de confort și să privești dincolo de gard.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Deși ești obișnuit/ă cu surprize, s-ar putea să fii uimit/ă de evenimentele care au loc în această săptămână, mai ales dacă ești în căutarea jumătății tale.

Ai putea fi victima iubitii la prima vedere. Și dacă găsești pe cineva care are aceleași preocupări de viață ca și tine, atunci această poveste se va transforma în ceva real și de durată.

Bani

Accentul acestei săptămâni este pe relații și modul în care acestea te pot ajuta să îți îndeplindești obiectivele. Este vorba despre a urca, indiferent de domeniul în care activezi.

Ce este foarte important este faptul că e necesar să faci și înveți ceva nou, deoarece orice îmbunătățire îți poate aduce ceva bani în plus la salariu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână te poate face extrem de conștient/ă de cât de norocos/oasă ești. Ai un partener minunat, grijuliu, care își dorește doar ce este mai bun pentru tine.

Dacă ești singur/ă, nu ești atât de norocos/oasă, deoarece, din contră, vei întâlni o persoană foarte rea și obraznică. Cu toate acestea, nu o lăsa să te facă să încetezi să mai crezi în iubire!

Bani

Cariera ta s-ar putea bucura de o mișcare importantă înainte, dar ai grijă, deoarece poți întâmpina și unele probleme.

S-ar putea ca cineva, poate un rival, să încerce să își însușească meritele tale sau cineva să îți rănească din neatenție sentimentele.

Situația ta financiară suferă o schimbare necesară. Achită-ți datoriile și nu mai face altele și vei fi mult mai fericit/ă astfel. 

Citește și: Cele mai norocoase 3 zodii în luna octombrie 2022

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Oamenii pot face cele mai ciudate lucruri pentru dragoste. Acest lucru va fi deosebit de evident în această săptămână.

Dacă cineva îți fă târcoale și nu acceptă un NU ca un răspuns, pregătește-te pentru niște tactici foarte ciudate. Indiferent ce are face pentru a te cuceri, pur și simplu nu pica în plasă!

Bani

Poblemele legate de carieră și banii sunt în atenția ta în această săptămână.

Dacă vrei să te bucuri de același respect, bani și admirație, va trebui să depui timp și efort pentru a-ți aduce ideile în atenția persoanelor influente.

Între timp, ține cont de felul în care te îmbraci și cum te exprimi în lume. E important să lași o impresie bună și să ai prestanță.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Lucrurile sunt ciudate în această săptămână, în special persoana de lângă tine care pare de pe altă planetă.

Nu are nimic de-a face cu aspectul, e ceva ce nu poate fi atins, ci doar remarcat. Încearcă să porți o discuție serioasă cu partenerul/a de viață dacă vezi că aceasta începe să se poarte straniu.

Este important să lămurești lucrurile, altfel îți vei face o mulțime de scenarii deplasate.

Bani

Săptămâna aceasta te concentrezi pe nevoile familiei și ale partenerului/ei de viață. Nu e indicat să cheltuiești prea mult în acest scop, deoarece situația ta financiară este șubredă.

Fii matur/ă și asigură-te că o sumă de bani merge către studii, o casa mai confortabilă sau multe alte lucruri cu adevărat importante.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Vei avea un chef nebun de a te distra cu persoana iubită în această săptămână. De asemenea, s-ar putea să ai chef să încerci lucruri în doi.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să ai parte de o surpriză grozavă de la o persoană complet nouă, de la care nu aveai niciun fel de așteptări.

Dacă ai familie și copii, e posibil ca pasiunea din cuplu să înceapă să dispară. Ia măsuri acum când e mai ușor!

Bani

Astrele îți scot în față oameni noi pe care trebuie neapărat să îi cunoști. Aceștia te vor ajuta să formezi un grup strategic benefic pentru planurile tale profesionale pe termen lung.

Cu toate acestea, este timpul să devii foarte responsabil/ă cu privire la datoriile pe care le ai. Lăsarea facturilor neplătite nu face decât să înrăutățească situația, deoarece astrele pot aduce uneori pedepse și pierderi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Energia săptămânii poate aduce o notă de haos vieții tale amoroase. Ceva este în neregulă, deși poate să nu fie evident despre ce este vorba.

Dacă tu și persoana iubită treceți printr-o perioadă de înstrăinare, atunci soluția poate să nu apară imediat.

Cu toate acestea, puteți face progrese dacă încercați să priviți lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu rămâneți blocați într-o astfel de situație!

Bani

Aspectele astrale fac dificil să vezi vreun progres real.

Săptămâna aceasta ți se impune să construiești totul de la zero, astfel încât să ai o bază solidă.

Universul indică o perioadă de schimbare în viața ta profesională, cel mai probabil o mutare radicală. Fii optimis/ă, deoarce doar ieșind din zona de confort vei putea câștiga mai mulți bani.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Este posibil să ai o senzație ciudată de furnicături când iei în considerare alternativele oferite în această săptămână.

Energia astrală din această săptămână poate înseamna că te trezești brusc în centrul atenției. Deoarece acesta este locul tău natural, s-ar putea să nu fie o surpriză.

Cu toate acestea, ceea ce este surprinzător este numărul de admiratori gata să facă orice pentru a te cuceri.

Bani

Săptămâna aceasta s-ar putea să fi vizitat/ă de cineva din trecutul tău, iar această persoană ar putea deține informații importante de împărtășit. Deschide bine urechile, deoarece te pot ajuta enorm pe plan financiar.

Activitatea ta profesională se bucură de multă energie și vei putea să îți îndeplinești sarcinile la perfecție. De asemena, există șansa de a-ți schimba locul de muncă, dacă dorești.

Folosește-ți orice bani câștigați pentru a plăti o datorie existentă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână poate veni cu câteva surprize.

Ai trecut prin multe pe plan sentimental și acum ești mai înțelept/eaptă, ceea ce înseamnă că vei lua deciziile corecte.

Dacă ești implicat/ă într-o relație care nu e cum trebuie, cu siguranță acum este momentul perfect pentru a o încheia.

Bani

Pentru tine, această săptămână este despre bani. Expansiunea și schimările indică faptul că ai dintr-o dată mai mult sau mai puțin decât ai plănuit.

Trebuie să încetinești ritmul, să faci un bilanț al nevoilor tale imediate și să cheltuiești în consecință. Dacă asta înseamnă amânarea unor renovări a casei, așa că fie. Fă lucrurile care se pot face și mai târziu, mai târziu!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Există multă energie bună și pasiune între tine și partenerul/a tău/ta. Cu toate acestea, e posibil să apară altcineva în viața ta care să schimbe totul.

Dacă ai așteptat acea persoană specială dintotdeauna și nu a fost disponibilă până acum, este posibil ca lucrurile să se schimbe.

Vei fi tentat/ă să pleci și vei pleca!

Bani


Se anunță expansiune și noroc pentru tine, precum și schimbare și perspectivă în această săptămână.

Totul indiă faptul că ești mult mai norocos/oasă decât de obicei, mai ales în privința banilor.

Fă cunoscut faptul că intenționezi să îți schimbi locul de muncă sau povestește o parte din planurile tale profesionale și de investiții, cineva te poate ajuta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Energia astrală a săptămânii te poate pune într-o situație dificilă. De obicei, îți face plăcere să-ți analizezi psihologic potențialii iubiți/iubite înainte de a pune mână pe ei/ele, pentru a ști în ce te bagi și la ce să te aștepți.

Din păcate, în aceste zile nu vei avea această șansă, deoarece te vei îndrăgosti nebunește și te vei lăsa purtat/ă de val, indiferent de consecințe.

Bani

Săptămâna aceasta te-ai putea simți, în sfârșit, plin/ă de energie, datorită aspectelor pozitive de pe plan financiar și profesional. Se produc mișcări bune pe frontul banilor.

Dacă ai dorit să faci unele modificări în modul în care câștigi sau economisești bani, acesta este momentul să începi sau să îți sporești eforturile. Trimite mai multe cv-uri sau fă-ți un plan de economii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Îți place să încerci ceva nou și diferit, mai ales dacă implică învățare. Energia săptămânii poate înseamna că, în timpul uneia dintre lecțiile tale, întâlnești pe cineva pe care îl vei cuceri.

Dar, chiar dacă ocazia nu se va dovedi a fi una romantică, va avea valoare educativă. Vei învăța ceva ce nu ai știut nicioadată înainte.

Bani

Aceasta este o săptămână bună pentru tine. Va fi mai ușor de comunicat, iar căutările de locuri de muncă și negocierile salariale ar trebui să meargă mai bine.

Dacă vrei să faci mai mulți bani, nu te gândi la ceea ce nu ai. În schimb, gândește-te la ce poți schimba în viața ta și a celorlalți cu ceea ce câștigi acum.

Ceea ce contează sunt oamenii care îți sunt alături, nu ceea ce deții. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod