Jaden Smith, fiul lui Will Smith, chinuit de probleme de sănătate: „Eram piele și os”

Jaden Smith, fiul actorului Will Smith, a dezvăluit că a reușit după mult timp să treacă peste problemele de sănătate digestivă care îl făcuseră să slăbească foarte mult și să ajungă „piele și os”.

Într-un nou episod al Red Table Talk, Jaden Smith a vorbit despre problemele sale intestinale, cum a reușit să le depășească și să dobândească masă musculară.

Citește și: Kate Winslet spune că nu s-a putut opri din plâns când s-a revăzut cu Leonardo DiCaprio după 3 ani: „Suntem legați pe viață”


Actorul și cântărețul în vârstă de 23 de ani, care este fiul lui Will Smith și al actriței Jada Pinkett Smith, a vorbit cu mama sa și bunica maternă, Adrienne Banfield-Norris, care sunt gazdele emisiunii, despre lipsa poftei de mâncare și starea proastă de sănătate prin care a trecut.


„Cea mai mare problemă pentru mine era faptul că nu îmi era foame atunci când ar fi trebuit să-mi fie”, a declarat Jaden.

Actorul a dezvăluit că după ce a apelat la ajutorul mai multor medici a reușit să facă masă musculară și să o mențină, ceea ce în trecut părea imposibil pentru el.

„Am reușit că lucrez cu medicii, să-mi iau vitaminele, suplimentele și shake-urile de proteine, iar asta este doar jumătate din dieta mea”, a dezvăluit Jaden.

„Este ca o parolă pe care trebuie să o găsesc pentru corpul meu. Acum am cu 4,5 kilograme mai mult și simt că îmi mențin greutatea.
Sunt capabil să îmi dezvolt musculatura”, a mai spus tânărul.


El a distribuit câteva imagini din prezent, în care este vizibil faptul că are o musuclatură mai dezvoltată, comparativ cu imagini realizate în 2019, la Festivalul Coachella, când părea mult mai slab.

„Acum sunt departe de cum eram la Coachella, când eram numai piele și os”, a adăugat Smith.

El a mai dezvăluit că problemele de sănătate cu care se confruntă sunt provocate de consumul ridicat de zahăr și dulciuri.  
 
„Mâncam atât de mult zahăr că am o acumulare de candida la nivelul stomacului”, a spus artistul.

Una dintre sursele de zahăr din alimentația sa este micul dejun, la care mănâncă de obicei clătite.
Bunica sa, Adrienne Banfield-Norris, a dezvăluit că Jaden mănâncă în fiecare zi clătire la micul dejun, încă de când era copil.

„Am făcut asta aproape întreaga mea viață de 23 de ani și simt că totul s-a acumulat de-a lungul timpului”, a mai spus el.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod