Brad Pitt a împlinit 60 de ani: 25 de imagini cu unul dintre cei mai sexy actori din toate timpurile

Brad Pitt, unul dintre cei mai sexy actori din toate timpurile, așa cum a fost numit adesea, a împlinit 60 de ani pe 18 decembrie.
Starul american, deținător a două premii Oscar, și-a petrecut ziua de naștere într-un cadru restrâns.

„Își dorește să fie cât mai discret, în general. Este acel gen de om”, a declarat o sursă apropiată actorului pentru People, adăugând că din moment ce ziua lui de naștere este la finalul anului, „este o perioadă de reflecție pentru el”.

Citește și: Familia perfectă a lui Enrique Iglesias. O relație de 20 de ani cu Anna Kournikova și 3 copii adorabili


Pitt a avut un an aglomerat, realizând două filme împreună cu Sandra Bullock. El are o apariție în comedia romantică „The Lost City”, în care joacă și Channing Tatum.
Împreună cu Joey King, el și Sandra Bullock au mai filmat producția „Bullet Train” în Los Angeles, la începutul lui 2021.

Brad Pitt, care a dus o luptă continuă pentru custodia copiilor cu fosta soție, Angelina Jolie, de la despărțirea lor din 2016, „încearcă să rămână pozitiv, să se gândească la următorii pași și speră că va avea un an mai bun”, a declarat sursa, potrivit People.

Actorul din „Ocean's Eleven” are șase copii împreună cu Angelina Jolie: trei copii adoptați - Maddox, de 22 de ani, Pax, de 20 ani, Zahara de 18 ani și trei copii biologici - Shiloh, de 17 ani, și gemenii Vivienne și Knox, de 15 ani.

„Situația cu copiii este în continuare una dificilă.
Copiii lui sunt cei mai importanți pentru el. Dar sunt niște procese prin care trebuie să treacă”, a declarat sursa.

Deși a trecut printr-o perioadă dificilă, Brad are un cerc de prieteni și apropiați care îl susțin. „Este foarte iubit și apreciat. Oamenii îl plac cu adevărat și are în jurul lui un cerc de persoane care îl suțin”, a mai spus sursa.

Starul din „Once Upon a Time... in Hollywood” a vorbit deschis în trecut despre ce înseamnă să înaintezi în vârstă în industria filmului. În ianuarie 2020, Pitt a glumit că este „bătrân” în timpul discursului de acceptare al premiului Maltin Modern Master la Festivalul Internațional de Film din Santa Barbara.

„Este vorba despre nopți ca asta care îmi spun că sunt bătrân.
Sunt aici de ceva vreme și fac asta de mult timp”, a spus actorul.

El a explicat că sunt moduri în care își dă seama că a îmbătrânit. „Nu mai fac față filmărilor de noapte și accept cu bucurie ca un cascador să facă o cascadorie în locul meu. Nu îmi mai amintesc prima regulă din Fight Club”, a spus el, făcând referire la replica celebră din filmul lansat în 1999.

„Dar mai sunt nopți ca aceasta în care privesc în urmă și mă simt cu adevărat binecuvântat. Mă simt norocos că am lucrat cu atât de mulți oameni uimitori, care m-au învățat atât de multe și care mi-au influențat viața.
De la editori la compozitori și regizori incredibili - oameni minunați”, a spus Pitt în discursul de acceptare.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod