Cele mai norocoase 3 zodii în luna octombrie 2022

Iată care sunt cele mai norocoase 3 zodii din luna octombrie și ce lucruri bune li se vor întâmpla!

Ce semne astrologice sunt pe listă? Un indiciu: două semne de pământ și un semn de apă.

Ca în orice situație, unul este mai norocos decât altul. În luna octombrie, există trei zodii cărora astrele au decis să le acorde doar mari oportunități. Dragoste, bani, sănătate, totul le zâmbește. Aproape că ar putea uita de toate relele din restul anului!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Cele mai norocoase 3 zodii în luna octombrie 2022


Scorpion


În ceea ce privește dragostea, Venus și Jupiter le oferă mari perspective Scorpionilor. Celibatarii sunt acum deosebit de activi în găsirea unui partener, sunt în căutarea unei mari iubiri, care nu este departe. Prin urmare, Scorpionii ar trebui să-și țină ochii deschiși în această lună.
Pe de altă parte, cei care au deja pe cineva se pot aștepta la câteva momente speciale. Cei doi parteneri se văd acum cu ochi complet noi și descoperă interese comune de care nici măcar nu erau conștienți înainte.

Succesul profesional rămâne și el pe ordinea de zi. Scorpionii pot privi această lună ca pe un nou început. Acum se simt pregătiți să preia noi sarcini și să își stabilească noi obiective. Sau poate înseamna un loc de muncă complet nou. În octombrie, Scorpionii dau dovadă de motivație și convingere în ceea ce fac. Nu e de mirare că, cu atâta pasiune și creativitate, marile oportunități se pot prezenta.

În plus, moralul Scorpionului este ridicat. Are nervi de oțel și stresul nu prea ajunge la el.

Fecioară


Fecioarele se descurcă minunat în dragoste în această lună.

Cele singure continuă să flirteze și să se îndrăgostească. Ceea ce face octombrie și mai special este că obiectul întâlnirii lor ar putea deveni partenerul lor de viață. Pentru Fecioarele aflate deja într-o relație, se vor apropia și mai mult de jumătatea lor. Cei doi îndrăgostiți se simt bine, iar acum trăiesc o fază foarte armonioasă. Totul merge perfect.

Când vine vorba de muncă, Fecioarele au succes, mai ales că se știe că sunt muncitoare și conștiincioase. În plus, Mercur într-o poziție favorabilă permite o bună comunicare cu angajații sau colegii săi. Mai mult nu ar putea cere! Octombrie pare luna perfectă pentru proiecte noi și sarcini noi. Planeta Venus le aduce, de asemenea, gânduri creative și idei bune în mod constant.

La nivel fizic, Fecioarele trec printr-o fază în care se simt în formă și echilibrate.
Echilibrul lor interior va atinge apogeul luna aceasta.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Taur


În ceea ce privește dragostea, Taurii văd viața în roz, deoarece planeta Venus le promite o lună octombrie deosebit de armonioasă. Dacă au deja pe cineva, cei doi îndrăgostiți se vor bucura de toamnă și se vor relaxa. În cazul celor singuri, acum este timpul pentru întâlniri! Taurii știu să fie extrem de atrăgători și încântători, așa că nu ar fi ceva surprinzător să își întâlnească cealaltă jumătate definitiv. Nimic nu este imposibil pentru ei în acest moment deosebit de favorabil.

În plus, Taurii au și alte succese în viață. Venus le susține creativitatea, ceea ce îi determină să iubească orice fac.
Lucru în echipă, proiecte creative, totul pare acum foarte ușor pentru ei. Cu toate acestea, ar trebui să fie mai atenți cu cheltuielile lor. Dacă ești un Taur, ar fi mai bine să îți lași portofelul deoparte și să aștepți până luna viitoare pentru a face niște cumpărături inutile.

Octombrie este luna vacanței și relaxării pentru toți Taurii. În aceste săptămâni de toamnă, ei se pot relaxa în sfârșit și se pot bucura de viață. Luna aceasta, ei dau dovadă de mai multă sensibilitate față de aceste mici plăceri din viață și se simt mai fericiți decât de obicei.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod