Scriem istorie: primul supliment alimentar de consumat înainte de a bea alcool, MYRKL, se lansează în România

Faire Medical (DFM) a testat prima formulă găsită vreodată ce descompune alcoolul în mod eficace (AB001™) și lansează inovatorul Myrkl pe mai multe piețe.
‘Chiar sunt Myrkls’ Sunday Times
‘Un semn de la Dumnezeu. Considerați-mă convertit la Biserica lor’ The Telegraph



  • ⦁    Myrkl conține AB001™, prima formulă descoperită vreodată în istorie, cu capabilitatea demonstrată științific de a descompune în 60 de minute 70% din cantitatea de alcool consumată
  • ⦁    Cum funcționează? Trebuie să luați două tablete înainte de a consuma alcool, iar acesta nu va fi asimilat în totalitate
  • ⦁    După ce a cucerit piața din UK în această vară – stocul a fost lichidat în mai puțin de 24h, iar suplimentul a primit recenzii favorabile de la consumatori și jurnaliști – este acum disponibil spre comercializare pentru piața din România
  • ⦁    Produsul este disponibil online, pe www.myrkl.eu

Myrkl, primul supliment din lume creat pentru a fi luat înainte de a consuma alcool, demonstrat științific, este acum disponibil pe piața din România.
Suplimentul inovator de la  de Faire Medical (DFM) se lansează acum în România și poate fi comandat online pe www.myrkl.eu. de Faire Medical este o companie revoluționară de origine suedeză ce produce probiotice și reinventează categoria de vitamine, minerale, suplimente (VMS) cu un portofoliu deosebit de produse naturale, demonstrate științific, și totuși accesibile.

Frederic Fernandez, Head of Group la Myrkl, comentează: “Suntem încântați să aducem  pe piața din România primul supliment din lume creat pentru a preîntâmpina consumul de alcool. Ingredientul activ din Myrkl, AB001™, este o inovație științifică, rezultatul a peste 30 de ani de cercetare și dezvoltare independente, de studii revizuite de referenți științifici. Este prima dată în istorie când s-a demonstrat că un produs descompune alcoolul în mod eficace în stomac, înainte de a ajunge la ficat.”

Un studiu independent revizuit de referenți științifici a arătat că ingredientul activ din Myrkl, AB001™, a descompus până la 70% din cantitatea de alcool în 60 de minute (și 50% în 30 de minute) după consumarea acesteia.
Ingredientele active constituie un amestec de bacterii cu performanță ridicată (cu precădere Bacillus Subtilis & Bacillus Coagulans) îmbogățit cu L-cisteină și vitamina B12. Pentru a menține eficacitatea acestui supliment, este necesar să fie luate 2 tabletă înainte de a consuma alcool. Toate ingredientele sunt autorizate și recunoscute de Autoritatea Europeană pentru Siguranță Alimentară (EFSA).

Myrkl este acum disponibil spre livrare pe piața din România pe www.myrkl.eu pentru costul de 34.80 € pentru 30 de capsule (15 doze) cu livrare gratuită în România, la comenzi de minimum 40.00 €. Două tablete de Myrkl trebuie luate cu 2 ore înainte de a consuma alcool și rămân eficiente până la 12 ore după ingerare. Myrkl nu este adecvat pentru persoanele însărcinate, care alăptează sau pentru minori.

Note explicative


Despre nivelul de mulțumire al consumatorilor – Myrkl este un supliment alimentar. Asimilarea suplimentelor depinde de numeroși factori interni și externi.

Exact din acest motiv, nivelul de mulțumire al consumatorilor de Myrkl este apreciat la 70% și nu 100%. Într-adevăr, o companie globală de cercetare a condus în UK un studiu independent legat de Myrkl, iar din 1225 respondenți, 848 au confirmat că au fost mulțumiți de Myrkl (70%). Acest rezultat este similar cu cel arătat de jurnaliștii independenți din UK care au publicat recenzii despre Myrkl până la această dată (70% dintre recenzii au fost pozitive, iar 30% au fost negative sau neutre).

Despre formulă – DFM a inventat prima formulă din istoria omenirii (AB001™) care a arătat rezultate promițătoare cu privire la descompunerea alcoolului efectiv în stomac, înainte de a ajunge la ficat. AB001™ este un mix de bacterii patentate, cu performanță ridicată (cu precădere Bacillus Subtilis și Bacillus Coagulants) îmbogățit cu L-cisteină. Studiul publicat și revizuit de referenți științifici, deși realizat la scară mică, a demonstrat că AB001™ a reușit să descompună 70% din alcoolul în decurs de 60 de minute (și 50% după 30 de minute) de la consumarea acestuia (pentru mai multe informații despre cum funcționează AB001™, vă rugăm să consultați graficele de mai jos).
AB001™ este o formulă naturală și vegană, iar pentru a fi eficientă este necesară ingerarea a 2 tablete cu 2-12 ore înainte de a consuma alcool. Mai multe studii științifice sunt în curs de desfășurare în prezent, pentru a consolida acele rezultate inițiale promițătoare și pentru a le valida la scară largă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod