Horoscopul banilor în săptămâna 30 ianuarie-5 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă poţi să faci ceva ca să câştigi mai mulţi bani în această săptămână, fă-o fără să mai stai pe gânduri.

Nu o duci rău pe acest plan, însă ar fi păcat să nu profiţi de oportunităţile care ţi se oferă. Pe de altă parte, premeditează unele situaţii neplăcute pe care dacă le laşi pe ultima sută de metri ar putea să te pună la cheltuială!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vor apărea numeroase probleme financiare în această săptămână şi greul nu se va opri aici.

Din păcate, aceste lipsuri materiale îşi vor pune amprenta şi asupra familiei tale, iar relaţiile cu cei dragi se vor răci. Începe de pe acum să faci economii cât poţi de multe şi să nu eziţi să accepţi ajutorul pe care ţi-l oferă persoanele potente financiar.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu este exclus să apară unele discuţii între tine şi un coleg din cauza banilor.

Fie că este vorba de invidie sau din pură răutate, tu trebuie să laşi de la tine şi să nu îi dai apă la moară. Cu toate că ştii că ai dreptate şi simţi că eşti neîndreptăţită, lasă ca lucrurile să fie clarificate de şeful vostru. Dreptatea va învinge până la urmă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan financiar, însă nici măcar nu te interesează acest lucru.

Din cauză că tratezi totul cu indiferenţă, nu este exclus ca la finalul acestei săptămâni să te trezeşti cu buzunarele goale şi cu multe facturi de plătit. Încearcă să fii chibzuită, să ai mereu bani puşi deoparte şi să fii mai responsabilă în special dacă ai copii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu este o săptămână bună pentru investiţii şi nici pentru a sări în ajutorul altora cu bani.

Tot ce va ieşi acum din buzunarul tău are toate şansele să nu se mai întoarcă. Analizează atent afacerile în care eşti implicată, nu sări în achiziţionarea obiectelor scumpe şi nu te lăsa orbită şi manipulată de promisiunile celor din jur.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Câştigi mult, dar munceşti mult. Săptămâna aceasta vei simţi pe propria piele extenuarea şi îţi vei dori cât de curând să iei o pauză de la job.

E momentul să te detaşezi puţin de viaţa ta profesională, altfel nu vei face altceva decât să îţi reduci capacitatea de lucru, să îţi pierzi concentrarea şi să nu mai dai randament.

Leu(22 iulie - 22 august)

Fiecare problemă vine cu alte probleme după ea, e un lucru care se întâmplă frecvent.

Nu te speria că nu o duci bine cu banii acum, dar măcar ai grijă ca celelalte sectoare ale vieţii tale să nu fie şi ele în pericol. Asigură-te că relaţiile cu cei dragi sunt în limite normale şi că nimic nu intervine între voi. De asemenea, acordă importanţă strării tale de sănătate şi nu folosi lipsa banilor ca un pretext de a nu merge la medic.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei avea parte de schimbări majore ale situaţiei tale financiare, însă e posibil să fii mai tentată decât oricând să îţi cumperi lucruri de care nu ai nevoie şi de care te-ai putea lipsi.

Dacă pui mofturile pe primul loc şi uiţi de ce trebuie să economiseşti bani, atunci te vei trezi la faţa locului cu un buget care nu îţi va permite să îţi duci planurile la bun sfârşit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta îţi vei da seama chiar şi tu că eşti mai zgârcită decât ar trebui, cu toate că de multă vreme ţi se atrage atenţia asupra acestui lucru.

A sosit momentul să îţi mai faci şi micile plăceri ale vieţii, nu doar să economiseşti fără să ai nici măcar un scop. Cu toate că ţelurile tale sunt mari, fii conştientă că prin micile tale rezerve nu vei ajunge să le atingi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă vei fi de mai multe ori pe punctul de a câştiga sume mari de bani, nu trebuie să fii dezamăgită şi să renunţi la a spera.

Dacă dai înapoi, colegii şi superiorii tăi te vor considera slabă şi fără ambiţie, iar acest lucru nu te ajută deloc în carieră. Fă din aceste eşecuri un motiv de a acţiona cu mai multă determinare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este foarte important ca în această săptămână să îţi dai seama în ce anume să investeşti, altfel le vei amesteca pe toate şi nimic nu va ieşi bine.

Dacă ai copii, pune-i pe ei pe primul plan pentru moment, mai ales dacă e vorba de şcoală şi de evoluţia lor profesională. Pe locul doi ar trebui să fie cheltuielile de zi cu zi şi abia apoi implicarea în afaceri sau proiecte necunoscute.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vor exista schimbări de natură financiară în această săptămână, însă vor apărea unele legate de randamentul pe care îl dai la locul de muncă.

Este momentul să iei o pauză dacă vrei să fii la fel de bună ca şi până acum în ceea ce faci. Toată lumea îţi va respecta decizia, ba mai mult o vor considera cea mai bună idee. Multă lume are nevoie de tine sănătoasă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod