Fiul Madonnei este artist: Rocco Ritchie își vinde picturile cu zeci de mii de euro, sub pseudonimul „Rhed”

Rocco, fiul Madonnei și al regizorului englez Guy Ritchie, nu își dorește ca celebritatea părinților lui să-i afecteze cariera artistică.
Tânărul în vârstă de 21 de ani este reprezentat de o galerie de artă din Londra sub pseudonimul Rhed și a început deja să vândă picturi care au prețuri ce ajung până la 24.000 de lire, potrivit pagesix.com.

„Rhed este un tânăr artist în ascensiune al cărui background cultural este divers și neconvențional”, este descris Rocco pe pagina dedicată lui de pe site-ul galeriei de artă Tanya Baxter Contemporary.

Citește și: Familia perfectă a lui Enrique Iglesias. O relație de 20 de ani cu Anna Kournikova și 3 copii adorabili


„El și-a petrecut copilăria între New York și Londra, ceea ce i-a oferit un mediu artistic divers și eclectic”, mai scrie în descrierea lui de pe site-ul galeriei.

Prima colaborare a lui Rocco cu galeria din Londra a fost în iulie 2018. „În prezent locuind în Londra și urmând cursurile Central Saint Martins, el a adoptat un nou gen în tehnica bricolajului, cu o vervă expresioninstă și o energie a străzii.
Nu este o surpriză că a debutat ca artist graffiti și că lucrările sale au influențe ale lui Basquiat și Banksy”, era descris fiul Madonnei de reprezentanții galeriei la acea vreme.


Rocco studiază arta plastică la Facultatea Central Saint Martins din Londra. „Este inspirat de artistul graffiti Bansky și se vede ca un jucător important pe scena artistică a Londrei peste câțiva ani”, este descris tânărul.

El a avut un vernisaj în vara 2021 la aceeași galerie, la care au participat atât Madonna, cât și Guy Ritchie. Cei doi, care s-au despărțit în anul 2008, au fost prezenți la eveniment, Madonna fiind însoțită și de copiii săi adoptați, Mercy și David.

Lucrările lui Rocco se vând pe site-ul de specialitate Artsy cu prețuri care ajung până la 24000 de lire.

„Conflictele din societate, precum obsesia pentru social media, celebrități și etichete, sau probleme ale generației, așa cum sunt consumul de droguri și depresia sunt subiecte pe care el le abordează într-o manieră codificată.
Este ca și cum artistul se folosește de picturi pentru a deveni un purtător de cuvânt al generației millennial care a luat o supradoză de societate toxică”, se mai arată în prezentarea lui de pe site-ul galeriei.

În anul 2016, Rocco a decis că vrea să locuiască cu tatăl său în Londra, deși instanța îi acordase custodia Madonnei. La acea vreme, acesta ar fi declarat că mama sa este obsedată de control și că nu îi oferă cu adevărat atenţia de care el are nevoie, potrivit tmz.com.

Madonna şi Guy Ritchie au fost căsătoriţi timp de opt ani, în perioada 2000-2008.


Nu doar Rocco a criticat stilul de parenting al mamei sale.
Lourdes Leon, sora lui mai mare, a declarat că a simțit nevoia să fie independentă financiar și să se mute de acasă.

„Mama este obsedată de control și m-a controlat întreaga viață”, a spus Lourdes, cunoscută cu numele de scenă Lola. „Aveam nevoie să fiu complet independentă de ea imediat după absolvirea liceului”, a dezvăluit tânăra într-un interviu pentru Interview Magazine.

Foto: Hepta; Instagram/roccoritchie
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod