Colosseum Mall organizează campania “Bucură-te de toamnă cu premii și stil” și oferă clienților șansa de a câștiga zilnic premii atractive

Colosseum Mall, centrul comercial care în luna martie a acestui an a deschis în Nord-Vestul capitalei un spațiu extins de retail modern cu zeci de branduri internaționale și locale renumite, desfășoară în perioada 23-30 septembrie 2022 campania promoțională “Bucură-te de toamnă cu premii și stil.”

Campania este organizată în contextul lansării noilor colecții de toamnă în magazine, motiv pentru care mecanismul promoțional oferă clienților posibilitatea de a câștiga unul din zecile de premii, inclusiv vouchere de cumpărături prin intermediul cărora cei mai norocoși pot achiziționa produsele lor favorite.
Timp de 8 zile, în intervalul orar 12:00-20:00, clienții centrului comercial se pot înscrie în campania promoțională printr-un mecanism ușor, în spațiul special amenajat din zona de food court.

Astfel, printr-o simplă fotografie pe covorul roșu înscrisă în campanie, cei dornici pot intra automat în tragerea la sorți pentru premii zilnice constând în vouchere valorice ce pot fi folosite în cadrul magazinelor găzduite de Colosseum Mall, dar și în premii speciale oferite de magazinele partenere, după cum urmează:

  • 8 x vouchere de cumpărături a câte 500 RON fiecare
  • 50 x vouchere a câte 30 RON fiecare oferite de Douglas
  • 8 x vouchere a câte 100 RON fiecare oferite de City Flowers
  • 3 x perechi de ochelari de soare oferite de Optiblu.

În fiecare dimineață se vor face extrageri pentru ziua precedentă, iar lista câștigătorilor va fi publicată pe platformele sociale Colosseum Mall.

Pentru mai multe detalii această campanie, dar și despre activitățile și magazinele disponibile în Colosseum Mall vă invităm să accesați www.thecolosseum.ro.

Colosseum Mall - Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum Mall oferă un concept local unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, 470, precum și a tramvaiului 45. Printre principalele branduri găzduite de Colosseum Mall se află:  Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, Sinsay, New Yorker, Deichmann, CCC, Stay Fit, 4F, Teilor, Douglas, Penti, Nala Cosmetics, English Home, Ac&Co, Colin’s, Smyk All for Kids, Noriel, Mumuso, Optiblu, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Vibe Cafe, Uncle John, So Coffee, Pasticceria Flavian Dobre, Presto Restaurant, Noodle Pack, Bunătăți Ardelenești, Mesopotamia, All For Six, La Galleria, Inmedio, Iqos, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.

22 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod