dm drogerie markt anunță lansarea magazinului online

dm drogerie markt România lansează magazinul online dm.ro, prin care le oferă clienților posibilitatea de a comanda produse din confortul casei lor, cu livrare la nivel național.

Pentru a răspunde nevoilor clienților, dm.ro vine în întâmpinarea acestora cu un portofoliu variat de produse și mărci proprii dm, la prețuri avantajoase, astfel încât să le ofere o experiență facilă de cumpărare, la cele mai înalte standarde. Majoritatea produselor din drogheriile dm vor fi disponibile și online, acoperind următoarele categorii: machiaj și îngrijire personală, suplimente alimentare, alimente ecologice, articole pentru copii, produse pentru casă și curățenie, precum și alimente pentru animalele de companie.

În plus, platforma oferă articole de inspirație și sfaturi, recomandări și multe alte informații utile iubitorilor brandului dm.

dm.ro reprezintă o nouă opțiune oferită clienților pentru cumpărături relaxate de oriunde și, în calitate de retailer omnichannel, dm oferă acum posibilitatea clienților săi de a face cumpărături 24/7.

Ivana Martinakova



“Deschiderea magazinului online dm vine ca o continuare firească a eforturilor noastre de a răspunde cât mai bine nevoilor și așteptărilor clienților dm.

Ne bucurăm că le putem oferi o experiență de cumpărături îmbunătățită, acum având posibilitatea de a-și comanda produsele preferate direct de la ei de acasă, rapid și accesibil”, a menționat Ivana Martinakova, CEO dm drogerie markt România.

Fiecare client primește o reducere de 15% la orice comandă, până în data de 04 octombrie 2022. Produsele vor putea fi comandate cu ridicare expres în 3 ore din magazinele dm sau cu livrare prin curier, în funcție de preferințe. De asemenea, pentru comenzi în valoare de mininum 150 lei clienții beneficiază de livrare gratuită.

Cristian Crișan


 
„Lucrăm constant la îmbunătățirea serviciilor și produselor oferite de companie, iar accelerarea digitalizării este una dintre prioritățile noastre.

Modelul Online Shop-ului dm combină noul magazin online din România cu informații relevante despre companie, produse, servicii și articole. Adoptăm conceptul <<mobile first>> pemtru că, la urma urmei, cumpărăturile din ziua de azi se fac predominant de pe smartphone-ul personal. Prin urmare, o interfață prietenoasă și posibilitatea de a comanda cât mai simplu și facil este ceea ce ne dorim, ținând cont că avem o mare diversitate de sortimente și aducem clienților noștri din online un design nou și atractiv”, a adăugat Cristian Crișan, Administrator dm drogerie markt România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod