Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 septembrie-2 octombrie. Berbecul revine la viață!

Berbecul revine la viață după o perioadă relativ retrasă și celibatară.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână vei reveni la viață după o perioadă relativ retrasă și celibatară.

Ceea ce se întâmplă poate fi brusc și cu siguranță neașteptat, dar va funcționa pentru tine.

Vei întâlni o persoană superbă cu o personalitate slipitoare, care va crede că ești cea mai minunată ființă din lume. Ieși în lume și distrează-te!

Citește și: Cele mai norocoase 3 zodii în luna octombrie 2022

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Deși ești obișnuit/ă cu surprize, s-ar putea să fii uimit/ă de evenimentele care au loc în această săptămână, mai ales dacă ești în căutarea jumătății tale.

Ai putea fi victima iubirii la prima vedere. Și dacă găsești pe cineva care are aceleași preocupări de viață ca și tine, atunci această poveste se va transforma în ceva real și de durată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Energia astrală din această săptămână te poate face extrem de conștient/ă de cât de norocos/oasă ești. Ai un partener minunat, grijuliu, care își dorește doar ce este mai bun pentru tine.

Dacă ești singur/ă, nu ești atât de norocos/oasă, deoarece, din contră, vei întâlni o persoană foarte rea și obraznică. Cu toate acestea, nu o lăsa să te facă să încetezi să mai crezi în iubire!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Oamenii pot face cele mai ciudate lucruri pentru dragoste. Acest lucru va fi deosebit de evident în această săptămână.

Dacă cineva îți fă târcoale și nu acceptă un NU ca un răspuns, pregătește-te pentru niște tactici foarte ciudate. Indiferent ce are face pentru a te cuceri, pur și simplu nu pica în plasă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Lucrurile sunt ciudate în această săptămână, în special persoana de lângă tine care pare de pe altă planetă.

Nu are nimic de-a face cu aspectul, e ceva ce nu poate fi atins, ci doar remarcat. Încearcă să porți o discuție serioasă cu partenerul/a de viață dacă vezi că aceasta începe să se poarte straniu.

Este important să lămurești lucrurile, altfel îți vei face o mulțime de scenarii deplasate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea un chef nebun de a te distra cu persoana iubită în această săptămână. De asemenea, s-ar putea să ai chef să încerci lucruri în doi.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să ai parte de o surpriză grozavă de la o persoană complet nouă, de la care nu aveai niciun fel de așteptări.

Dacă ai familie și copii, e posibil ca pasiunea din cuplu să înceapă să dispară. Ia măsuri acum când e mai ușor!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Energia săptămânii poate aduce o notă de haos vieții tale amoroase. Ceva este în neregulă, deși poate să nu fie evident despre ce este vorba.

Dacă tu și persoana iubită treceți printr-o perioadă de înstrăinare, atunci soluția poate să nu apară imediat.

Cu toate acestea, puteți face progrese dacă încercați să priviți lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu rămâneți blocați într-o astfel de situație!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este posibil să ai o senzație ciudată de furnicături când iei în considerare alternativele oferite în această săptămână.

Energia astrală din această săptămână poate înseamna că te trezești brusc în centrul atenției. Deoarece acesta este locul tău natural, s-ar putea să nu fie o surpriză.

Cu toate acestea, ceea ce este surprinzător este numărul de admiratori gata să facă orice pentru a te cuceri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Energia astrală din această săptămână poate veni cu câteva surprize.

Ai trecut prin multe pe plan sentimental și acum ești mai înțelept/eaptă, ceea ce înseamnă că vei lua deciziile corecte.

Dacă ești implicat/ă într-o relație care nu e cum trebuie, cu siguranță acum este momentul perfect pentru a o încheia.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Există multă energie bună și pasiune între tine și partenerul/a tău/ta. Cu toate acestea, e posibil să apară altcineva în viața ta care să schimbe totul.

Dacă ai așteptat acea persoană specială dintotdeauna și nu a fost disponibilă până acum, este posibil ca lucrurile să se schimbe.

Vei fi tentat/ă să pleci și vei pleca!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Energia astrală a săptămânii te poate pune într-o situație dificilă. De obicei, îți face plăcere să-ți analizezi psihologic potențialii iubiți/iubite înainte de a pune mână pe ei/ele, pentru a ști în ce te bagi și la ce să te aștepți.

Din păcate, în aceste zile nu vei avea această șansă, deoarece te vei îndrăgosti nebunește și te vei lăsa purtat/ă de val, indiferent de consecințe.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Îți place să încerci ceva nou și diferit, mai ales dacă implică învățare. Energia săptămânii poate înseamna că, în timpul uneia dintre lecțiile tale, întâlnești pe cineva pe care îl vei cuceri.

Dar, chiar dacă ocazia nu se va dovedi a fi una romantică, va avea valoare educativă. Vei învăța ceva ce nu ai știut nicioadată înainte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod