Kate Winslet spune că nu s-a putut opri din plâns când s-a revăzut cu Leonardo DiCaprio după 3 ani: „Suntem legați pe viață”

Kate Winslet a dezvăluit că „nu s-a putut opri din plâns” când s-a reîntâlnit cu cel mai bun prieten al său și fostul coleg de platou din „Titanic”, Leonardo DiCaprio.

Citește și: Fiul Madonnei este artist. Rocco Ritchie își vinde picturile cu zeci de mii de euro, sub pseudonimul „Rhed”


Kate, în vârstă de 46 de ani, și Leonardo, de 47 de ani, se cunosc de când aveau în jur de 20 de ani, atunci când au lucrat împreună la filmul de succes din anul 1997. Ei nu s-au putut întâlni timp de trei ani din cauza pandemiei.

Cei doi actori s-au revăzut de curând în Los Angeles.


„Nu mă puteam opri din plâns.
Îl știu de jumătate din viața mea. Nu este ca și cum eu aș fi fost în New York sau el ar fi venit la Londra și a existant șansa să ieșim la cină sau să bem o cafea”, a declarat Kate pentru The Guardian.

„Nu am putut să plecăm din țările noastre. La fel ca în cazul multor altor prietenii la nivel global, nu ne-am putut vedea din cauza Covid. Este prietenul meu, prietenul meu foarte apropiat. Suntem legați pe viață”, a mai spus actrița.


În 2014, Kate a negat cu promptitudine zvonurile că ar avea o relație cu DiCaprio. Ea a spus într-un interviu pentru ediția britanică a revistei Marie Claire că prietenia lor durează doar pentru că între ei nu este ceva romantic, astfel că se pot susține reciproc în carieră și în viețile personale.



„Știu că este o mare dezamăgire pentru oameni să audă asta, fiindcă s-a construit telenovela că Leo și Kate s-au îndrăgostit la prima vedere, dar de fapt așa ceva nu s-a întâmplat.
Întotdeauna m-a privit ca pe o membră a găștii lui de băieți. Niciodată n-am fost o fată cuceritoare pentru el. Aveam nevoie unul de celălalt pentru că eram foarte tineri şi munceam ore în şir", a declarat actriţa.


Ea a vorbit și despre rolul său principal din serialul „The Mare of Easttown”, pentru care a câștigat un premiu Emmy, spunând că este sigură dacă va mai exista un al doilea sezon.

Serialul abordează problemele din poliție. „Atrocitățile care au existat în poliție în America își vor găsi locul în poveștile pe care le spunem.
Nu putem pretinde că aceste lucruri nu s-au întâmplat. Este oribil, nu-i așa?”, a declarat actrița.

Seria de șapte episoade urmărește povestea unei detective pe nume Mare, dintr-un oraș mic din Pennsylvania, care investighează mai multe cazuri de dispariție a unor tinere, în timp ce se confruntă și cu propriile sale probleme personale.

Kate a fost nominalizată și la premiul Cea mai bună actriță într-o serie limitată la Globurile de Aur pentru rolul din „The Mare of Easttown”.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod