Avantajele unei mese cu colțar în bucătărie

În multe case, bucătăria a devenit punctul de întâlnire al familiei. Acolo nu numai că se pregătește mâncarea, dar este și locul din casă în care toți membrii familiei se reunesc pentru a vorbi despre cum le-a fost ziua și a petrece timp împreună, în timp ce unul dintre ei gătește. Este si camera perfecta pentru a lua masa, întrucât ofera posibilitatea de a nu fi nevoit sa transporti vasele dintr-o camera in alta, fara a fi nevoie sa murdariti sufrageria atunci cand bucataria a devenit deja murdara dupa gatit.
Astfel, probabil ca nu exista nimic mai practic si placut decat sa ai un spatiu pentru a lua masa cu familia, a lua un mic dejun linistit sau a crea o atmosfera calda de intalnire. Pentru asta, colțarele de bucătărie sunt perfecte, profitand de colturile bucatariei tale intr-un mod elegant si functional si permitand o experienta gastronomica informala, a bea cafea in fiecare dimineata sau, pur si simplu, a povesti in familie.

Care sunt avantajele în a avea colțare bucătărie


1. Creați o atmosferă confortabilă


Unul dintre marile avantaje ale colțarelor pentru bucatarie este ca, datorita aranjarii acestei mobile, este nevoie de foarte putin spatiu si ofera o atmosfera caldă și confortabila. Daca crezi ca dimensiunea bucatariei tale iti poate ingreuna sarcina de a găsi o masă cu scaune tip taburet, ai întotdauna posibilitatea instalării unui colțar în bucătărie.

2. Spațiu suplimentar de depozitare


Un alt avantaj al colțarelor este că multe dintre ele permit o zonă suplimentară de depozitare, deoarece partea inferioară a mesei și a băncii pot fi folosite pentru depozitarea diferitelor obiecte, cum ar fi cratițe mari sau alte ustensile de gătit.

Mulți producători adaugă la colțarele de bucătărie elemente funcționale care permit rezolvarea problemei depozitării diferitelor lucruri. De exemplu, în sertarul inferior poți așeza prosoape și șervețele pliate convenabil, fețe de masă și reviste proaspete cu rețete.
Un astfel de spațiu îți va face viața mult mai ușoară, deoarece multe dintre aceste articole sunt greu de plasat într-o bucătărie. Astfel, un colțar de bucătărie este și funcțional.

Mai mult, acest tip de mobilier va arăta grozav în orice tip de stil. Un colțar va arăta grozav atât într-o bucătărie rustică, cât și într-o bucătărie modernă.

3. Mai mult spațiu pentru familiile numeroase


Bucătăria este camera în care familia petrece mult timp. În plus, toți membrii familiei se adună aici pentru o cină în familie. Familiile numeroase întâmpină anumite dificultăți atunci când toată lumea se adună în bucătărie din cauza lipsei de spațiu. O masa de bucatarie și cu un colțar de bucătărie va asigura utilizarea rațională a spațiului și un loc pentru fiecare membru al casei.

4. La nevoie, poate deveni chiar pat


Multe modele de colțare bucătărie pot fi extinse cu ușurință, transformându-se într-un pat mare pe care pot dormi două persoane. Acest lucru poate fi util dacă oaspeții au întârziat în mod neașteptat și decid să rămână peste noapte sau atunci când ai mai mulți musafiri decât paturi și canapele în casă.

5. Nu se demodează


Dacă alegi un tip de mobilă de colț rezistentă, cu finisaje de calitate, aceasta nu se va demoda niciodată. Un colțar de bucătărie a fost, este și rămâne la modă pentru toți cei care știu să aleagă varianta potrivită și să o încadrezi corespunzător.

Masă bucătărie – idei eMAG

Dacă toate aceste avantaje te-au convins, ține cont ca atunci când cumperi mobilier de bucătărie, fie că e o masă de bucătărie cu scaune sau cu colțar, să măsori bine spațiul și să-ți evaluezi cu atenție nevoile.
Dacă vei alege de la început mobila de colț, cu masa, scaunele și banca potrivite, te vei putea bucura mult timp de decizia luată. Încadrarea perfectă, omogenitatea și versatilitatea sunt un mare plus pentru orice produs cumpărat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod