Lucrul cel mai jignitor pentru fiecare zodie în parte

Când oamenii spun anumite lucruri, ei nu sunt uneori conştienţi de ceea ce ar putea provoca. Iată ce nu ar trebui să le spui niciodată zodiilor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cel mai simplu mod de a insulta un Berbec este să le spui că nu sunt pricepuţi în ceea ce fac şi apoi să le întorci spatele.

Dacă vrei să-l jigneşti şi să îl enervezi, spune-i că este plictisitor sau că nu are nimic special. Apoi fugi repede, căci acesta va începe să ia măsuri!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Niciodată nu îi spune unui Taur: "Eu pot face asta mai bine decât tine", mai ales dacă eşti mai mic ca el.

Dacă vrei să îl insulţi, mergi pe varianta clasică, adică spune-i că este o greşeală a părinţilor lui sau că îi miroase respiraţia ca un sconcs, nimic nu îl poate face să se simtă mai prost de atât.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru a scoate din sărite un nativ din această zodie, spune-i pur şi simplu că nu eşti intersat de ceea ce are de spus.

De asemenea, atunci când ştii că s-a chinuit să facă sau să obţină ceva, poţi să îl tachinezi spunându-i că rezultatul este dezastruos şi că a muncit degeaba!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Spune-i acestui nativ că găteşte oribil şi îl vei atinge unde îl doare mai tare.

Ce e mai rău decât să te iei de abilităţile lui culinare? Dacă vrei să răsuceşti cuţitul în rană, adaugă că toată lumea crede că este total nepriceput în arta gastronomiei. În orice caz, ia-te de o pasiune de-a lui!

Leu(22 iulie - 22 august)

Oricine ştie că Leii au nevoie de atenţie, aşa că, dacă doreşti să îi jigneşti,  doar spune-le să se prefacă că sunt invizibili.

Un alt mod de a insulta un nativ din această zodie este să îi spui că nu e nici amuzant, nici inteligent şi că toată lumea râde de el. Fii însă pregătit, pentru că dacă deranjezi un Leu, vei fi pus pe lista neagră.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara nu se bucură deloc atunci când o sfătuieşti să se oprească din a încerca atât de mult să obţină ceva sau că se chinuie prea mult.

Dacă vrei cu adevărat să o jigneşti, spune-i că nimănui nu îi pasă de părerea ei. Dar ai grijă, pentru că atunci când te iei de un nativ din această zodie, el va deveni foarte sarcastic şi te va tăia cu cuvintele lui.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă vrei să insulţi o Balanţă, loveşte-o unde o doare mai tare şi întreab-o dacă se crede cool.

Continuă pe aceeaşi linie şi spune-i că îţi dai cuvântul că nu e deloc cum se crede. Leagă-te de aspectul fizic al acestui nativ şi de defectele minore care îi stau pe cap şi care îl complexează.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă vrei să insulţi un Scorpion, spune-i că nu este o persoană foarte inteligentă.

Un alt lucru absolut oribil pe care poţi să i-l spui este că e groaznic în pat şi că nu stă deloc bine la capitolul sex. Dacă îl deranjezi, va plănui răzbunarea perfectă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Spune-i unui Săgetător că este o gazdă rea şi pregăteşte-te să vezi cum vor zbura farfuriile spre tine.

Îi poţi da lovitura de graţie spunându-i că e idiot, această jignire va umple cu siguranţă paharul. Orice astfel de cuvânt ofensator îl va pune pe fugă, dar măcar nu se va răzbuna pe tine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Poate fi surprinzător, dar cea mai mare insultă pe care i-o poţi aduce unui Capricorn este să îi critici gusturile muzicale.

Îi poţi spune că e un ratat că îi place o anumită melodie şi că aceasta e îngrozitoare. Faptul că îi pui la colţ preferinţele îl va face să se simtă un om de nimic!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă te-ai întâlnit cu un Vărsător şi îi spui că miroase urât, cu siguranţă este cea mai mare jignire pe care i-o poţi aduce.

Apoi poţi să îl torturezi şi mai tare, spunându-i că nu este nimic, că doar aşa reuşeşte să fie special. Oricine s-ar enerva auzind aşa ceva, chiar dacă e spus de un prieten!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Întreabă un nativ din Peşti dacă crede că poate trăi din artă şi îl vei scoate din minţi.

E cea mai mare ofensă pe care i-o poţi aduce, pentru că o ia mai mult decât personal. Dacă ştii detalii intime despre el, poţi să te legi de dramele prin care a trecut. Spre exemplu îi poţi spune că toţi cei după care a plâns l-au uitat complet!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod