Horoscop 10 mai: Berbecul scapă de singurătate, Scorpionul se pregătește de nuntă

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec

Este o zi bună pentru nativii care caută o relație. Vei găsi pe cineva care te va scăpa de singurătate și plictiseală. Norocul îți va zâmbi, iar eforturile tale de a-ți întâlni marea dragoste vor da roade.

 

Taur


Munca și familia ta se vor lupta una cu celalată pentru atenția ta. Dorința ta de a-ți face un renume și de a deveni faimos/oasă se va îndeplini în curând, poate chiar și astăzi. ti binecuvântat/ă.

Gemeni


Rivalii tăi vor intra în competiție cu tine astăzi, te avertizează astrele. Grija și preocuparea ar trebui fie cele două cuvinte de ordine în toate relațiile tale.
Ostilitatea poate apărea în calea iubirii.

Rac


S-ar putea -ți depășești cu mult colegii, iar astăzi îți dai seama de asta. Înainte de a lua orice decizie mare, încearcă îți dai seama și fii sigur/ă de ceea ce îți dorești. Vei gusta succesul și îți vei dovedi curajul.

Leu


Pregătește-te te bucuri de aplauze astăzi. Nu la propriu, evident, dar astrele prezic vei primi multe laude și aprecieri pentru toată munca grea pe care ai depus-o la locul de muncă.

Fecioară


O treaba bine începută este pe jumătate făcută.
Nu uita această zicală și încearcă ții cont de ea. Continuă-ți munca cu același zel și urmărește succesul care apare în calea ta. ti un/o norocos/oasă.

Balanță


Abilitățile tale de conducere vor fi impecabile astăzi, iar dorința de a reuși te va mobiliza suficient de mult cât atingi succesul. Vei lua cele mai bune decizii pe care le-ar putea lua cineva în situații limită.

Scorpion


Clopotele de nuntă bat și ești pe cale ai noroc. Astrele prevăd o cerere în căsătorie sau poate chiar mai multe. Mai bine fii debusolat/ă, decât nu ai opțiuni.
Ziua va fi una bună, deoarece îți va reda încrederea în tine.

Săgetător


Toate lucrurile se vor așeza la locul lor pentru tine. Astrele prezic un viitor apropiat strălucitor, cel puțin din punct de vedere sentimental. Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, repede îți vei găsi alesul/aleasa.

Capricorn


Prietenii în poziții influente îți vor fi de mare ajutor astăzi. Te poți implica într-o nouă afacere de succes, care îți va aduce mulți bani pe viitor. ti apreciat/ă pentru abilitățile și eforturile tale, iar reputația ta devine puternică.


Vărsător


Așteaptă-te nu găsești nicio clipă de liniște astăzi. Cu toate acestea, cufundă-te în haos și profită la maximum de el. Spre seară, vei primi un apel important de la o persoană pentru care încă ai sentimente.

Pești


Impulsivitatea, care nu te caracterizează în mod normal, va fi foarte evidentă în orice activitate pe care o faci astăzi. Chestiunile legate de bani te vor îngrijora în cea mai mare parte a zilei.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod