Emma Watson a plâns la reuniunea pentru filmul „Harry Potter Aniversarea de 20 de ani”: „Suntem o familie”

În primul trailer pentru reuniunea specială Harry Potter cu ocazia aniversării de 20 de ani - „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” („Harry Potter Aniversarea de 20 de ani: Întoarcerea la Hogwarts”) - starurile Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint se reîntâlnesc pe platourile de filmare ale faimoasei serii bazate pe cărțile autoarei J.K. Rowling.



Trailerul îi arată pe celebrii actori în timp ce își amintesc cele mai frumoase momente trăite împreună la filmări. Emma Watson, care a interpretat rolul Hermione Granger, începe să plângă atunci când Rupert Grint spune că ei formează o familie.

„Este o legătură strânsă pe care o împărtășim cu toții.
Suntem o familie. Fiecare vom face întotdeauna parte din viețile celorlalți”, a spus Grint.



Documentarul aniversar a fost anunțat luna trecută printr-un comunicat de presă. „Va spune o poveste încântătoare despre realizarea filmelor, prin intermediul unor interviuri și conversații cu actorii din distribuție, care îi va invita pe fani să facă o călătorie magică și personală în cadrul uneia dintre cele mai iubite francize de film din toate timpurile”, se arată în comunicat, potrivit people.com.

„Există magie în aer alături de această distribuție incredibilă, pentru că toți se întorc acasă pe platourile originale ale Hogwarts, unde au început în urmă cu 20 de ani.
Încântarea este palpabilă pe măsură ce se pregătesc să își ducă fanii într-o călătorie specială și personală”, a declarat producătorul executiv al filmului, Casey Patterson.


J.K. Rowling, autoarea cărților Harry Potter, nu va avea o apariție în persoană în noul film aniversar, a confirmat pentru People o sursă din echipa de producție, însă ea va apărea în secvențe de arhivă.

Scriitoarea s-a confruntat cu un val de reacții negative anul trecut, fiind acuzată de transfobie. 

Rowling a distribuit pe Twitter un articol care amintea de „persoane care au ciclu menstrual”, comentând ironic: „Sunt sigură că trebuie să avem un cuvânt pentru aceste persoane.
Să mă ajute cineva. Feumeie? Fameie? Feemeie?”, potrivit adevărul.ro. Astfel, ea şi-a atras furia unor internauţi, care i-au amintit că bărbații trangen pot avea ciclu menstrual.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod