Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 30 ianuarie-5 februarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Această săptămână va fi una extrem de bună pentru tine pe plan sentimental, mai ales dacă simţeai nevoia de mai multă afecţiune în ultima perioadă.

Cei dragi nu sunt de vină pentru distanţa dintre voi, ci mai degrabă tu şi timpul tău limitat. Acum ai ocazia să recuperezi ce ai pierdut, aşa că totul stă în mâinile tale!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Apele nu vor fi limpezi între tine şi partenerul tău de viaţă în această săptămână.

Mai mulţi factori externi, printre care şi banii, ar putea interveni între voi. Indiferent de eforturile depuse de tine, situaţia nu se va linişti prea curând. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă ca răceala dintre voi doi să nu devină permanentă, altfel există riscul unei separări.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tensiunile din viaţa de familie nu par să se liniştească, însă fă tot posibilul să eviţi certurile cu iubitul sau cu alte persoane dragi.

Dacă există probleme între voi, chiar dacă nu le poţi rezolva, măcar nu le amplifica. O persoană cu mai multă experienţă de viaţă te-ar putea salva dintr-o situaţie extrem de neplăcută!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu va apărea nimic nou în peisaj în această săptămână, dar asta nu înseamnă că nu vei avea parte de momente frumoase.

Între tine şi partenerul de viaţă s-a sudat o legătură care cu greu ar putea fi dezbinată, iar dovezile de iubire vor fi la ordinea zilei. Să nu crezi că relaţia ta devine plictisitoare doar pentru că se apropie de perfecţiune, ar fi păcat!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o săptămână complicată pe plan amoros în această perioadă, indiferent dacă eşti singură sau eşti angajată într-o relaţie.

Dacă ai un iubit, cel mai probabil vei fi tentată să calci strâmb, lucru care nu va trece nepedepsit. Dacă eşti lipsită de angajamente, de asemenea te vei implica fără să îţi dai seama într-o relaţie interzisă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu prea reuşeşti să împaci viaţa personală cu cea profesională, dar efortul tău de a găsi un echilibru va fi apreciat.

Nu sunt şanse să poţi respira uşurată prea curând, dar ai energie şi nervii tari, de aceea o să le duci pe toate la bun sfârşit. Spre finalul acestei săptămâni vei avea parte de o surpriză extrem de plăcută din partea iubitului sau soţului tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vine cu rezolvări neaşteptate şi clarificări în viaţa ta amoroasă.

Indiferent cât de complicată ar fi relaţia ta de cuplu, acum vei găsi alături de partenerul tău o soluţie pentru a o duce mai bine. Dacă eşti singură, acum vei fi capabilă să treci peste orice pentru a ajunge la persoana pe care ai pus ochii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală este una liniştită, însă din când în când ai tu grijă să o dai peste cap.

Gelozia şi comportamentul tău faţă de iubit nu îi vor da o lecţie lui, ci de fiecare dată ţie. Chiar dacă îţi dai seama că exagerezi, rănile ar putea să se adâncească atât de tare încât relaţia voastră ar putea fi în pericol. Dacă chiar eşti nemulţumită de el, atunci ia atitudine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu prea îţi arăţi sentimentele faţă de persoana iubită, iar în această săptămână ar putea începe să creadă că nu îţi pasă de ea.

Nu permite ca alţii să fie pe primul loc, mai ales că teoria o ştii destul de bine, iar consecinţele de asemenea. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă şi urmează să faci un pas înainte, gândeşte-te de două ori înainte la viaţa pe care urmează să o ai!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mai multă intimitate între tine şi iubitul tău este tot ce lipseşte relaţiei voastre în acest moment.

Un mini concediu sau o fugă la munte va fi de ajuns pentru a vorbi despre voi şi despre planurile voastre de viitor. Dacă eşti singură, e nevoie să te reinventezi, să îţi schimbi look-ul şi să arăţi că ai mai multă încredere în tine. Bărbaţilor le plac femeile hotărâte!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu permite nimănui să se bage în viaţa ta sentimentală, altfel vor ieşi scântei.

Aplică această regulă mai ales dacă ai început o relaţie de scurt timp, pentru că orice mică îndoială te poate întoarce înapoi. Dacă ai un iubit de multă vreme sau chiar un soţ, atunci nu apela la ajutorul nimănui pentru a vă rezolva problemele intime.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

De ceva vreme simţi că nu mai ai libertatea pe care ţi-o doreşti şi e necesar să ai o discuţie serioasă cu iubitul sau soţul tău.

Toţi au pretenţii de la tine şi din dorinţa de a-i mulţumi pe fiecare în parte ai uitat de propriile dorinţe. A sosit momentul să faci o schimbare în viaţa ta privată, altfel vei fi măcinată de regrete!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod