Baloane

De ce îţi e frică să spui „Te iubesc“, în funcţie de zodia ta

Unele persoane nu stau prea bine la capitolul comunicare şi cu greu îi poţi face să spună anumite lucruri. Lucrurile devin şi mai complicate atunci când vine vorba de sentimente!

Berbec


Nativul din această zodie crede că nu poţi găsi dragostea aşa uşor, deşi şi-ar dori acest lucru. El simte de multe ori că e prea frumos ce i se întâmplă ca să fie adevărat, pentru că a fost rănit de prea multe ori înainte de a se deschide din nou.

Taur


Acest nativ este foarte sceptic şi consideră că dacă spui te iubesc unui om, înseamnă că vei deveni supusului lui. El se va simţi mult mai bine dacă doar va răspunde acestei declaraţii sau dacă nu e el primul care adresează aceste cuvinte romantice.

Gemeni


Nativul din Gemeni crede că dragostea evoluează prea repede şi îşi păzeşte oarecum inima. Îi e frică de intensitatea relaţiei în care e angajată şi crede că ea se bazează exclusiv pe hormoni şi pofte.


Rac


Nativul din zodia Rac este prea timid. În sinea lui îşi doreşte o poveste de dragoste perfectă, în care partenerul ei îngenunchează şi îşi declară dragostea ca într-un film romantic. Cu toate astea, ştie că nu trebuie să îşi facă prea mari speranţe.

Leu


Nativul din această zodie îi e teamă că partenerul ei nu va fi acolo pentru ea pe termen lung. Are nevoie de confirmări peste confirmări, iar cuvintele mari nu o impresionează prea mult, cu excepţia cazului în care ele vin la pachet cu fapte măreţe.

Fecioară


Fecioarele sunt persoane mândre, dar şi pudice. Ele nu vor spune partenerului te iubesc dacă nu au fost curtate zile la rând.
Acest lucru le dovedeşte că el esre loial, de încredere şi un amant excelent în dormitor. În secret îi e teamă că va fi părăsită înainte să se bucure de toate acestea!

Balanţă


Nativul din Balanţă îşi doreşte ca partenerul lui să fie primul care îi spune te iubesc. El îşi va arăta dragostea în mai multe moduri, dar niciodată nu va face primul pas în a spune aceste două cuvinte magice.

Scorpion


Scorpionul acţionează misterios pentru că este de părere că aceste cuvinte nu înseamnă prea mult. El vrea iubirea partenerului, dar se va ruşina mereu să îi răspundă.
Crede că cheia de a ajunge la inima cuiva stă în acţiuni, nu cuvinte.

Săgetător


Acestui nativ îi e frică să se ataşeze de cineva. Va vrea mai degrabă să îşi părăsească partenerul decât să admită că e îndrăgostit. Consideră că a spune te iubesc este ca şi cum a pune pe cineva într-o cuşcă, de aceea alege să fie independent.

Capricorn


Acestui nativ îi e frică să nu devină vulnerabilă. Are nevoie de confort şi siguranţă, aşa că o să aştepte până când chiar îşi va întâlni alesul.

Vărsător


Vărsătorul este o persoană ambivalentă, aşa că îi e teamă că dacă spune aceste cuvinte mari, el nu va mai simţi la fel şi în dimineaţa următoare.

Peşti


Acest nativ crede că dragostea este un mister care nu poate fi descoperit prin cuvinte banale. Spunând aceste lucruri, el crede că iubirea îşi va pierde din magie şi frumuseţe.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod