Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna februarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna februarie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna februarie vine cu veşti bune pentru tine, mai ales dacă situaţia ta sentimentală a fost una incertă în ultima perioadă.

Ai toate şansele ca chiar de Ziua Îndrăgostiţilor să primeşti o cerere în căsătorie sau cel puţin să ţi se pregătească o excursie mult visată. Bucuriile vin din toate părţile şi aproape că nu vei crede că toate astea ţi se pot întâmpla ţie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu te vei axa prea mult pe dragoste în această lună, iar acest sector al vieţii tale pare că nu mai prezintă niciun interes pentru tine.

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, laşi lucrurile să vină de la sine şi nu depui niciun efort pentru a îmbunătăţi situaţia, însă nici nu te laşi afectată de micile probleme care tot apar. Dacă eşti singură, te concentrezi mai mult pe bani şi pe înflorirea ta profesională.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu poate trece februarie pe lângă tine fără să marchezi Ziua Îndrăgostiţilor aşa cum se cuvine.

Te pregăteşti intens pentru a-i face o surpriză iubitului tău şi cu siguranţă vei reuşi să îl iubeşti. Viaţa ta erotică se află la cote maxime, simţi nevoia să oferi multă iubire, dar şi să o primeşti. Dacă eşti singură vei fi destul de depresivă din cauza faptului că tânjeşti după ce vezi în jurul tău.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu îţi convine deloc situaţia amoroasă în care eşti şi încerci cu toate puterile să schimbi ceva luna aceasta.

Ziua Îndrăgostiţilor nu va fi una marcantă pentru tine, pentru că dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci cu siguranţă ştii că iubitul tău nu este genul care să îţi facă surprize pe care orice femeie şi le doreşte. Dacă eşti singură, te laşi purtată de val şi trăieşti clipa în aventurile în care te implici.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o lună bună pentru tine mai ales dacă eşti singură şi în căutare de iubit.

Ai toate şansele ca luna dragostei să fie de partea ta şi să îţi aducă alesul inimii. Dacă te afli într-o relaţie serioasă sau chiar eşti căsătorită, atunci cel mai probabil vei avea parte de acelaşi climat ca în ultimii ani. Chiar dacă nu eşti surprinsă cu nimic, bucură-te ca de fiecare dată!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei avea parte de agitaţie în această lună pe plan sentimental, iar asta era tot ce îţi trebuia.

Relaxarea şi atmosfera caldă din sânul familiei te vor face încă o dată să îţi dai seama ceea ce ai şi să preţuieşti mai mult. Alături de partenerul tău de viaţă veţi face planuri de viitor măreţe pe care le puteţi duce la bun sfârşit doar împreună. Dacă eşti singură nimic nu te poate opri să îţi arăţi pasiunea şi dorinţa de iubire.  

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă recent ai avut impresia că relaţia ta a devenit monotonă, nu acelaşi lucru vei putea spune luna aceasta.

O surpriză plăcută din partea partenerului de viaţă te va readuce la viaţă şi va reaprinde flacăra iubirii cum nici nu mai sperai. O excursie romantică sau un cadou pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna este pe cale să ajungă la tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna februarie va veni cu bune şi cu rele, dar cu siguranţă tu nu vei putea vedea decât partea goală a paharului.

Unele veşti care au legătură cu partenerul tău nu îţi vor conveni deloc, însă nici unul dintre voi nu poate schimba situaţia. Gelozia te orbeşte din când în când, însă este mai bine să fii precaută decât să te arzi la final, dar nu exagera! Nu strica clipele frumoase din cauza unor griji inutile!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă ţi-ai dori să ai parte de mult mai multă linişte pe plan sentimental, eşti conştientă de faptul că trebuie să preţuieşti ceea ce ai mai mult decât orice.

Chiar dacă nu eşti o fire romantică, chinuie-te măcar ca Ziua Îndrăgostiţilor să fie puţin mai specială decât o zi obişnuită. O supriză romantică nu strică niciodată şi nu îţi pierzi din demnitate dacă o faci, ştii bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna îndrăgostiţilor nu îţi aduce prea multe bucurii, însă trebuie să fii fericită măcar că nu ai parte de necazuri.

Ai ceea ce ai şi trebuie să accepţi atât timp cât nu poţi schimba situaţia, însă pe de altă parte nu accepta dacă poţi mişca cumva lucrurile. Nu sta într-o relaţie care îţi aduce nefericire, nici măcar dacă sunt la mijloc copii sau ani mulţi petrecuţi unul lângă celălalt. Totul depinde doar de tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pe de-o parte îţi doreşti romantism, pe de altă parte vrei erotism.

Chiar dacă oscilezi între aceste două trăiri, ai face bine să găseşti un echilibru dacă nu vrei să îţi auzi reproşuri. Este foarte important să ştii că în viaţa de cuplu nu trebuie doar să aştepţi să primeşti, ci şi să oferi. Dacă eşti singură, te vei axa pe flirt şi pe aventură cu riscul de a te implica în relaţii interzise.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important să discuţi deschis cu partenerul de viaţă orice nemulţumire pe care o ai cu privire la acesta sau la relaţia voastră.

Indiferent cât de mici sunt problemele tale, spune-le înainte să se acumuleze şi să intraţi în impas sau într-o criză relaţională. Ziua Îndrăgostiţilor este un bun prilej pentru a vă dovedi că încă vă mai iubiţi, dacă în condiţii normale gesturile de afecţiune lipsesc cu desăvârşire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod