Care este cel mai enervant lucru la tine, în funcţie de zodie

Poate nu îţi dai seama, dar şi tu ai ceva ce alţii nu suportă la tine. Descoperă despre ce este vorba şi încearcă să te schimbi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În timp ce Vărsătorii ar putea părea excentrici, ciudaţi sau originali, ei sunt conştienţi că nu sunt atât de speciali.

Au nevoie să dovedească că sunt diferiţi, chiar dacă imaginea nu este reală. Vărsătorii folosesc ca scuză faptul că sunt altfel pentru lipsa lor de dragoste şi afecţiune în relaţiile personale. Nu îi deranjează că sunt detaşaţi şi nepăsători, atât timp cât lumea îi vede interesanţi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pentru că Peştii sunt atât de dispuşi să meargă doar cu fluxul, ei îşi petrec mare parte din viaţă neştiind cine sunt sau ce vor.

Aleg să trăiească în haos, urmând ce fac alţii decât ce îşi doresc ei. Sunt pierduţi şi lipsiţi de direcţie, ceea ce devine extrem de enervant la un moment dat pentru cei din jurul lor, mai ales pentru cei care îl iubesc cu adevărat.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul se aruncă mereu cu capul înainte fără să se uite în stânga şi în dreapta.

Nu are nicio grijă pentru consecinţele acţiunilor lui, este egoist, imatur şi inconştient. Devine turbat atunci când urmăreşte să obţină ceea ce îşi doreşte, însă uneori această atitudine poate fi destul de sexy în ochii altora.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurii sunt materialişti, încăpăţânaţi şi leneşi.

Lăcomia este pe primul loc, el fiind cel mai feircit când e singur şi numără banii. Ei practic le ştie pe toate şi îşi dă cu părerea despre orice, chiar dacă nu face altceva decât să se gândească la binele propriu şi nimic altceva.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii se cred genii şi îşi dau cu părerea despre orice, deşi cunoaşterea lor este superficială.

Sunt plini de opinii inutile, sărind de la un subiect la altul şi repetă lucruri pe care le-am mai auzit deja. În ciuda a ceea ce vor să pară, aceştia sunt oameni mediocri, cu nicio perspectivă unică reală sau planuri şi ţeluri măreţe.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este extrem de sensibil şi nu spune cu adevărat ce simte de frică să nu rănească pe cineva.

Este plângăcios şi îi place totuşi să se victimizeze fără să fie direct, deşi pe nimeni nu interesează ce are de spus. Tot ce vorbeşte este plictisitor pentru alţii, pentru că are prostul obicei de a nu fi niciodată în ton cu subiectul dezbătut.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leii sunt prea plini de ei şi probabil nu au timp de altceva decât să se ocupe de propria imagine.

Ei nu văd de fapt nesiguranţa care se ascunde în spatele acestei măşti şi le place doar să primească laude şi complimente. Sunt tirani şi îşi fac rău singuri, pentru că o mulţime de oameni le oferă vorbe superficiale şi linguşiri doar pentru a obţine ceva de la ei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt persoane extrem de încordate care controlează fiecare detaliu al vieţii lor, urăsc spontaneitatea sau orice nelinişti mărunte din viaţa de zi cu zi.

Din cauza incapacităţii lor de a se relaxa, ele nu se pot distra şi nu sunt buni parteneri sexuali, însă sunt angajaţi fantastici. Nici obsesia lor în ceea ce priveşte curăţenia nu este de ignorat, ba chiat devine înspăimântătoare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Din dorinţa Balanţei de a se face plăcută şi acceptată, ea nu are coloană vertebrală şi rar este capabilă să ia o decizie de una singură.

Nu poate merge la restaurant să încerce ceva ce o atrage cu adevărat, ci va încerca un fel de mâncare pe care l-a văzut în filmul vizionat recent. Nu are nicio fărâmă de independenţă şi îi este imposibil să nu se lase manipulată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este cunoscut ca fiind un semn sexual, însă asta nu are legătură cu plăcerea în sine, cât cu imposibilitatea lui de a-şi controla impulsurile.

El se bucură când alţii suferă, pentru că doar când alţii prezinţă semne de slăbiciune el se simte puternic. Se ascunde în spatele unei măşti de mister şi secrete, încercând să nu arate sau recunoască iubirea şi face din relaţiile lui un joc de putere.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te lăsa păcălit de dragostea pentru filozofie şi spiritualitate despre care Săgetătorii tot vorbesc.

Ei se folosesc de aceste lucruri pentru a evita realitatea activităţilor zilnice pe care ar prefera să nu trebuiască să le facă faţă. Cel mai frustrant lucru în legătură cu ei este faptul că nu vor înţelege niciodată că lipsa lor de interes îi face să pară proşti.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este plictisitor, rece şi nepăsător, asta dacă nu ai bani sau nu găseşti o cale de a-i intra în graţii.

Nu este o persoană suficient de interesantă astfel încât să poată urca pe scara succesului pe cont propriu. Rar găseşti un Capricorn care să îşi tocească coatele şi care să lupte să ajungă departe de unul singur, fără să profite de ocazii sau de cei din jurul lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod