Horoscopul săptămânii 30 ianuarie-5 februarie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Această săptămână va fi una extrem de bună pentru tine pe plan sentimental, mai ales dacă simţeai nevoia de mai multă afecţiune în ultima perioadă. Cei dragi nu sunt de vină pentru distanţa dintre voi, ci mai degrabă tu şi timpul tău limitat. Acum ai ocazia să recuperezi ce ai pierdut, aşa că totul stă în mâinile tale!

Dacă poţi să faci ceva ca să câştigi mai mulţi bani în această săptămână, fă-o fără să mai stai pe gânduri. Nu o duci rău pe acest plan, însă ar fi păcat să nu profiţi de oportunităţile care ţi se oferă. Pe de altă parte, premeditează unele situaţii neplăcute pe care dacă le laşi pe ultima sută de metri ar putea să te pună la cheltuială!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Apele nu vor fi limpezi între tine şi partenerul tău de viaţă în această săptămână. Mai mulţi factori externi, printre care şi banii, ar putea interveni între voi. Indiferent de eforturile depuse de tine, situaţia nu se va linişti prea curând. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă ca răceala dintre voi doi să nu devină permanentă, altfel există riscul unei separări.

Vor apărea numeroase probleme financiare în această săptămână şi greul nu se va opri aici. Din păcate, aceste lipsuri materiale îşi vor pune amprenta şi asupra familiei tale, iar relaţiile cu cei dragi se vor răci. Începe de pe acum să faci economii cât poţi de multe şi să nu eziţi să accepţi ajutorul pe care ţi-l oferă persoanele potente financiar.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tensiunile din viaţa de familie nu par să se liniştească, însă fă tot posibilul să eviţi certurile cu iubitul sau cu alte persoane dragi. Dacă există probleme între voi, chiar dacă nu le poţi rezolva, măcar nu le amplifica. O persoană cu mai multă experienţă de viaţă te-ar putea salva dintr-o situaţie extrem de neplăcută!

Nu este exclus să apară unele discuţii între tine şi un coleg din cauza banilor. Fie că este vorba de invidie sau din pură răutate, tu trebuie să laşi de la tine şi să nu îi dai apă la moară. Cu toate că ştii că ai dreptate şi simţi că eşti neîndreptăţită, lasă ca lucrurile să fie clarificate de şeful vostru. Dreptatea va învinge până la urmă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu va apărea nimic nou în peisaj în această săptămână, dar asta nu înseamnă că nu vei avea parte de momente frumoase. Între tine şi partenerul de viaţă s-a sudat o legătură care cu greu ar putea fi dezbinată, iar dovezile de iubire vor fi la ordinea zilei. Să nu crezi că relaţia ta devine plictisitoare doar pentru că se apropie de perfecţiune, ar fi păcat!

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan financiar, însă nici măcar nu te interesează acest lucru. Din cauză că tratezi totul cu indiferenţă, nu este exclus ca la finalul acestei săptămâni să te trezeşti cu buzunarele goale şi cu multe facturi de plătit. Încearcă să fii chibzuită, să ai mereu bani puşi deoparte şi să fii mai responsabilă în special dacă ai copii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o săptămână complicată pe plan amoros în această perioadă, indiferent dacă eşti singură sau eşti angajată într-o relaţie. Dacă ai un iubit, cel mai probabil vei fi tentată să calci strâmb, lucru care nu va trece nepedepsit. Dacă eşti lipsită de angajamente, de asemenea te vei implica fără să îţi dai seama într-o relaţie interzisă.

Nu este o săptămână bună pentru investiţii şi nici pentru a sări în ajutorul altora cu bani. Tot ce va ieşi acum din buzunarul tău are toate şansele să nu se mai întoarcă. Analizează atent afacerile în care eşti implicată, nu sări în achiziţionarea obiectelor scumpe şi nu te lăsa orbită şi manipulată de promisiunile celor din jur.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu prea reuşeşti să împaci viaţa personală cu cea profesională, dar efortul tău de a găsi un echilibru va fi apreciat. Nu sunt şanse să poţi respira uşurată prea curând, dar ai energie şi nervii tari, de aceea o să le duci pe toate la bun sfârşit. Spre finalul acestei săptămâni vei avea parte de o surpriză extrem de plăcută din partea iubitului sau soţului tău.

Câştigi mult, dar munceşti mult. Săptămâna aceasta vei simţi pe propria piele extenuarea şi îţi vei dori cât de curând să iei o pauză de la job. E momentul să te detaşezi puţin de viaţa ta profesională, altfel nu vei face altceva decât să îţi reduci capacitatea de lucru, să îţi pierzi concentrarea şi să nu mai dai randament.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vine cu rezolvări neaşteptate şi clarificări în viaţa ta amoroasă. Indiferent cât de complicată ar fi relaţia ta de cuplu, acum vei găsi alături de partenerul tău o soluţie pentru a o duce mai bine. Dacă eşti singură, acum vei fi capabilă să treci peste orice pentru a ajunge la persoana pe care ai pus ochii.

Fiecare problemă vine cu alte probleme după ea, e un lucru care se întâmplă frecvent. Nu te speria că nu o duci bine cu banii acum, dar măcar ai grijă ca celelalte sectoare ale vieţii tale să nu fie şi ele în pericol. Asigură-te că relaţiile cu cei dragi sunt în limite normale şi că nimic nu intervine între voi. De asemenea, acordă importanţă strării tale de sănătate şi nu folosi lipsa banilor ca un pretext de a nu merge la medic.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală este una liniştită, însă din când în când ai tu grijă să o dai peste cap. Gelozia şi comportamentul tău faţă de iubit nu îi vor da o lecţie lui, ci de fiecare dată ţie. Chiar dacă îţi dai seama că exagerezi, rănile ar putea să se adâncească atât de tare încât relaţia voastră ar putea fi în pericol. Dacă chiar eşti nemulţumită de el, atunci ia atitudine!

Nu vei avea parte de schimbări majore ale situaţiei tale financiare, însă e posibil să fii mai tentată decât oricând să îţi cumperi lucruri de care nu ai nevoie şi de care te-ai putea lipsi. Dacă pui mofturile pe primul loc şi uiţi de ce trebuie să economiseşti bani, atunci te vei trezi la faţa locului cu un buget care nu îţi va permite să îţi duci planurile la bun sfârşit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu prea îţi arăţi sentimentele faţă de persoana iubită, iar în această săptămână ar putea începe să creadă că nu îţi pasă de ea. Nu permite ca alţii să fie pe primul loc, mai ales că teoria o ştii destul de bine, iar consecinţele de asemenea. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă şi urmează să faci un pas înainte, gândeşte-te de două ori înainte la viaţa pe care urmează să o ai!

Săptămâna aceasta îţi vei da seama chiar şi tu că eşti mai zgârcită decât ar trebui, cu toate că de multă vreme ţi se atrage atenţia asupra acestui lucru. A sosit momentul să îţi mai faci şi micile plăceri ale vieţii, nu doar să economiseşti fără să ai nici măcar un scop. Cu toate că ţelurile tale sunt mari, fii conştientă că prin micile tale rezerve nu vei ajunge să le atingi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mai multă intimitate între tine şi iubitul tău este tot ce lipseşte relaţiei voastre în acest moment. Un mini concediu sau o fugă la munte va fi de ajuns pentru a vorbi despre voi şi despre planurile voastre de viitor. Dacă eşti singură, e nevoie să te reinventezi, să îţi schimbi look-ul şi să arăţi că ai mai multă încredere în tine. Bărbaţilor le plac femeile hotărâte!

Chiar dacă vei fi de mai multe ori pe punctul de a câştiga sume mari de bani, nu trebuie să fii dezamăgită şi să renunţi la a spera. Dacă dai înapoi, colegii şi superiorii tăi te vor considera slabă şi fără ambiţie, iar acest lucru nu te ajută deloc în carieră. Fă din aceste eşecuri un motiv de a acţiona cu mai multă determinare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu permite nimănui să se bage în viaţa ta sentimentală, altfel vor ieşi scântei. Aplică această regulă mai ales dacă ai început o relaţie de scurt timp, pentru că orice mică îndoială te poate întoarce înapoi. Dacă ai un iubit de multă vreme sau chiar un soţ, atunci nu apela la ajutorul nimănui pentru a vă rezolva problemele intime.

Este foarte important ca în această săptămână să îţi dai seama în ce anume să investeşti, altfel le vei amesteca pe toate şi nimic nu va ieşi bine. Dacă ai copii, pune-i pe ei pe primul plan pentru moment, mai ales dacă e vorba de şcoală şi de evoluţia lor profesională. Pe locul doi ar trebui să fie cheltuielile de zi cu zi şi abia apoi implicarea în afaceri sau proiecte necunoscute.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

De ceva vreme simţi că nu mai ai libertatea pe care ţi-o doreşti şi e necesar să ai o discuţie serioasă cu iubitul sau soţul tău. Toţi au pretenţii de la tine şi din dorinţa de a-i mulţumi pe fiecare în parte ai uitat de propriile dorinţe. A sosit momentul să faci o schimbare în viaţa ta privată, altfel vei fi măcinată de regrete!

Nu vor exista schimbări de natură financiară în această săptămână, însă vor apărea unele legate de randamentul pe care îl dai la locul de muncă. Este momentul să iei o pauză dacă vrei să fii la fel de bună ca şi până acum în ceea ce faci. Toată lumea îţi va respecta decizia, ba mai mult o vor considera cea mai bună idee. Multă lume are nevoie de tine sănătoasă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod