9 lucruri pe care nu le știai despre Leonardo DiCaprio: A jucat în doar 29 de filme timp de 30 de ani de carieră!

Leonardo DiCaprio nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai iubiți actori din lume, iar felul în care arată și farmecul lui i-a făcut pe toți să leșine când a apărut în Titanic.
Cu toate acestea, chiar dacă rolul lui Jack din Titanic i-a adus celebritatea și l-a făcut să ocupe poziții fruntașe la Hollywood, în timpul carierei sale de 30 de ani, el a jucat în doar 29 de filme.

Pe lângă această informație pe care probabil nu o știau mulți, mai există multe altele neștiute despre viața lui.

A fost numit după geniul renascentist, Leonardo da Vinci


În timp ce mama lui Leo era însărcinată cu el, i-a simțit loviturile pentru prima dată în timp ce se uita la pictura lui Leonardo da Vinci din muzeul Uffizi din Florența, Italia. Părinții lui au considerat acest lucru un fel de semn și de aceea au decis să-l numească Leonardo.

Leonardo DiCaprio și mama sa

 

Dar numele său avea să-i creeze ceva probleme la început


La începutul carierei, Leo a avut dificultăți în a găsi un agent, iar când a reușit, în sfârșit, agentul i-a sugerat să-și schimbe numele în Lenny Williams pentru a atrage mai mult publicul american.

Leo a refuzat, dar asta nu a fost în favoarea lui, deoarece a fost șomer timp de un an și jumătate, chiar și după ce a participat la 100 de audiții. Dar, din fericire, doi ani mai târziu, Leo a găsit în sfârșit un agent care l-a acceptat cu numele său și, în cele din urmă, norocul i-a zâmbit.

Poate te interesează și: Degeaba ești miliardar, dacă nu ești Leonardo DiCaprio: Iubita lui Jeff Bezos, surprinsă în timp ce îl soarbe din priviri pe actor
 

Lonardo DiCaprio s-a luptat toată viața cu tulburarea obsesiv-compulsivă


Tulburarea obsesiv-compulsivă (OCD) este o tulburare de sănătate mintală în care o persoană simte nevoia să repete o anumită acțiune pentru a "face față" obsesiilor sale. Cu toate acestea, Leonardo nu vrea ca această condiție să pună stăpânire pe viața lui și încearcă din greu să lupte împotriva ei.

 

În 2009, Leo a cumpărat o insulă cu intenția de a crea o stațiune prietenoasă cu mediul


Leo a plătit 1,75 milioane de dolari pe un plan ca o stațiune să fie complet autonomă și să conțină 36 de vile care să se bazeze numai pe energie naturală. Cu toate acestea, planul său nu a decurs foarte bine, dar după mai multe întârzieri, au fost emise autorizații de construire.

Leo a adoptat, de la distanță, o fată sud-africană în timp ce filma pentru Blood Diamond


Deși nu a adus-o acasă în Los Angeles, el îi trimite bani și o sprijină pe ea și pe cei cu care locuiește în prezent.

A câștigat odată premiul pentru "cel mai prost actor"


De-a lungul carierei sale, Leo a câștigat mai multe premii, inclusiv un Razzie. În 1999, a câștigat premiul "Cel mai prost cuplu" pentru interpretarea rolului regelui Louis din filmul The Man in the Iron Mask.

Leonardo și-a salvat câinii dintr-un lac înghețat


Acest lucru s-a întâmplat pe platoul de filmare în timpul filmării pentru Don’t Look Up.
Mai întâi, l-a văzut pe unul dintre câinii săi în lac, iar când a sărit în ajutor, celălalt câine l-a urmat și el în râu. Din fericire, cei trei au ieșit nevătămați în cele din urmă.

Istoricul întâlnirilor sale sugerează că nu s-a întâlnit niciodată cu o femeie mai mare de 25 de ani


Nici acum, la 47 de ani, nu pare deranjat de diferența de vârstă existentă între el și partenerele sale. Recent s-a despărțit de Camila Morrone, cu 22 de ani mai mică decât el, cu care a avut o relație timp de 4 ani. Dar nu este prima dată când se întâlnește cu o femeie mult mai tânără.

De asemenea, s-a întâlnit cu Nina Agdal, Kelly Rohrbach, Toni Garrn, Erin Heatherton, Blake Lively, Bar Refaeli, Gisele Bündchen și altele, niciuna nu avea mai mult de 25 de ani la acea vreme.

Citește și: Ce femei îi plac lui Leonardo DiCaprio: Să fie frumoase și sub 25 de ani!


El și Kate Winslet au ajutat la plata taxelor pentru azilul de bătrâni pentru ultimul supraviețuitor al Titanicului


Millvina Dean, cel mai tânăr pasager al Titanicului și ultimul supraviețuitor al Titanicului, a ajuns într-un azil de bătrâni când și-a rupt șoldul.
Cum nu avea suficiente resurse pentru a plăti taxele, a fost forțată să-și vândă amintirile de pe Titanic pentru a strânge fonduri. A fost deschis un cont în numele ei, iar Kate și Leo au donat 30.000 de dolari pentru a plăti taxele azilului de bătrâni.

Sursă: brightside
Foto: hepta
22 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod