Shakira, primele declarații despre despărțirea de Gerard Pique. Descrie totul în trei cuvinte: „Incredibil de dificil“

Shakira a vorbit pentru prima dată despre despărțirea ei șocantă de Gerard Pique după 12 ani și 2 copii împreună.

În numărul din octombrie al revistei Elle, cântăreața columbiană în vârstă de 45 de ani a fost sinceră despre cât de dificilă a fost viața din cauza faptului că relația ei cu starul fotbalului în vârstă de 35 de ani s-a încheiat.

Shakira - care are doi băieți cu Pique: Milan, în vârstă de nouă ani și Sasha, în vârstă de șapte ani, a făcut primele comentarii publice despre despărțire, spunând: "Oh, este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată când abordez această situație într-un interviu."

Shakira descrie totul în 3 cuvinte: Incredibil de dificil!


"Am păstrat tăcerea și am încercat să procesez totul.

Hm, și da, este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta și pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită. Și a fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil.", a spus Shakira.

Ea a continuat spunând că atenția constantă asupra vieții ei personale a fost dificilă pentru familia ei, mai ales că îi este greu să nu fie bombardată de mass-media și fani.

Shakira a explicat: "Deci este greu. Și am încercat să ascund situația în fața copiilor mei. Încerc să o fac și să-i protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață.

Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute online și îi afectează, știi?"


Fostul cuplu și-a anunțat despărțirea în iunie după o mulți ani petrecuți împreună, deși se părea că Shakira nu a vrut ca relația să se încheie în acel moment și, deoarece Pique are deja o nouă relație cu studenta PR, Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani, mulți se întrebau cum s-a terminat totul.

Luna trecută au apărut imagini cu Gerard sărutându-și pasional noua parteneră într-un filmuleț realizat de media spaniolă Socialite la festivalul Summerfest Cerdanya din Catalonia.

Shakira a fost întrebată cum a ajuns să înțeleagă că relația lor de lungă durată s-a încheiat, dar a păstrat tăcerea cu privire la noua poveste de dragoste a fostului ei, când a spus: "Cred că aceste detalii sunt într-un fel prea private pentru a le împărtăși, cel puțin în acest moment...
totul este atât de brut și nou. Pot doar să spun că am pus tot ce aveam în această relație și în familia mea."

Shakira a făcut sacrificii pentru a ține familia unită


Ea a continuat să vorbească despre faptul că a ales să se stabilească la Barcelona în favoarea carierei de fotbal a lui Pique, în loc să se mute în SUA, ceea ce era cel mai bine pentru cariera ei muzicală.

"Și așa, unul dintre cei noi a trebuit să facă acel efort și acel sacrificiu. Și am făcut-o eu. Mi-am pus cariera pe locul doi și am venit în Spania, să-l susțin ca să poată juca fotbal și să câștige titluri. Și a fost un sacrificiu de iubire.

Astfel, copiii mei au reușit să aibă o mamă prezentă și am această legătură uimitoare cu ei care este de neîntrerupt și care ne susține.

Știi, asta este. Asta e tot ce pot spune."

Sursă: dailymail
Foto: hepta

21 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod