Horoscop 9 mai. Vești proaste pentru Leu, bani pentru Săgetător

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

Astazi, astrele te pun in alerta maxima. Si nu degeaba. Te vei salva de escrocherii. Desi vei reusi cu usurinta sa te plasezi inaintea celorlalti, iti poti face cativa inamici pe drum. Nu este o zi buna pentru achizitii majore.

Taur

Entuziasmul tau va fi la fel de contagios ca si zambetul tau astazi. Oamenii vor fi efectiv fermecati de tine. Vor fi si momente stresante, dar mai spre seara. Ia o pauza daca lucrurile devin prea agitate pentru tine.

Gemeni

Astazi vei fi intr-o dispozitie destul de romantica. Vei fi mai sentimental/a decat de obicei, iar persoana de langa tine va beneficia de toate acestea.
Si, spre incantarea ta, ti se va raspunde cu aceeasi moneda.

Rac

Probabil ca astazi iti vei incepe ziua in cea mai buna dispozitie posibila. Entuziasmul si veselia ta vor fi contagioase si vei putea sa le ridici moralul celorlalti oriunde ai merge.

Leu

Entuziasmul cu care te trezesti astazi poate fi de scurta durata, deoarece poate fi lovit de greutatea unor vesti proaste. Acestea te vor tulbura. Ia o pauza in cazul in care te simti stresat/a.

Fecioară

Astazi vei fi fericit/a. Indiferent daca este vorba de latura profesionala ori sentimentala, viata ta va primi un impuls ametitor.
Si e de bine, doar nu lasa succesul sa ti se urce la cap!

Balanță

Cauta un moment de recreere dupa o zi grea de munca si relaxeaza-te la o petrecere, spre exemplu. Meriti sa te rasfeti din cand in cand, iar daca nu ai un/o iubit/a, te vei distra si mai tare.

Scorpion

Te vei trezi ca gandesti mai degraba cu inima decat cu capul. Este posibil sa nu reusesti sa iti reprimi sentimentele si, poate, ca nici nu ar trebui sa incerci. Cu toate acestea, ar trebui sa fii atent/a la modul in care te exprimi, in special in public, deoarece oamenii te pot judeca gresit.


Săgetător

Astazi, sefii tau vor avea incredere in tine si iti vor da multe misiuni complicate. Dar, daca vei depune eforturile necesare, sigur vei iesi cu brio din toate acestea si munca iti va fi apreciata. Nu fi surprins/a daca vei primi stimulente in bani.

Capricorn

Sa-i pacalesti pe cei mai intelepti oameni cu puterea ta extraordinara de convingere poate fi punctul tau forte astazi. Pe langa asta, este posibil sa gasesti raspunsuri la unele intrebari care te macina de multa vreme.

Vărsător

Adtazi te vei simti invincibil/a. Esti suficient de curajos/oasa pentru a face fata oricarei probleme urate care apare brusc in calea ta.
Astrele prevad o seara romantica alaturi de partenerul/a de viata.

Pești

Toate dietele pe care le-ai urmat vor incepe, in sfarsit, sa dea roade, cu complimente din partea prietenilor tai. Nivelurile tale de energie si entuziasm sunt cel mai probabil ridicate. O zi frumoasa te asteapta!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod