Distracţie

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!


Astre

Balanţă


In acest sfarsit de saptamana vei avea ocazia de a te apropia mai mult de partenerul de viata. Practic, petrecand timp de calitate impreuna veti avea ocazia de a va impartasi unul altuia emotiile, trairile, gandurile si temerile. Pastrati aceasta directie fiindca mergeti pe drumul cel bun!

Scorpion


In prima zi de weekend va trebui sa semnezi un document extrem de important pentru tine si nu numai. Poate fi vorba de o casatorie civila, sau de contractarea unui credit foarte mare. Chiar daca ai emotii, nu trebuie sa dai inapoi ci sa ai incredere in propria persoana.

Săgetător


Vei avea ocazia in aceste zile libere sa pui in practica unele proiecte ramase nefinalizate. Poate fi vorba de achizitionarea unei masini, a unui imobil sau de tratarea acelei probleme medicale care te sacaie tot mai des.

Capricorn


Ar trebui sa nu mai fi atat de stricta mai ales cand vine vorba de propria persoana. Muncesti foarte mult si meriti o vacanta in care sa uiti de stres si sa te bucuri de compania celor dragi.
Si daca tot esti in concediu, nu te gandi la cat cheltui.

Vărsător


Sa nu iti para rau daca faci anumite cheltuieli pentru casa. Estetica locuintei nu trebuie neglijata, pentru ca alaturi de tinuta vestimentara reprezinta oglinda noastra. Partenerul de viata va fi incantat de rezultat si iti va oferi mai multa afectiune.

Peşti


In acest sfarsit de saptamana nu vei dori sa ridici un pai. Pur si simplu te vei relaxa, fara sa te gandesti la problemele de la serviciu ori din familie. O astfel de resetare este benefica pentru ca iti incarca bateriile pentru saptamana ce va urma.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod