Cele mai norocoase 4 zodii în luna mai

Află dacă te numeri printre zodiile norocoase din luna mai!

Ca în fiecare lună, unele zodii se bucură de bunăvoința astrelor mai mult decât altele. Dacă te numeri printre ele, pregătește-te pentru o lună de neuitat!

Citește și: Se anunță mari schimbări în dragoste pentru aceste 2 zodii în luna mai. Care sunt acestea?

Cele mai norocoase 4 zodii în luna mai

 

Berbec


E adevărat că ai făcut ravagii la buget și aproape că rămâi cu buzunarele goale, că la serviciu ești îngropat/ă în sarcini peste sarcini și că te simți obosit/ă și copleșit/ă de situație, totuși, în luna mai nimic nu pare să-ți umbrească fericirea.

Ești zâmbitor/oare și relaxat/ă pentru că, din punct de vedere emoțional, ești pe val.



Este o lună plină de dragoste, pasiune și dragoste împărtășită.

Până la sfârșitul lunii mai, te mobilizezi și le rezolvi pe toate cu brio.

Chiar dacă ești obișnuit/ă să faci totul pe cont propriu, ai șansa să cunoști oameni care te completează perfect și care sunt bucuroși să te ajute!

Gemeni


Astrele te transformă într-o prezență amețitoare luna aceasta.

Reușești aproape în tot ceea ce ți-ai propus, fie din punct de vedere profesional, financiar sau emoțional. Acestea fiind spuse, Soarele este in zodia ta si te face să strălucești!

Daca îți pui timiditatea în cui, nimeni nu îți poate rezista, faci cuceriri pe bandă rulantă și, în mod surprinzător pentru tine, obții tot ce îți dorești bătând din palme, ceea ce ți se întâmplă rar.



Renunță la complexe, profită de vremea bună pentru a ieși cu prietenii și nu refuza invitațiile de distracție, pentru că surprizele plăcute pot veni de oriunde.

Poate te interesează și: Care este cel mai rar semn zodiacal și de ce oamenii născuți sub acest semn sunt speciali?

Rac


Deși în mod normal nu ești un exemplu de optimism și voie bună, luna aceasta astrele dezvăluie cele mai plăcute trăsături ale personalității tale.

Ieși în evidență cu ușurință, atragi bunăvoința celorlalți și reușești să suprimi orice conflict din față, întorcând lucrurile în favoarea ta, oricât de disperată ar părea situația.



În mai, te pui pe primul loc și e foarte bine să faci asta, să ai grijă de tine și să-ți acorzi timp, trebuie să te deconectezi de treburile casnice și să-i lași pe alții să se descurce singuri.

Nu lăsa nostalgia să-ți strice buna dispoziție! Profită de prezența lui Marte în zodia ta și obține-ți doza de energie!

Vărsător


Luna aceasta te simți în viață, ești creativ/ă, pasional/ă și carismatic/ă.

Oportunitățile sentimentale și profesionale care apar în această lună nu sunt de ignorat.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ești favorizat/ă, faci o impresie bună și semnezi contracte avantajoase.



Este foarte posibil ca un nou, promițător și productiv început de drum să ți se deschidă și să fii cucerit/ă de o nouă pasiune.

Vești bune și surprize plăcute vin și în viața de cuplu, te simți mai protejat/ă și mai răsfățat/ă ca oricând.

Este un moment bun pentru tot ceea ce are legătură cu locuința, indiferent dacă te mutați sau pur și simplu îți renovezi sau redecorezi casa.

 

Foto: depositphotos

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod